Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Bogati si bodo plačali PCR, reveži se bomo morali cepit za v tujino?

Bogati si bodo plačali PCR, reveži se bomo morali cepit za v tujino?

Necepljeni bogati si bodo plačali PCR, reveži se bomo morali cepit, če bomo želeli v tujino?

Bodo PCR testi brezplačni, recimo 1-krat mesečno za tiste, ki se ne cepimo. Namreč diskiminatorno je, da si bodo bogati necepljeni plačevali PCR za v tujino, reveži pa se bomo morali cepit.

reveži ne hodijo v tujino, cepijo se pa lahko brezplačno.

Mene briga za potovanja nam je nas sef rekel da zanj ne bo noben delal ki ni cepljen wtf..da teste hitre bo se placeval do poletja potem pa je nasa domena …se pravi ce bos hotel delat za cepca se cepi ali pa od mizerne place daj se za teste…men se bo zmesal en dan

Tudi bogato se cepijo, ker se.jim ne da zafrkavati s temi testi.

Folk se bo zares cepil izkljucno zato, da bo lahko potoval brez omejitev. So nas fino stisnili v kot 😐😐.

Če si tak revež, da si ne moreš plačat niti PCR testa, zakaj potem sanjaš o potovanju prek meje?
Ostani doma, namakaj noge v lavorju in si odpri eno Mercatorjevo pivo.

Za nas, ki redko potujemo, zaenkrat ne bo problema. Dokler delodajalci res ne bodo postavili pogoja, da se moramo cepit. Drzava lahko komot v bodoce da pogoj, da tisti, ki ne bo cepljen in bo zbolel s covidom, mu ne bo placala bolniske in karantene, torej bo to na grbi delodajalca, delodajalec pa te tud ne bo gledal, ce bos vsakih par mesecev zbolel s covidom. Tako da ja, ocitno se bomo mogli cepit na vsak nacin.

Kot jazrazumem, se niti nekateri zdravniki niso cepili. Oni si bodo s temi bajnimi dodatki plačali PCR in šli v tujino.
Mi, ki nam pa vlada ni dala dvojnih plač s katerimi se lahko plačamo PCR teste, se bomo morali pa cepit.

P.S. Sploh ne vem, koliko odstotkov zdravnikov se je cepilo. Nihče to ne govori, pa nas vsakodnevno bombardirajo s takimi in drugačnimi statistikami. Če že govorijo o cepljenju v zdravstvtu, govorijo na splošno. Nihče pa ne pove konkreten odstotek cepljenih zdravnikov.

Hitri antigenski testi so zastonj!! Plačljivi so PCR testi.

Hitri antigenski testi so zastonj!! Plačljivi so PCR testi.
[/quote]

Ti povem, da je za potrdilo treba placat in torej ni zastonj. Ce gres cez mejo rabis potrdilo.

Bogati so ponavadi tudi pametni. Zato se bodo vsi cepili. Butlji pa raje ostanite doma, saj turizem in gostinstvo od vas nimata kaj prida koristi.

Ti povem, da je za potrdilo treba placat in torej ni zastonj. Ce gres cez mejo rabis potrdilo.
[/quote]

Potrdilo je možno brezplačno natisniti, če imaš urejeno digitalno potrdilo.

[/quote]

Imam digitalno potrdilo in tako je bilo do sedaj. Vendar ni vec tako. Torej, testiranje je zastonj, ce ne rabis potrdila. Ce rabis potrdilo, je testiranje se vedno kao zastonj, tisti pildek pa placas od 15 do 25 eur.

Imam digitalno potrdilo in tako je bilo do sedaj. Vendar ni vec tako. Torej, testiranje je zastonj, ce ne rabis potrdila. Ce rabis potrdilo, je testiranje se vedno kao zastonj, tisti pildek pa placas od 15 do 25 eur.
[/quote]

Testiranje je še vedno zastonj.
Pildek pa si natisneš DOMA, brezplačno.

Delam v zdravstvu in ne poznam zdravnika, ki se nebi cepil. Pa potovanje ni prvi razlog za cepljenje. Za vrnitev v normalo je to edina, prava pot.

Če ne bi bral ne bi verjel, da kaj takega pišete.

Pišete o antigenskih testih ob tem niti ne pomislite, kaj to sploh je.
Pišete o PCR testih pa očitno ne preberete in ne poslušate strokovnjake, kaj vam ves čas že razlagajo, kaj ti kažejo sploh.
Pišete o plačljivih in brezplačnih testih.
In ne dojemate, da če so ti testi že v državi in so bili kupljeni so bili kupljeni NA VAŠ `RAČUN´, kar pomeni, da ste jih že plačali ali pa jih še boste, ker država razpolaga z vašimi imetji ali drugače se zadolžuje na vaša imena, številke, ki so vam dodeljene.
Če pa si nekaj že plačal ali je nekdo že plačal s tem, da se je zadolžil v tvojem imenu ti pa boš to sam ponovno plačeval s tem pa dolg ne boš odplačal pa je…”FUL PAMETNO”.

