Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Bogati si bodo plačali PCR, reveži se bomo morali cepit za v tujino?

Bogati si bodo plačali PCR, reveži se bomo morali cepit za v tujino?

Z boldanim si se sama opredelila kam spadaš. In to je tvoj problem in ne problem razvitega sveta 🙂
Za vse normalno umsko razvite obstajajo študije, ki so verodostojne, izvajajo jih strokovnjaki, ki razvijajo tudi druga cepiva in zdravila, katera ti sama koristiš, kadar jih potrebuješ…
Ampak ne, vi, teoretiki zarot raje verjamete “strokovnjakom”, ki vas filajo z lažmi ali traparijami, torej je problem v vas in ne v tistih, ki se trudijo z razvojem.

Kot sem napisala, odstotek tistih, ki jim je cepljenje odsvetovano zaradi zdravstvenih razlogov, je skoraj ničen. In taki ljudje tudi ne hodijo na neke izlete in šopinge v tujino, verjemi, da ne. Taki ljudje tudi po naših šoping centrih ne hodijo (ne glede na korono ali ne).

Vsi ostali pa – izbira je vaša.
[/quote]

Škoda vseh besed ker ne dojameš poante, v bistvu je nočeš dojeti.
Nočeš razmišljati kam vse to pelje.
Pa ti odgovorim z enim preprostim vprašanjem: zakaj se nekaterim državam v eu in uradnim institucijam zdi tako ravnanje diskriminatorno do te mere da imajo PCR teste zastonj? Tudi institucije EU to poudarjajo.
Saj vem, da smo že zgodovinsko vajeni bit hlapci. Da drugega kot hlapčevanja ne znamo. Za večino slovenceljev je normalno da delajo za minimalca petek in svetek, da jih delodajalec hebe v glavo, da se nas zapira po občinah, da se ukini šola in javno življenje. Oni so tako srečni da imajo službo in so živi. Če se bi oblastniki spomnili kakšen še bolj butast ukrep, bi prvi stali v vrsti da izpolnijo njihove želje.

Dokler dobite svoje bonbončke ste se pripravljeni odpovedati vsemu. Samemu sebi ste se že itak davno pred tem.

NE SE CEPIT! NI SE VARNO!

Pa ti odgovorim z enim preprostim vprašanjem: zakaj se nekaterim državam v eu in uradnim institucijam zdi tako ravnanje diskriminatorno do te mere da imajo PCR teste zastonj? Tudi institucije EU to poudarjajo.
Saj vem, da smo že zgodovinsko vajeni bit hlapci. Da drugega kot hlapčevanja ne znamo. Za večino slovenceljev je normalno da delajo za minimalca petek in svetek, da jih delodajalec hebe v glavo, da se nas zapira po občinah, da se ukini šola in javno življenje. Oni so tako srečni da imajo službo in so živi. Če se bi oblastniki spomnili kakšen še bolj butast ukrep, bi prvi stali v vrsti da izpolnijo njihove želje.

Dokler dobite svoje bonbončke ste se pripravljeni odpovedati vsemu. Samemu sebi ste se že itak davno pred tem.
[/quote]

Saj je škoda, ne bo jim kapnilo.
Meni najbolj fascinantna dejanja teh ljudi so mi bila: recimo lani celo pomlad hodili brez mask zunaj, tudi del jeseni – to je bilo zanje odgovorno obnašanje, varovanje zdravja pred virusom…
potem čez noč politika – janša zapove maske zunaj: in oni čez noč masko zunaj gor in napadejo vsakega, ki je ni imel, da ogroža življenja, se obnaša neodgovorno, KER NIMA MASKE NA OBRAZU OD TAKRAT KO JE OBLAST TO ZAPOVEDALA. – poanta nima nobeno obnašanje vere niti malo z virusom, ker virus se obnaša enako, ne glede na zapovedi oblasti, ampak ti ljudje obsojajo vso okolico grozljivega neodgovornega ravnanja in ogrožanja zdravja ČE OKOLICA NE SLEDI ZAPOVEDIM OBLASTI, KI JI TI LJUDJE SLEPO VERJAMEJO.
In tako enako tudi ta počne,tisti, ki ne sledimo slepo oblastem in političnim dohtarjem pač nas napadajo, ampak meni je vseeno – prvi varuh lastnega zdravja sem sama.

