Bol na Braču
Avgusta gremo na Brač. Rezerviran imamo apartma. Sedaj pa bi prosila za pomoč, oz. za nasvete.
Kam je nujno treba iti, ko si na Braču? A morda veste za kakšne dobre plaže? Po možnosti skrite? Kaj pa se dogaja zvečer?
Morda kdo ve kdaj vozijo trajekti? Kaj pa cene trajektov?
Za morebitne odgovore se zahvaljujem.
lp
Ana
Na Bolu imaš polno prečudovitih plažic in zalivčkov. Ko si na Braču moraš iti na Vidovo goro kjer je prečudovit pogled na rt Bol. V mestu samem pa je zvečer polno turistov, živa glasba, tržnica in še in še. Mi hodimo na Bol že 4 leta in se mi zdi, da ni lepšega raja kot je Bol, čeprav sem se na samem rtu kopala samo 1 x , ker močno piha veter. Za trajekte pa poglej na Jadrolinijo. Če te še kaj zanima pa kar vprašaj
Eva
Ali lahko prideš do teh palžic in zalivčkov peš ali potrebuješ čoln?
A je kje kak lokal, kjer se pleše zunaj?A se da tam kje rolat? Da ne bom slučajno nosila s seboj rolerje brez veze? 4 gremo in še to le z enim vatom. Tako, da bomo bolj na tesnem s pritljago. Kakšne pa so kaj cene? A se splača kuhat v app ali greš lahko kdaj ven jest?
lp
Do teh plažic lahko prideš peš. Seveda pa je odvisno kje imate apartma. Z rolerji lahko prideš vsepovsod imaš pa tudi cesto ob celi obali za rolarje in sprehajalce tako da je možnost. Plesat se da v gostilnah kjer imajo živo glasbo vendar turisti zelo malo plešejo, večina samo poslušajo. Definitivno se splača kuhat v APP ker so cene precej zasoljene. Mislim, da je Brač eden najdražjih otokov. Imaš pa tudi izvrstno picerijo ki je takoj ko se pripelješ na Bol na levi strani preden se pripelješ v mesto ter eno izvrstno gostilno, kjer nimajo tako zasoljenih cen imajo pa super hrano. Imenuje se Ribarska kučica.