Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bojler vezan na centralno peč

Bojler vezan na centralno peč

Stari bojler je odslužil in potrebujemo nov bojler, ki je vezan na centralno peč, ki je na kurilno olje. Sedanji bojler je tak, da je ves priklop zgoraj (bojler stoji na tleh). Iščem povsod bojler z zgornjim priklopom pa ne najdem, saj mi vsi ponujajo stranski priklop desni ali levi, za kar pa nimamo prostora. Mogoče bi se našla dobra dušica , ki slučajno ve kje bi tak bojler nabavili. Vem, da tema ni ravno za ta forum ampak vprašati ni greh. Sem iz manjšega kraja.Hvala za vsak namig.

kolikor vem je v slo, kar nekaj proizvajalcev bojlerjev napr. Lagoja – ga vam naredijo po željah.

Poglej bojlerje istega proizvajalca, kot imaš sedaj. Sicer zna tak tip bojlerja biti sila redka zadeva.
Sicer pa vsak vodovodar lahko zadevo priklopi na nacin, da pridejo vse cevi od zgoraj.
A ti imaš ležeči bojler, ker ti mislim, da imajo prikljucke bolj po tvojih željah.?

Bojler je stoječ na tleh zraven centralne peči, priklopi 5x pa zgoraj. Tak bojler bi rabili zato da ni potrebno preveč cevi drugače preurejat pa tudi prostora za stranski priklop ni.

Mix trgovina v stegnah Ljubljana imajo tak bojler kombiniran…samo je pa cena zasoljena. Lp

Daj kakšno sliko ali link, ker me res zanima to čudo, ki ga imate in pa nezmožnost montaže kakega bolj običajnega.

Jaz sem tak bojler, narejen za postaviti na tla in z zgornjimi priključki za priklop na centalno, prejšnji mesec prodal za 300 evrov – skupaj še s kondenzacijsko plinsko pečjo in termostatom

je bil pa kot nov, firme vaillant …tak da – glej male oglase in morda najdeš pravega

lp

Ja sem videla ta oglas vendar sem se bala kupiti, ker je bil star 8 let.

Spoštovani JanezKranc, bi bili vi tako prijazni pa zalepili sliko, ki ste jo imeli na bolhi, ker oglasa več ne vidim ( je zbrisan), da bo mehanik1 videl za kakšno čudo gre. Bi šlo? Hvala

New Report

Close