In če kaj je očitno je očitno to,da v času epidemije poteka borba za zaslužke s strani proizvajalcev cepiv, vsi so težili k temu,da ne glede na vso varnost in vse, čimprej dajo ven svoje zvarke, da dokler je enormno povpraševanje zaradi p(l)andemije dobijo svoj zaslužek… enim nam je to jasno… drugi si pač zanikajo. vsem pa želim zdravja in cepljenim predvsem, da ne bi imeli ne kratkoročnih in ne dolgoročnih posledic tega velikanskega preizkusa na človeštvu. Čeprav nekateri so jih žal že utrpeli, tudi najbolj tragične.

[/quote]

Mešaš jabolka in hruške. Jaz v tej temi odgovarjam na to, zakaj je potrebno v ITA poleg potrdila o cepljenju predložiti tudi negativen test. In, da se vsi, ki niso umsko prizadeti, lahko samoizobrazijo o varnosti cepiv na verodostojnih portalih, kjer so objavljene verodostojne študije verodostojnih strokovnjakov. To je to.

S tem, da so PCR testi plačljivi, pa se sicer NE strinjam. Ampak plačljivost je namenjena ovcam, ki bodo plačevale za testiranje nečesa, kar je bilo kupljeno z njihovim denarjem in to je problem kriminalnega obnašanja naše vlade, ki nima ničesar skupnega z boleznijo samo po sebi.

Jaz se testiram s pcr iz enega preprostega razloga, ne zaupam skart robi od hitrih testov, ki so nam jih nabavili. To je en in edini razlog. Do zdaj sem se testirala 3x vsakič na svoj račun. Enako ne zaupam v cepiva, ki jih nabavljajo naši, bog ve s katerega črnega trga to nabavljajo, ok verjetno sem preveč nezaupliva in pretiravam, samo kaj ko nas že 30 let nategujejo. Pa zaupaj, če lahko…
Se bomo morali pa spet vsi testirat, ko bomo šli na počitnice. Mož se tedensko testira zaradi službe. Testira se s hitrimi in občasno s pcr. Sem pa jaz tudi proti temu, da je pcr plačljiv.

:D:D:D

EU tega ne bi dovolila. 👍

Mešaš jabolka in hruške. Jaz v tej temi odgovarjam na to, zakaj je potrebno v ITA poleg potrdila o cepljenju predložiti tudi negativen test. In, da se vsi, ki niso umsko prizadeti, lahko samoizobrazijo o varnosti cepiv na verodostojnih portalih, kjer so objavljene verodostojne študije verodostojnih strokovnjakov. To je to.

S tem, da so PCR testi plačljivi, pa se sicer NE strinjam. Ampak plačljivost je namenjena ovcam, ki bodo plačevale za testiranje nečesa, kar je bilo kupljeno z njihovim denarjem in to je problem kriminalnega obnašanja naše vlade, ki nima ničesar skupnega z boleznijo samo po sebi.
[/quote]

Maš to!

Odstotek tistih, za katere je cepljenje odsvetovano, je zanemarljiv.
Anticepilci se ne želijo cepiti zaradi navadne neumnosti in prepričanja v teorije zarot in ne zato, ker se bi smeli. Torej je to njihova izbira.
[/quote]

Ne vem ampak imamo pa v družini farmacevtko ki je strogo proti cepljenju, tako da…

Ne vem ampak imamo pa v družini farmacevtko ki je strogo proti cepljenju, tako da…
[/quote]

Pa je ze odpuscena, ali je sele na zadnjem opozorilu?

[/quote]

Zanimivo, pri nas imamo pa eno farmacevtko in eno študentko farmacije in sta obe za cepljenje.

100 eur za enga ni dosti, če pa gre cela familija je to 400 eur tja, 400 nazaj pa je že 800 eur, kar ni malo zame, pa smo daleč od revežev.

