Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Bojan Emeršič

Bojan Emeršič

Še posebej je odvraten njegov prisiljen kvazi evforičen, navdušen smeh…….za kozlat.
Vabi pa vedno skoraj iste osebe, iz klana Valič in podobno, našel si je enega, ki je še manjši od njega in nanj stresa svoje komplekse….nagravžna oddaja, gledala dvakrat,ali trikrat v upanju,da bo kaj iz nje………gnusobno

Z vsem spoštovanjem ampak meni je pa Emeršič izredno zoprn voditelj. Toliko nepotrebnega dretja.

ok, koliko je star on in ona, me ne zanima, tudi moj je 19 let starejši, pa kaj..koristi?? vsaka pametna ženska gleda na svoje koristi..
ampak tale oddaja..katastrofa..eni in isti seratorji..iz oddaje v oddajo, na živce mi gre kričavi voditelj, merljakova in gorenjakova zmagata v antipatičnosti, pa valičeva..totalno anti mi je rado.
samo prva oddaja mi je bila všč, druga malo manj..vse ostalo totalno brezveze..

Tile Valiči, so vsi iz iste družine? Ja Dare oče vseh: Vida, Nine, pa tega tamalga, kako mu je že ime?

Tile Valiči, so vsi iz iste družine? Ja Dare oče vseh: Vida, Nine, pa tega tamalga, kako mu je že ime?[/quote]

Ne, niso. Nina Valič je hčerka od Dareta. Domen in Vid sta pa od Iztoka Valiča, Iztok in Dare pa nista v bližnjem sorodstvu.

Tile Valiči, so vsi iz iste družine? Ja Dare oče vseh: Vida, Nine, pa tega tamalga, kako mu je že ime?[/quote]

Ne, niso. Nina Valič je hčerka od Dareta. Domen in Vid sta pa od Iztoka Valiča, Iztok in Dare pa nista v bližnjem sorodstvu.[/quote]

Seveda sta, samo ne ravno v bližnjem. Dare Valič je sin sestre od Aleksandra Valiča, ki je oče od Iztoka Valiča.

Res mislite, da je možna tista prava ljubezen med moškim in žensko med katerima je enaindvajset let razlike ???????????????????

Bojan Emeršič je zelo dober voditelj. Ima karizmo, ima sposobnost motivacije, toda vsebina te oddaje je nikakršna.
Izgleda, da je tudi akterjem mučno nastopati in res ne razumem, da sploh pristanejo na sodelovanje-in to večkrat eni in isti.

Razumem, da je niso mogli ukinit lani sredi sezone, a zakaj je nova sezona ??!! Res ni za gledat. Meni je Emeršič dokaj simpatičen, a tukaj …joj, no..(((

Zakaj so eni in isti?
3 x ugibajmo:

1. ker ne dobijo drugih klovnov (k so glih aktualni:-)))))
2. ker grejo v ta šou propali igrači&company, da si mal popravijo znesek na TR
3. ker ………….na RTV pa res ne more vsak pridet – samo Mariotovi prjatlni 🙂

Vse je igra.
[/b]

Vse je igra.
[/b][/quote]

Možna je!! Samo un 21+ mora imet debelo denarnico! :-)))

Mogoče me bodo še enkrat zbrisali, ker povem svoje mnenje. Pa naj, demokrati:)
Emeršič vabi vedno iste primerke agrftja, nesposobne, kot npr klan Valič….našel je še enega manjšega od sebe, na katerem zdravi svoje komplekse malega tipa.
Njegov prisilen, ponarejen smeh, ki naj bi ocenjeval “uspešen nastop” njegovih medsebojno vabečih kandidatov je podoben tistim klovnom, ki trenutno zganjajo debilščine po svetu.
Oddaja katastrofa. Tv, ki sili s tem, tudi.

[/b]

Kot filmski igralec je bil dober, kot voditelj tudi, toda ta oddaja je vsebinsko nemogoča.

Pa je res filmski igralec, gledališki igralec, voditelj, mož, oče-vse to in še več.

Sta še skupaj?

Tebi nič.
[/quote]Pravilno. Gwa boš psihu dajal?

In imata dva fantka, ljubka fantka, zelo lepa družinica so.

a ni en bolj pujsast kot ata?

Mislim, da je Emeršič prvič “zaslovel” v eni kuharski oddaji z Gregorjem Bakovičem pred mnogo leti.

Niti ni videti kakšne velike razlike v letih, Bojan deluje kar mladostno in lep odnos ima do otrok in do žene.

V igri je norčav, v realnem življenju pa resen.

New Report

Close