Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bogataši in pepelke

bogataši in pepelke

“Kakšen odnos imate vi do plačevanja oziroma do prejemanja daril, večerij, potovanj, oblekc, ipd…ki gre ponavadi v smeri od moškega k ženski? Je to res tako napačno, tudi npr. v primeru, ko moški več zasluži kot ženska (to se zgodi tudi zato, ker so ženske pogosto mlajše od moških…)? Ali je res tako napačno, da fantje plačujemo 3x zapored večerje, punce pa si pustijo plačati? Je prejemanje večjih daril res na nek način izguba svobode?

PS
zgornja vprašanja niso zrasla na mojem zelniku, so pa zanimiva, čeprav so prekopirana z nekega drugega foruma.
Zanima me, kaj boste vi odgovarjali?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Kolkr se vsak drugmu pusti nategovat….tak je tud real lajf!
😉

A NA TEM FORUMU NE OBSTAJA ŽIVA (moška) DUŠA, KI BI MELA V SEB VSAJ 0, 000000000000000000000000000000000000001 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ROMANTIKE, DUNAJSKE ŠOLE, ANGLEŠKEGA GENTLMENSTVA, RUSKE GLOBINE DUŠE, GRŠKEGA IZVIRA POEZIJE?

sploh ni res !!

mora biti kje še kakšen fosilni primerek, ki bi potrjeval, da je še upanje za ta božji svet, al kaj?
:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

In kaj bi ti rada Štefi?
Da bi ti jaz,najbolj sprevrženo bitje na tem svetu…..rekel,da te ljubim?
Ni problema!Ljubim te Štefkica!

Sam pazi!(Imam neki odzadaj!)
😉

hahahaha
če se v slo. jeziku reče “ljubim te” se to sliši tko grozn, da človeka že v naprej vse mine.

je pa že boljš tista varianta, ki jo je govoril Matiček:-))
al pa v Županovi Micki:-)))

Matiček moj pravi:

Mama…prid gor!!!!Dej!!!!!Prid!!!!!
😉

hehehe, ni res, matiček je rekel:”Tko si lepa in ravna kot smreka v gmajni, ki sem jo včerej poseku!”
Perlo vpraš, ker je od tam bliz doma:-))

Matiček je reku točno tisto,kar sem napisal!!!!
Če svojmu otroku ne bi zaupal,oštja!!!!
😉

tvoj otroc so že zdavnaj v psotelji, ker je že tolk ura.
dvomim, da si jih šel zbudit in pobarat:-)

Štefi!
Preden boš ti spoznala mene in še koga od mojih….bo treba…..le v avto sest pa k meni prist!
😉

hehehehe:)))))

Perli?
A ti kožica dobro leži?
😉

Ma kakšna izguba svobode! Ubogi današnji frajerji oz. moški…Če hočejo pritegnit pozornost ženske….morajo izsušit celo denarnico!:)) Sploh ne vem…kje jim pamet…da se vseen obesjo na takšno žensko!:_))
Vse skupaj je odšlo v maloro…..včasih smo živel in užival drugače…hehe…pa ni to takooo daleč….))

Kar se tiče pa oblekc…daril..in podobno …..hehe …..moški bo plačal večerjo enkrat,dvakrat…potem pa bo morala ženska tud plačat ….pa ne z denarjem…:)) Pa jebeš takšne ženske!:))

Je kar jeben ta lajf žensk,kaj?
😉

meni moja.aham..zakaj nebi

Ja Sp….kakor za koga….jst sm svojga že upecala….pa na drugačn način…))
Ampak še vseen imam raj moškega z manj cvenka…..pa več romantike..))
Kaj čmo….!:))

Jest mam pa rajš žensko,ki jo že imam….in je moja…pa mi ob tem dnar ne pomeni NIČ!

Ma sej misliva enako!)

tvoj otroc morajo bit zlo zlo fajn.
pa žena tudi, ane?

Pravzaprav ne vem,če se strinjam sam s sabo…….
😉

kak se pa ti oddolžiš???…hehehehhehehe

leta letijo - iščem stevardeso.....

sploh nikoli ne pomislim, da bi se morala………
če sem z nekom v dobrih odnosih, takih in drugačnih, potem vem, da pride enkrat na vrsto eden, drugič drugi.

Vendar mora najprej priti do tega , da sem z nekom v tem “dobrem odnosu”.
Dokler pa tega ni, pa nikoli ne izkoriščam nikogar.
In tudi od mene se da bolj malo dobiti.

To pa brez drugega!

kot oče moraš biti strašn fajn.
Predvidevam, da znaš biti tudi zelo zabaven.

Živa groza od mene.
Otroc morjo gledat Tv,da kaj pametnega najdejo.
😉

New Report

Close