Boleče noge
Najprej ugotovi razlog, zakaj te bolijo, si se zredila, preveč obremenjuješ noge, razlog, šele potem pa odpravljanje težav. Mogoče bo treba celo do zdravnika, no ti že veš kakšne, so te bolečine, jaz vem le to, da če te nekaj boli, je to alarm, da se nekaj dogaja.
Pomaga pa lahko več zadev, mogoče kopel slane vode, mogoče večkrat čez dan malo sprežti in dvignit noge višje od telesa, mogoče dobre kreme, oglasi se pri kakšnem pedikerju, lekarni, tam dobiš malo morje nasvetov, ampak vedeti je treba res, zakaj te noge bolijo, da se potem lahko konkretno pomaga.
Hvala! Samo preutrujenost je vzrok bolečih nog, saj v kolektivu nisem edina s to težavo. Si predstavljaš, kako je nam 10 delavka, ki opravljamo stoječe delo še za ostalih 30, katere so odsotne? Na Zavodu pa toliko brez poselnih, pa je dejstvo, katero še dodatno povzroča bolečine. Samo vprašanje časa je, kdaj bomo še me popadale. Dodatni vitamini nas ne bodo držali v nedogled pokonci.
Aja, pa vse, ki sedaj delamo, imamo pogodbe za DČ, tako da, moramo biti tiho. lp
No potem je lažje svetovati…vsak dan si najdi čas in lepo lavorček in meni zelo pomaga recimo bolj hladna voda, kot topla, ti si izberi po občutku in notri navadno morsko sol in boš videla učinek;)). Pomaga tudi knajpanje, noge pod tuš in gremo najprej topla, nato hladna in spet topla, hladna in tako nekaj minut, tudi to poživi krvni obtok nog, ali uležt in noge dvigniti in res po kremo, ki bo pregnala utujenost nog, jaz si jo kupim kar pri pedikerki, obišči katero, cartaj si noge, mogoče ne bo slabo, da greš 1x letno tudi na pedikuro, balzam za noge in dušo ti rečem in stane le 5.000,00, kaj je to v primerjavi kar nam noge služijo, ampak ponavadi so zadnje in se zavemo šele ko nas začno boleti.
Predlagam pa tudi primerno obutev, če si res toliko na nogah, ortopedsko.
Pregnati moraš utrujenost, kar pomeni, da jim moraš spet pognati kri po žilah;)) …jih mal pocartat in bo.
Srečno!