Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Boleča sramna kost

Boleča sramna kost

Prvič v življenju me boli sramna kost (če se ji sploh tako reče). Nič takega nisem delala, razen teka, zato ne vem, kako pride do tega. Seksam že dolgo časa ne, ker sem ločena.

Morda kdo ve ali to preide samo od sebe oz. zakaj sploh pride do tega?

Hvala za mnenja in lepo se imejte še naprej.

Seksam že dolgo časa ne

To je odgovor.

A to je razlog boleče sramne kosti???

da dol padeš…

Kdo me hoče???

A se moraš vtikati čisto v vsak post, ali kaj?

Že prav beden si, ko se zmeraj zajebavaš na tuj račun, tudi če gre za resen problem.

Boliiiii, med tekačicami sem že večkrat slišala, da jih včasih boli sramna kost. Pred časom sem tudi nekaj o tem brala na tekaškem forumu. Probaj tam pobrskati.

sam res je tale elain bednik, pa daleč od duhovitosti. ma v bistvu je to en navaden pederko, če se vtika v babje pogovore

elaine, da te ni sram!!!

Po moje si pretiravala.? Mogoče ti počivanje ali obhladki bodo zmanjšali bolečino.
Ne vem, če so še kakšne vaje? Samo, če te boli po moje ne bi pasalo.

Vprašaj zdravnika, ki je na MON-u.

enkrat je bila podobna tema tudi na tekaškem forumu. mogoče pogledaš še tja in dobiš tam kakšno informacijo

ja, tisto temo na TF sem jaz odprla 🙂 je bolelo ko hudič 🙂 in seveda od fantov sodelujočih na TF dobila podoben odgovor kot od Janis (zdej si še enkrat potrdil, da si dečko :-))

če praviš, da si tekla – to bo razlog in nič drugega. pretiravala v km in hitrosti???? jah, počivat kak dan, pa bo minilo.

Vaja gre takole: uleži se na bok na ravno površino, vdih, izdih, stisni mišice nožnice, mišice anusa in potegni popek čisto malo noter (20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} max pogega). Pol mirno dihaj in štej do 10. Ponovi na drugem boku. Vadi zjuter in zvečer, po možnosti pa še 2x čez dan. Meni je zelo pomagalo.
Sicer pa je sramna kost sestavljena tako, da ima na sredini hrustanec. Če si rodila, so se kosti tudi malo razmaknile in te boli zaradi tega.

Hvala vam za mnenja. Res ste prijazni. Nisem prav velikokrat tu gor in ne poznam vseh “nagajivcev”, ki odgovarjajo na tak nesramen način.

Hvala vam vsem. Ja, res veliko tečem (tako se “kaznujem”), cca. 15km na vikend, tako, da je možno, čeprav sem mislila, da bi morala biti že utečena (kar se mišic tiče).

SUperca ste, polepšali ste mi dan.
Lepo se imejte še naprej.

p.s.
ja, rodila pa sem 3x in verjetno res ni več vse na mestu…

New Report

Close