Bojan Emeršič
Še posebej je odvraten njegov prisiljen kvazi evforičen, navdušen smeh…….za kozlat.
Vabi pa vedno skoraj iste osebe, iz klana Valič in podobno, našel si je enega, ki je še manjši od njega in nanj stresa svoje komplekse….nagravžna oddaja, gledala dvakrat,ali trikrat v upanju,da bo kaj iz nje………gnusobno
ok, koliko je star on in ona, me ne zanima, tudi moj je 19 let starejši, pa kaj..koristi?? vsaka pametna ženska gleda na svoje koristi..
ampak tale oddaja..katastrofa..eni in isti seratorji..iz oddaje v oddajo, na živce mi gre kričavi voditelj, merljakova in gorenjakova zmagata v antipatičnosti, pa valičeva..totalno anti mi je rado.
samo prva oddaja mi je bila všč, druga malo manj..vse ostalo totalno brezveze..
Tile Valiči, so vsi iz iste družine? Ja Dare oče vseh: Vida, Nine, pa tega tamalga, kako mu je že ime?[/quote]
Ne, niso. Nina Valič je hčerka od Dareta. Domen in Vid sta pa od Iztoka Valiča, Iztok in Dare pa nista v bližnjem sorodstvu.[/quote]
Seveda sta, samo ne ravno v bližnjem. Dare Valič je sin sestre od Aleksandra Valiča, ki je oče od Iztoka Valiča.
Mogoče me bodo še enkrat zbrisali, ker povem svoje mnenje. Pa naj, demokrati:)
Emeršič vabi vedno iste primerke agrftja, nesposobne, kot npr klan Valič….našel je še enega manjšega od sebe, na katerem zdravi svoje komplekse malega tipa.
Njegov prisilen, ponarejen smeh, ki naj bi ocenjeval “uspešen nastop” njegovih medsebojno vabečih kandidatov je podoben tistim klovnom, ki trenutno zganjajo debilščine po svetu.
Oddaja katastrofa. Tv, ki sili s tem, tudi.