Bojkotirajmo forum!
Se strinjam, ampak pozabljate, da se je to zgodilo zaradi vas in ne zaradi moderatorja.
primož
Menim, da bi se veliko manj napisalo, pa ne govorim o kvantiteti, ampak o razmišljanju, politika je le ena izmed zelo občutljivih tem, kjer velikokrat anonimnost pride prav. NIč ni narobe, če se zamenja nick, narobe je, če se ga zamenja z namenom, nekoga pljuvati ali žaliti in da si z neregistiranim dovoliš več kot z registiranim.
Zato se ne nagibam k obvezni registraciji, prej bom poiskal kakšnega moderatorja, če bo treba.
Primož
Naj dodam svoj piskerček. Primož s takšno politiko ne boste daleč prišli na med.over.net forumih. Ne vem kaj je narobe, če nekdo napiše besedo komunist? Po drugi strani pa vidim, da so uporabniki, ki so zapisali “podobne” besede: nacisti, fašisti, domobranci ostali nesankcionirani. To lepo pokaže komu “pripada” moderator. Politični čvek je postal cenzurirani forum takih pa v demokraciji ne rabimo.
LAhko pišeš, samo malo bomo pregledovali kaj napišeš.
primož
Nisem napisal samo besedo komunist. Vidite samo tisto kar želite videti in točno ta stavek, pa je tisti, zakaj moderatorstvo:
“To lepo pokaže komu “pripada” moderator”
Direktno oznaka nekoga brez kakršnih koli argumentov. Samo zato ker se ne znate vzdržati, morate nekoga napadati in označevati. Ko se boste naučili pogovarjati, bo tudi forum odprt. NA med.over.net forumih, ki jih je preko 200 je ta najbolj problematičen, to pa nekaj pove o tematiki in udeležencih. Ostali funkcionirajo brez problema.
Ko boste tukaj začeli tako funkcionirati, potem bo tudi to odprto za debato.
Povedali boste svoje mnenje in nnikogar za nič označevali, kaj šele namigovali, si boste zelo lepo uredili tudi ta forum in jaz bom kmalu izginil.
primož
Zgodilo se je zaradi tebe in tvojih ljubljencev, ker ne prenesete drugačnega mnenja, kot je “družbeno primeren”. Kriterij, kaj je družbeno sprejemljivo, pa določajo nasledniki partijcev oz. kar je v ozadju, ki so grobo kršili pravice ljudi, jih množično pobijali in zapirali brez krivde ter polirali zločine.
Dokler so nekateri na tem forumu tolkli po Cerkvi in katoličanih, je bilo vse v redu in je bilo celo tebi všeč. Niti enkrat nisi reagiral, čeprav so nam bile kršene z ustavo zagotovljene pravice pri izbiri prepričanja ali nazorja. Lahko greš pogledat kakšne teme so pred letom in pol. Samo blatenje Cerkve, čeprav je Cerkev verska skupnost in ne politična stranka in zato njene teme ne sodijo v ta forum.
Vendar mi govorimo o zamolčanih dogodkih iz zgodovine, ki kažejo partijo v drugačni luči, zato vam gre to v nos, tvoji ljubljenci pa klevetajo in sramotijo drugače misleče.
V tvojem opisu je sporen samo tale del stavka: in tvojih ljubljencev
ZAradi takih izjav bom vse brisal.
Če ne boste razumeli namiga, tudi prav. Zato pa sedaj večkrat direktno pokažem, kaj je problem v komunikaciji, kmalu ne bom več.
Primož
Kot vidim se vračamo v stare čase…temne čase za vse Slovence. Če si kaj bleknil proti partiji in komunistom so te odvlekli na Goli…ali pa so te likvidirali. To je začetek strahovanja in prevlade prebarvanih komunistov pa če naš preljubi Primož še tako zvesto razlaga kako nimamo nobene kulture pogovora.
Če je to politični čvek v demokraciji, da nam bo en Primož reduciral naše misli, potem je bolje, da se ta forum ukine!
Lep dan vsem skupaj jaz grem raje v toplice na zaslužen počitek.
nisem imela v mislih tebe!!!
jaz sem pa za cenzuro, dokler bodo nekateri zlorabljali tale forum za zdravljenje svojih frustracij! Pa dobro veš da prenesem veliko, ampak to kar se je dogajalo zadnje čase, je bilo pa vseeno preveč!!!
benaflek, kle si pa zelo v zmorti glede Primoža! Ni pa Primož glede tebe!!!
Pa bom še jaz dodala piskrček…..ne branim Primoža, saj tudi meni počasno objavljanje postov (kar je pravzaprav največji problem tega načina moderiranja), gre na živce.
Vendar Primoža obtoževati, da moderira v prid eni opciji, meni nekako ne potegne…..
sem brala pravila objavljanja na forumu:
http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=2&t=6
in moram reči, da bi mogoče tudi ta forum potreboval točno določene meje….čeprav dvomim, da je to na tem forumu možno…..
Bravo frančišek, benaflek……….
Jaz osebno se bom foruma izognila od daleč.
To ni forum, kjer bi izrazil svoje mnenje, je moderiran forum. Krasno!
Kar imejte ga. Že dolgo slutim, čigav je.
Resnica je samo ena: kako nekateri težko prenesejo resnico.
Jaz imam rada resnico, težko prenašam laži, zato mi za tem forumom ne bo niti trohice žal.
Lep pozdrav prijatelji, ki sem vas rada prebirala.
Mnenja kjer se boste obmetavali z raznoraznimi pridevniki, na tem forumu ne želimo, če drugeče ne znate izraziti svojega mnenja, potem se tudi jaz strinjam, da se forumu izognete.
Primož