Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BOG JE ŽENSKI NAREDIL USTA

BOG JE ŽENSKI NAREDIL USTA

Najprej je Bog ustvaril človeka. Zadovoljno si ga je ogledoval… Potem se je malo zamislil in si rekel: »Tu nekaj manjka.« Razmišljal je in razmišljal, dodajal, odvzemal, nato pa se je odločil in ustvaril povsem novo bitje. Bog je bil navdušen nad izdelkom. Svojemu novemu izumu je dal ime ŽENSKA. Opremil jo je z vsem, kar potrebuje imenitno bitje…dal ji je dvoje dolgih nog, da se lažje premika in da moške mika…dvoje beder, zaobljenih in čvrstih…dve dojki, ah…dve nežni ročici, ki sta kot ustvarjeni za to, da te božata in razvajata…dolge, prek ramen padajoče lase in par zasanjanih oči, ki te občudujejo in vabijo. Ampak krščenduš, potem je temu čudovitemu bitju dodal še USTA in popolnoma zaj…. vse, kar je naredil!

hi, hi, hi:)))))))))))

CMOKE od Stelčke

Kod se pa ti potikaš?
A tebi je bog pozabu prste nardit?
Čau bejba!
😉

CMOKA miško…………..

UPS! Pardon……..če se ne motim….ti ne maraš več mojih cmokov….. (Ali pač?)

Kje se potikam? Tisti slavni virus mi je zje*** računalnik…pa je bil v popravilu…. In vidim, da tle je bila bolj suša, ta čas, ko me ni bilo….

Suša tu,suša v žepu,suša doma,suša v ljubezni…….
….dež pa kar pada!
😉

Ma glavno,da me sploh še kdo cmokne,sprejmem tud moške cmoke zdej!
😉

Jap, tudi moški delajo napake 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

In to veliiiiiiiiiiiiiiike!
🙁

Iiiijoj, Sp….. A si spet narobe gate oblekel? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Sem kar brez njih…..

Ufffffff….. 😉

New Report

Close