Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bojlerje ne bodo prepovedali

Bojlerje ne bodo prepovedali

so se odločili, da bodi tako podražili elektriko da jih ljudje ne bodo upali sploh vklapljati.

Ne rabim bojlerjev, me vroče oblije, ko preberem skropucalo avtorja.

Sklon, vejica, velika začetnica, vrstni red besed – nujno nazaj v osnovno šolo!

Odgovor na objavo uporabnika
grammar nazi, 07.11.2024 ob 15:44

Ne rabim bojlerjev, me vroče oblije, ko preberem skropucalo avtorja.

Sklon, vejica, velika začetnica, vrstni red besed – nujno nazaj v osnovno šolo!

Ja, točno to me je zbodlo v oči.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10508, 07.11.2024 ob 15:37

so se odločili, da bodi tako podražili elektriko da jih ljudje ne bodo upali sploh vklapljati.

Dobra. Če so bojlerji res tako potratni, naj res povedo, kakšne ne in kakšne da, če sploh. Da je bilo zdaj dve leti povsem tiho o njihovi izločitvi iz uporabe, res ni primerno ne za uporabnike, ne za proizvajalce. Beseda meseca postane bojler, se izbriše iz pravilnika in kaj sedaj, do kdaj. Ne se hecat.

Ja če ljudi tako moti, da naj ne bi mogli potratnih boljlerjev žgat namesto toplotne črpalke za sanitarno vodo za jurja, ki porabi 3x manj štroma za isto vode, potem je elektrika še prepoceni.

https://www.mimovrste.com/toplotne-crpalke/ariston-toplotna-crpalka-nuos-evo-a-80-3629056

Mene, ki imam mestno ogrevano vodo pride račun za samo vodo (poleti) 3x večji, kot kolega, ki plačuje elektriko za bojler.

Pravilnik glede bojlerjev je sprejel Vizjak, torej Janševa vlada. Sedaj se pa sprenevedajo.

Bo rabil Golob še dva mandata da vse počisti kar so janševci naredili.

Če glup narod ne bo prostovoljno sprejel zelene agende, bo pa potrebna prisila. So povedali zeleni fašisti.

New Report

Close