bojkot službe
kaj pravite na to-delavec mi je včeraj zvečer poslal sporočilo z željo, da bi imel en teden dopusta, ker da zida hišo. moj odgovor je bil da ne, ker imamo veliko dela (on to ve!). In kaj se zgodi? Danes ga ni na delo brez da bi kogarkoli poklical…
Povem naj še, da smo se ob sklenitvi del.razmerja dogovorili, da poleti načeloma ni dopustov, ker je pač taka narava dela-montaža klim.
In on si mirno vzame prosto…
kaj naj naredim????
pozdravček
alenka
Prav gotovo je to hujša kršitev delovnega razmerja in po moje bi bile nujno potrebne sankcije. Kakšne, se morate odločiti sami oz. če imate kakšne pravilnike, pogodbe…
Mici
Jaz bom pa takole rekla…. kaj pa bolniška??
Mogoče je poškodovan in ni mogel javiti. Ni vse tako črno , kot mogoče izgleda.
Lp,
m.
Alenka vseeno teden počitnic poleti si zasluži. Čisto prav se mi zdi kar je naredil. Enostavno s tem kažeš, da ne vidiš ničesar drugega in da se ne znajdeš.
Ha, mogoče pa se je poškodoval in ni mogel javiti. Na novogradnji sigurno še nimajo telefona, res. Pa tudi teden dni počitnic poleti si zaluži, sploh če pokliče zvečer in reče, da ga naslednji dan ne bo. Svaka čast. To pa je res odnos do službe. Jaz bi ga obdržala le v primeru, da je res nenadomestlijv delavec, drugače pa naj gre kar nekam delat, kjer bo poleti lahko fraj.
To ti je dandanašnji odnos delavcev do službe, pa baje, da je težko danes težko dobit službo.
Pesek in ne olje v motor kapitalizma !
Forum je zaprt za komentiranje.