PA saj to ni blo več normalno, da ja navadna raja hodila na dopust z letalom za 2 tedna all inclusiv, pa smučanje pa 2x letno v toplice…kje si še to videl….pol pa premalo dopusta pa hoče še dodatne dneve dopusta pa jim 10 dni letno ni dovolj….navadna raja ima za delat petek in svetek za minimalca za hrano (pa še to se ne sme do sitega najest oz kombinirat s svojimi pridelki) pa za streho nad glavo – pod streho mislim 3 generacije v eni bajti vsi froci skup v sobah. Ne pa da mata trgovka pa navadni delavec postavljeno svojo bajto. Ki si še to videl.

a ti je jasno kaj je to enakost, kaj je to prepoved diskriminacije – ni važno koliko jih je diskriminiranih – enakost za vse pomeni enakost za vse… četudi je samo eden diskriminiran, so temu kršene pravice v nasprotju z ustavo in zakonom in se to ne bi smelo zgoditi. PIka.
Eni bi res morali znati se ustaviti, predno pisarite neumnosti.
Ker ko boš ti tisti eden, ki mu bo odvzeto nekaj po krivici in v nasprotju z zakonom, potem kar naenkrat se ne boš sama sebi zdela zanemarljiva ane… Zakaj imaš do drugih potlej tak odnos.
jaz nisem anticepilka – sem cepljena po celotnem programu – nisem pa neumna očitno ti izkazuješ, da slepo verjameš vsemu kar ti povedo – ne verjamem slepo našim tv dohtarjem ampak poslušam širino strokovnjakov in si ustvarim mnenje –
cepila se ne bom, ker prvo ne zaupam na novo za namene hitrih zaslužkov zmešanim koktajlom, ki niso bili ustrezno stestirani in medicinsko preverjeni – na to opozarja tudi stroka – zdravniki, ne vsi – ti, ki delujejo v planu politične plandemije, tega seveda ne povedo, opozarjajo pa drugi… poleg tega vidimo da z vidika virusa cepljenje ne ščiti prav z ničemer – ne zagotavlja zaščite cepljenemu, ne zagotavlja niti varnosti pred hudim potekom niti pred smrtjo – edino kar zagotavlja je lahko povečano tveganje stranskih učinkov zaradi vnosa tega neznanega na hitro zmešanega koktajla, katerega učinki zares se bodo šele videli čez čas…
torej ne vidim z vidika virusa prav nobenega pomena cepljenja…
da bi se pa ceplila zato,da me bo oblast izsiljevala s pravicami, ki mi tudi sicer že po ustavi pripadajo in mi jih oblast nikoli ne bi smela odvzeti, in da bi zato zdaj tvegala svoje zdravje z vnosom neznanega koktajla -pa mi na kraj pameti ne pade… to je ogrožanje javnega zdravja s strani oblasti… mi je pač zdravje na prvem mestu. S cepljenjem je jasno,da zdravja prav nič ne zaščitim očitno, kvečjemu ga izpostavim samo še večjemu tveganju. zato cepljenje ne.
[/quote]

podpis

Jih poznam tud jst že kr neki mladih ki so se cepl al so se pa prjavl za cepljenje in to izključno zarad prehahanja meje. Ah kaj čš, vsak se sam odloča. Mene kar se cepljenja tiče, zihr ne vidjo. Če že, bi se pa vseen prej odločila za hitri test, čeprav mi tud do tega ni. Ah, tud karantena sploh ni bad, sploh če ti ni treba bit fizično na delovnem mestu.

Z boldanim si se sama opredelila kam spadaš. In to je tvoj problem in ne problem razvitega sveta 🙂
Za vse normalno umsko razvite obstajajo študije, ki so verodostojne, izvajajo jih strokovnjaki, ki razvijajo tudi druga cepiva in zdravila, katera ti sama koristiš, kadar jih potrebuješ…
Ampak ne, vi, teoretiki zarot raje verjamete “strokovnjakom”, ki vas filajo z lažmi ali traparijami, torej je problem v vas in ne v tistih, ki se trudijo z razvojem.

Kot sem napisala, odstotek tistih, ki jim je cepljenje odsvetovano zaradi zdravstvenih razlogov, je skoraj ničen. In taki ljudje tudi ne hodijo na neke izlete in šopinge v tujino, verjemi, da ne. Taki ljudje tudi po naših šoping centrih ne hodijo (ne glede na korono ali ne).

Vsi ostali pa – izbira je vaša.
[/quote]
Ta danasnja instant znanost je bolj tako je, da sama sebe opravici… no saj kdaj kaj odkrijejo, ne mores pa takole stepat odkritje na odkritje pa z roki do. Koliko so študije verodostojne bi pa moralo biti vsakomur, ki je kdaj kaj študiral in pisal raznorazne seminarske kristalno jasno. Vedno lahko s študijo dokažeš glih vse kar si si zamislil. Pač vzameš vhodne podatke, ki ustrezajo tvoji hipotezi in dokažeš karkoli želiš…

New Report

Close