Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bogi otroci – oblečeni kot medvedki

Bogi otroci – oblečeni kot medvedki

VEM, VEM, tudi pri nas je že obrazek rjav, vratek rjav, rokice rjave, …
Pri večernem kopanju je barva kar ven udarila, ))))
Imajo že dobro podlago za prvomajsko morje, kajne??

Mi smo pa že ves čas brez žabic! Trak imamo pa le, če piha! Aja zgoraj pa bodi in jaknico :))) in smo tudi ravno prav topli :))))

A veš, da sem se prav nasmejala, ko si opisovala, kako so bili nekateri otroci toplo oblečeni, potem pa si opisala svojega….)))))))

Pa ti jih je kar nekaj reklo, da je preveč oblečen, ne?

Za druge smo vedno tako zelo pametni, pri svojih pa včasih pojma nimamo, kaj naj naredimo in kako jih naj oblečemo….

Seveda je razlika med 3 letnikom, ki je ogromno v gibanju in pa med 7 mesečnikom, ki sedi v vozičku….

Tudi moj 4 letni sin nosi te dni kratke rokave, ker ogromno preteče in se hitro spoti. Je pa res, da ko pride senca, mu (sicer z muko) oblečem ene dolge rokave.

Ne vem, ljudje smo si različni, otroci tudi in kar se meni zdi “nenormalno” se lahko tebi zdi čisto sprejemljivo….

lp

No, mi smo imeli pa tudi klobučke in namazani s kremo z zaščitnim f.

Pa tud do 16. ure smo se soncu izogibali (no če se otroke da prepričat). Tako da kljub temu, da smo na zraku cele dneve in v kratkih rokavih ni nihče še zagorel, razen po obrazu (nabrano skozi celo leto).

Moja dva sta tudi tele dni skoz zunaj v kratkih rokavih, včeraj še tričetrt hlače, šele za notri ob šestih zvečer se oblečeta eno majico, ker je pri nas zunaj bolj toplo kot pa not. Stara sta pa 4 in 10, žabe je imel pa pozimi 2x samo ta mali.

No, sam za primerjavo: pri nas imamo ene 8-10c manj, pa tudi ze veliko otrok naokoli skace v kratkih rokavih…. marsikatera od vas bi se posteno zgrazala.. heheh Pri sestnajstih v kratkih jejej…heheh Take mamo…

New Report

Close