Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Bojan Emeršič

Bojan Emeršič

Se mi zdi, da je Bojan Emeršič poročen z igralko Viktorijo Bencek. Vendar, če sem pravilno brala podatke je to igralka, ki je kar ENAINDVAJSET LET mlajša od Emeršiča.
Se vam zdi, da zna ta zakon trajati ali je že na začetku obsojen na propad, ker sta se poročila zgolj zato, ker je ona potrebovala VIP za vzpon na družbeni lestvici.

Koliko daš za informacijo?

Žena igralca Bojana Emeršiča je igralka Viktorija Bencik.

Sinoči sem gledala oddajo, ki jo vodi Bojan Emeršič. V tej oddaji deluje tako mladostno, kot da nima več kot štirideset let.
Je igriv, radosten in razigran.

Ne delujeta, da je med njima taka razlika.

Kolikor se spomnim iz enega intervjuja, je kar Bojan bil tisti, ki je bolj osvajal Viktorijo.

A sedaj ti čakaš, če se morebiti ločita, da dobiš ti možnost za VIP vzpon? 😛

Niso igralci tisti, ki delajo oddajo Vse je mogoče zanimivo in gledljivo. Bojan Emeršič je fenomenalen voditelj, ki zna motivirati in izbirati igralce za točno določeno vlogo. Tako je tudi svojo ženo izbral za vlogo matere svojih otrok in življensko sopotnico.

Samo ta oddaja ni prav nič izvirna, niti zanimiva, niti ustvarjalna. Neka licenca postavlja ene okvire in potem voditelj izbirj goste, ki se bodo šli te otročarije. Sem mislila, da bo slabo Martini Maji Merljak na tisti gugalnici. Prav bleda je bila in ni mogla skriti prestrašenosti.
In potem ugibati kaj pomeni pantomimima. Take nesmiselne besede in pojme dobivajo izvajalci, da moraš biti vrhunski umatnik, da uganeš, kaj toa pantomima pomeni.

Prav prisrčna družina so, ko se sprehajajo po mestu. on je kar mlad, ona ne izgleda tako mlada, otroka sta zelo lepo vzgojena.

Emeršič je zaslovel kot uni mesar…… kaj vem, kaj je že bil.

Ne prej ne potem ne moreš iz enega ‘štruklja’ naredit zvezdo. Pri nas. Ker igralec mora imet karizmo, lepoto, eno surovo privlačnost.
Jasno se mu je tamala Viktorija prislinila, ker drugače ne bi bilo nič od nje.

Saj čist lahko, da furata. In prav je in vse dobro jima želim.

Je pa res, da od nikogar ni nič. Najbolj bedna oddaja na TV je ……. kak ke že naslov?? Vse je mogoče

Kdor to laho gleda, je pa res totalni debil! Tudi Kmetija in Bar in Servajver jih nese scat!

Tebi nič.

Ali res moraš biti igralec z akademijo, da se kotališ po nikakršnem bazenu, da gledaš skozi okno in ugotavljaš kdo si kot v Jurčičevi rojstni vasi, ko daš glavo skozi okno in postaneš koza.
Kakšne reference le moraš imeti, da počneš te brezvezne igre.

Tole pa moram lajkat, oziroma tiste, ki ste skritizirali tole oddajo, ki kazi sobotni vecer na SLO1.

Vic je pa, da bi vsak lokalni pijandurež bil bolj zanimiv in smešen!
Ne pa eni in isti faconarji…. JOOOOJJJ ORGANSKO NE PRENAŠAM ENIH ‘KAO ZABAVLJAČEV’, pa Valičke, pa te k je glih rodila, matka pa teži cele dopoldneve……….. Martina Marija Merljak al’ neki tazga…. totalna afna…

Če je to komu smešno – vsa čast! Ste sigurno domoljubi, HAHAHAHAHAHAHA :)))))

Vsi pa eni propadli igrači (šolani) ….pa se takole šlepajo. Da zaslužijo za sol.

Mi pa vse to plačujemo!!

Plačujemo pod MUS!!

Ne vem, o kateri oddaji je tukaj govora, ker ne gledam ničesar, ampak njiju sem pa videla enkrat na Rožniku in sta mi bila tako luštna skupaj, pa zelo srečna sta bila videti. Ni mi pa jasno, kako lahko napišete, da se je ona poročila z njim, da bi se vzpela po VIP lestvici? Kakšen VIP pa on je? S poroko z enim Emeršičem postaneš bolj vpliven, bogat, kaj? Nič jasno.

Jaz tudi ne prebavljam Merljakove.
Ful je pa dober Brajnik, pa Toš, pa Jože taksist …
Tudi v tej oddaji je preveč namigovanja na spolnost, čeprav je oddaja na RTVSLO in v času, ko gledajo otroci. Predvsem voditelj veliko namiguje, ali pa so take naloge, da je veliko dvoumja.
Je pa zanimivo, kako nekatere šinfate, obenem pa zrecitirate vsebino cele oddaje. Pa ne glej, če ti ni všeč.

Jaz gledam par minut in vse vem :-))! Saj eni skeči so gledljivi.
Mi je pa total mim ta “oder pod kotom 45 stopinj” in podobno vreščanje. Pa ta AGRFT-jevska napihnjenost, da bolj ko kričijo in se zvijajo in se delajo “glumače” – bolj so duhoviti?????
Ta ‘sproščenost’ in afnanje je totalno odbijajoča.

Itak da so carji ta mali (veliki) Brajnik, Rado pa še kakšni naturščiki. Sam vse pokvarijo AGRFTjevci z večno istim stilom! 🙁

Pa sploh ni vredno besed za to oddajo. V kur.cu je!

Te oddaje ne morem gledat. Mi je totalno brez veze.

Enako! Sreča, da je v istem terminu Kmetija in ke preklopim! 🙂
Pa že Kmetije dnbedn nea gleda, sam je bol gledljiva kot ta jajca RTV-ejevska! 🙁

Pa že Kmetije dnbedn nea gleda, sam je bol gledljiva kot ta jajca RTV-ejevska! :([/quote]

No, to je pa edino definitivno slabše (torej , absolutno negledljivo)….saj so še drugi programi. Je pa res RŠ povsod dovolj :((

Pa že Kmetije dnbedn nea gleda, sam je bol gledljiva kot ta jajca RTV-ejevska! :([/quote]

No, to je pa edino definitivno slabše (torej , absolutno negledljivo)….saj so še drugi programi. Je pa res RŠ povsod dovolj :(([/quote]

Nea gledaš Kmetije?
Nisi vidla kak je Joužek točil solze? Kak zna Mica podojit kravo? Pa Špela na koncu vse porihta?

Se je res treba potrudit, da počneš take nesmisle.

Vse za Zaplano in turizem! 🙂

New Report

Close