Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bojkotirati pekarne!

Bojkotirati pekarne!

igzekli, kjer ni nič…v merkiču popoldan ne dobiš kruha , neka dopeka, …kupiš pri albancu svežo štruco…so znali se odpirat v naseljih, kjer se išče kruh, burek, pica, …ker, če bi pa naši imeli peko, da dobiš robo, bi pa tam kupili…ampak slovenske ponudbe sploh ni nikjer , kaj naj …bezljam po celi Ljubljani, da najdem slovenskega ponudnika kruha ali kaj naj…nimam avta, …ja, valjda, da kupim v naselju kjer stanujem , je neka logika…

Moja noga se ni stopila v njihovo pekarno.

Jaz pa rada posežem po enolončnici. Okusno, lahko prebavljivo pa še redim se ne.

Za jedce mastne in zdravju nevarne burek in ostale svinjarije obvezno višji ddv ali pa dražje zdravstveno zavarovanje. Zakaj bi jaz plačevala za zdravljenje takih malomarnežev na intenzivni negi?

ja, naj pa še Slovenski trgovec ima odprto petke in svetke in…naj imajo nazaj -odprto nedeljo- pa bomo kupovali slovenski kruh…Slovenec v nedeljo počiva …pri albancu v pekarnah pa taka gužva, da moraš zunaj v vrsti čakat, torej…, če ljudje iščejo -oni pa ponujajo…

Jaz ze dolga leta ne kupujem v teh smrdljivih, umazanih pekarnah. Kruh si sama pecem doma.

Takšni ‘priveski’ po ulicah kazijo podobo mesta in bi jih morali odstraniti. Diasi za okolje verjetno ne upajo drezati v to, ker bi padli pod župansko nemilost?

Odgovor na objavo uporabnika
ne kupujem v njihovih pekarnah, 30.11.2024 ob 16:28

Moja noga se ni stopila v njihovo pekarno.

Moja tudi ne,  in tudi ne bo.

Nazadnje sem pri šiptarjih kupila sadje pred 30imi leti, na poti v srednjo šolo, skupaj s sošolko.

In sta šipca komentirala, razno razne v svoji žlobudravščini, sošolka jih je pa razumela ker je bil njen fotr oficir v JLA   v Prizrenu.    Še predno sva dokonca izbrali tiste jabolka jima je v šiptarščini   ” tačivšala   nono”  in prevedla vse kar sta gobcala.    Od takrat dalje   od  šiptarjev nič ne kupim  niti z njimi ne biznisiram .     Ko smo oddajali skladišče, je klical en  Bektiči,  sva bila tudi takoj zmenjena  v enem stavku.

V Kranju v  uni ulici kjer je bil včasih borovo(  startaske  smo kupovali 😁) malo naprej je bila burekđinica- nek pajzl .   Za tistega šipca je bilo znano da si ga v maso za burek drka.

Čebelca, dobili prašek. …  pred 30imi leti že.     Tista  jagoda  ja v šiški na vogalu.  Nobenega folka nikoli  🤣  a delajo še kar

V trgovici kifelcki, pred njo pa mercedes

🤣🤣🤣, 30.11.2024 ob 18:20

V trgovici kifelcki, pred njo pa mercedes

pod pultom pa bela moka

mrož396, 30.11.2024 ob 16:25

igzekli, kjer ni nič…v merkiču popoldan ne dobiš kruha , neka dopeka, …kupiš pri albancu svežo štruco…so znali se odpirat v naseljih, kjer se išče kruh, burek, pica, …ker, če bi pa naši imeli peko, da dobiš robo, bi pa tam kupili…ampak slovenske ponudbe sploh ni nikjer , kaj naj …bezljam po celi Ljubljani, da najdem slovenskega ponudnika kruha ali kaj naj…nimam avta, …ja, valjda, da kupim v naselju kjer stanujem , je neka logika…

Probi met pekarno zraven siptarske- te zradirajo njihove gorile, nevem kdo bo mene zascitil v takem primeru!?Oni svoje scitijo!

Hahaha, tiste, ki govorite, kaj vse Albanci iz jajc svojih spuščajo ven v sladoled … Nekaj je res, marsikaj ni, ampak nikoli ne veš. Jaz in Azema sva dve mladi Albanki, v Sloveniji sva rojeni, slovenščina gre prefektno, albanščina skoraj perfektno, v angleščini so luknje, ampak še kar gre za pogovor, za vas sva feministki, za naše fotre pa malo manj kot kurbe. Obstaja albanski izraz zato, ampak ga ne povem, ker boste to zlorabljali.

Nekje 2x letno kupim mesni burek pri šipcu na Celovški, pri križišču Celovška-Litostrojska, in tistega v obliki polžka, ki je manj masten.  Kruha in ostalih zadev pa ne kupujem, ker so mi preprosto zanič.  Ampak zanič je tudi kruh v Hoferju in Lidlu.

Naziv “kruh” si zaslužijo samo kruhi iz Pekarne Grosuplje, so pa seveda dragi.

Jaz pa rada posežem po enolončnici. Okusno, lahko prebavljivo pa še redim se ne.

Za jedce mastne in zdravju nevarne burek in ostale svinjarije obvezno višji ddv ali pa dražje zdravstveno zavarovanje. Zakaj bi jaz plačevala za zdravljenje takih malomarnežev na intenzivni negi?

Tvvoja neumnost je škodljiva, drugo ni. Jaz nimam cajta 10x na dan juhico srebat, ker tudi kaj fizično naredim, se ne presedam samo s stola na kavč, ne morem ko sem lačen kot volk vode žret. Pa mam idealno težo.

Vsak šiptarski burek, kruh in burger z jogurtom čez je 100x bolj zdrav in hranilen od tortic, mafinov, čokolade, bonbonov, kokakole, pomfrija, tenstanga krompirja pa podobnih sranj

Ne hodim v pekarne, ker je izbira slabša kot v navadnem lidlu ali merkatorju, cene pa višje. Itak imajo sam bel kruh pa neka bz peciva. Je prav očitno, da jim dol visi koliko prodajo.

New Report

Close