Še bolj “pametno” pa je tisto, da država na tvoj račun nabavi nekaj po en euro in je že tvoje, saj je na tvoj račun nabavila tebi pa potem tvoje lastno ponovno prodaja po nekajkrat višji ceni.

Še vedno ne razumete, da je konec nekega obdobja. Časi, ko si šel za 1 evro na Malto na kavico, so nepreklicno mimo.
Čimprej si naredite profil na Instagramu, ker bo gledanje fotk, ki jih bodo objavljali bogati, še najbližje, kolikor se boste lahko približali potovanjem.
Svet obvladujejo elite, ki uživajo na polno, narod pa ima čedalje manj pravic in ugodnosti. Nemiri in spopadi se bodo dogajali med reveži, medtem ko bodo bogati varno sedeli za zavarovanimi zidovi svojih posestev, loftov ali luksuznih resorjev. Kdor ne verjame, naj pogleda na flight radar, koliko privatnih letal v tem trenutku frči po svetu.

Testiranje je še vedno zastonj.
Pildek pa si natisneš DOMA, brezplačno.
[/quote]
Za natisnit pildek? Slovenski sms teks verjetno ne bo dovolj za Italijane? Kje pa se naredi ta hitri test? Hvala!!
Je pa zanimivo, da za tujce so hitri testi dovolj nasi zaostalci pa zahtevajo stirikrat drazje PCRje.

Za natisnit pildek? Slovenski sms teks verjetno ne bo dovolj za Italijane? Kje pa se naredi ta hitri test? Hvala!!
Je pa zanimivo, da za tujce so hitri testi dovolj nasi zaostalci pa zahtevajo stirikrat drazje PCRje.
[/quote]

nobenega linka ne potrebuješ

prijaviš se v zVem, poiščeš rezultate kovid testiranja in to natisneš
za prehod meje lahko izbereš možnost ang. besedila

https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/testiranje-na-okuzbo/

A dat par 100 Evov za test pomeni bit bogat? :))))))))) Ce pa dobivas 1.00 neto na mesec si reven. To se strinjam!

nobenega linka ne potrebuješ

prijaviš se v zVem, poiščeš rezultate kovid testiranja in to natisneš
za prehod meje lahko izbereš možnost ang. besedila

https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/testiranje-na-okuzbo/
[/quote]
Najlepsa hvala za trud!! Seveda nimam te zvem tocke. Sem se hotela registrirat pa iz mojega telefona ne deluje. Potem bi tudi otroci rabili ta dostop? Ker IT zahtevajo hitri test tudi za otroke nad 2 leti :(.

[/quote]

Očitno hodiš samo na Hrvaško oz. še nikjer niste bili. Za tujino rabiš potrdilo najman v angleškem jeziku, ki ti ga zaračunajo. Če potuje 4 članska družina je dodaten strošek hitro 500 eur.

Drugače pa verjetno veste da kar veliko držav v Eu ne zaračunava PCR teste. Mi smo eni redkih, ki jih in to mastno. Na Hrvaškem ga narediš za pol cene.

Sicer ne pomeni, da si bogat a nam za not in ven za 4 clane PCR pomeni kar konkretno povisanje stroskom. Je pa res, da imam Slovenijo vrh glave. Vrh! Prekruzal smo jo cez in cez v dveh letih. Vse smo obdelal in ni mi da za 3jurje visimo en teden v nekih usranih termah ali old dated hotelih na obali. Niti je cisto, niti ni novo, niti ni osebje solano in se ne vede primerno spostljivo in profesionalno. Ni mi to destinacija vredna denarja,ki ga pricakujejo.
Ja ampak smo ze iz teme.

Najlepsa hvala za trud!! Seveda nimam te zvem tocke. Sem se hotela registrirat pa iz mojega telefona ne deluje. Potem bi tudi otroci rabili ta dostop? Ker IT zahtevajo hitri test tudi za otroke nad 2 leti :(.
[/quote]

Kolikor vem ZVem deluje z digitalnim potrdilom. Za otroke do 15 let lahko sprintaš ti ( lahko dostopaš do njihovih podatkov).

Očitno hodiš samo na Hrvaško oz. še nikjer niste bili. Za tujino rabiš potrdilo najman v angleškem jeziku, ki ti ga zaračunajo. Če potuje 4 članska družina je dodaten strošek hitro 500 eur.

Drugače pa verjetno veste da kar veliko držav v Eu ne zaračunava PCR teste. Mi smo eni redkih, ki jih in to mastno. Na Hrvaškem ga narediš za pol cene.
[/quote]

Daj se ne blamiraj, blablek!

Je že v mojem prejšnjem komentarju lepo napisano, da si potrdilo z zVema lahko brezplačno natisneš tudi v angleškem jeziku!

https://zvem.ezdrav.si/-/seznam-testiranj-na-covid-19-na-portalu-zvem-na-voljo-tudi-v-anglescini

Kolikor vem ZVem deluje z digitalnim potrdilom. Za otroke do 15 let lahko sprintaš ti ( lahko dostopaš do njihovih podatkov).
[/quote]
Najlepsa hvala za ves trud in linke!! Naj se ti povrne! Prestudiram kako lahko pridobim to dig.potrdilo.

New Report

Close