Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bogate družine prikrivajo marsikaj

bogate družine prikrivajo marsikaj

Včeraj sem bila priča živčnega zloma moje prijateljice,želim to deliti z vami.Bile sva prijateljice od vrtca,vedno skupaj,obe sva si ustvarile družine,ona je bila preskrbljena s strani staršev,dobila hišo za poročno darilo,ni pa nikoli imela sreče s parterji,že 3 moškega je morala isplačati(denar so ji dali starši in brat)Spozna moškega,po dolgem času spet noro zaljubljena.Ima 12 letnega sina,veza je trajala 5 let,v tem času sva se občasno slišale,saj zdaj je srečna,sem si mislila.Ko še ni spoznala tega moškega,me je njena mama večkrat klicala naj grem mal k njej,ker jo skrbi,ok sem šla.Vse ok.Srečna,zadovoljna ni da ni.Do včeraj nisem vedela,kako bogati skrivajo svoje težave,pometajo pod preprogo(kaj bodo pa sosedje rekli)Veliko sem ji pomagala,pa čeprav se me je sramovala,to vem,ker me nikoli ni povabila na rojstni dan,ni prišla na pogreb mojega očeta,pač ko ji je šlo dobro me ni poklicala.Okoli 23 včeraj dobim sms ..pridi na kavo ,saj jo še nisi pila(????)haha ura je 23 ,sem odgovorila.Je.b..i se!!!!!pošlje nazaj.Pokličem..tiho..,znova pokličem-se javi-dedci so pras..i reče,jaz pijem kavo ti pa se jebi.(nisva bile v stiku pol leta).Zbudim moža in mu pokažem,nekaj je narobe z njo reče ,medtem tel. neprestano zvoni.Mož gre z mano pogledat.Sedela je zunaj na klopi gola in z zimskimi škornji,njen sin se je jokal zraven nje.Obstala sem ,kot pribita,sinu rekla,naj gre po odejo,jo ogrnem in objamem,začela je nekotrolirano butat z glavo ob klop,mož je sinu rekel za tel,njenega brata in ga poklical,nima časa za njene bedarije je rekel ,je neka velika živina v tovarni,pokličeva nečake,nič odziva,fantu rečem naj se z mojim odpelje k staršem in sta se ,čez 15 min se pripeljejo vsi.Oče jo zbrca v hišo ,mati živčno gleda okoli,pride tudi njen brat ,se obnaša kot da nosi krono in reče .Gremo,konec cirkusa,hvala,hvaležni bi bili če se o tem ne bi izvedelo.Meni je bilo tako hudo,danes kličem njeno mamo,kako je z njo,pa mi reče,da saj je vredu,hvala za vse,ne jo klicat.Vseeno sem poklicala tel izklopljen.Kaj naj zdaj?Jo poskušam dobiti,ali pustim na miru?

To zgodbo še malo oblikovno obdelaj in postala bo zanimivo branje.

Za vsakim velikim premoženjem se skriva zločin, za katerega pa rabiš želodec in odsotnost vesti. Ko v tako utečen sistem, družino, pride otrok, nepokvarjen, je soočen z nepredstavljivim stresom, ker je psihopatom, kot jih opisuješ, pomembno vse drugo, kot človeške stvari.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close