Bojim se kaj bo …
Naredi takole…….
svojemu pokloni pred vsemi en najlepši moker poljub…..lepo ga drži objetega,rokca mora obvezno počivat na njegovi ritki…in hehehe nobene pene nau…….Itak vse jasno!!!:)))))))
ja to bi pa znal biti hudič.
Bgv…če si z njim, moraš pa vseeno malo paziti na njegove občutke, saj je res da je sprejel, ampak mislim, da ima vseeno prednost pred tistmu luškanmu fantu s katerim nimaš nič.
saj če bi se posvetila raje svojemu Miškotu, in ne tistemu, te tudi ne bi vrag uzel al pač??
primož
p.s.
sam moje skromno mnenje 😕
Celo sam moderator si je vzel cajt za reševat tvoj problem! To pomeni, da je stvar zelo zelo resna! Začuda pa te ni povabil na tanov forum z ljubavnimi problemi ;)) al pa na teleinfos (sem žleht, a?)
No, jst si mislim… magari tvojga Miškota ne poznam… ti ga, zato veš kolk zna bit v resnici ljubosumen… Zato ga ne izzivat s kakšnimi lepotci, al pa mogoče mal, da te bo (še) bolj cenil in se te držal kot klop!
Ok, boš poročala!?
Čauči.
Ooooooooooooooooooooooooooooo … Primož!!!! :)))))))))))))))))) Najprej enga veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikega cmokca samo zate … ker se že dolgo nismo slišali … (brali) … pol pa …
Ja … sej v bistvu je res, da bi bilo boljše, če ne bi izzivala usode (oz. miškota) … samo ne zdi se me fer, da bi se morala odreči mojim prijateljem zaradi tega, da miško ne bi držal nosa …
Ta prijatelj mi je stal ob strani v težkih trenutkih … vedno mi je bil na voljo, ko sem bila čisto na dnu … in vedno je znal dobiti bodrilno besedo, da me je spravil spet do smeha … Sedaj je on v škripcih … sedaj tudi on rabi nekoga da ga potolaži … pa tudi … videli se nismo že več kot 5 mesecev … preko mailov smo se brali le parkrat … in sedaj da bi se odrekla snidenju z njim … Ne zdi se mi fer, no!
Mojemu miškotu se bom tako ali tako posvetila … saj ta prijatelj ne bo skoz tam … V bistvu bomo verjetno skupaj le par uric … tako da pač malo poklepetamo … da si povemo, kaj novega se je zgodilo … Potem bom pa tako ali tako vsa od miškota …
No … bomo videli … Upam, da res ne bo preveč ljubosumja … pa kakega kreganja … Pa saj miško dobro ve, da je moj srček samo njegov!
Primož … vseeno hvala za nasvet … :-****
Lp, Bgv