Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bolečine po operaciji

Bolečine po operaciji

Obstaja proti bolečinska tableta, ki traja več ur, pred spanjem vzamem doreto, danes sem se zbudila ob 5 zjutraj od bolečine. Sem imela operacijo. Ima kdo izkušnje s tem? Kaj narediti, naj vzamem novo tableto in nazaj spat?

mene bolečina zarad poškodbe ponoči zbuja že mesece.. pa tabletov ne smem na prazen želodec.. tko da neki dam v usta potem pa tablet, pa upat da čimprej  zaspim nazaj.. kronično neprespana sem že..

ponavadi so tej močnejši, ki jih dajo po operacijah, poškodbah itd taki, da se jim mora po jedi vzet, če ne povzročajo slabost, bruhanje, bolečine v želodcu itd..

Doreta meni ni pomagala. Zaldiar šumeči hitro prime. Meni so predlagali po operaciji v UKC,  da ga jemljem v kombinaciji z Analginom. Močna kombinacija, a je pomagala. Desetletje je tega. Je pa res, da so različne protibolečinske tablete npr. za kosti, za tkiva. Meni so svetovali, da vzamem tablete preden čutim bolečino, ker ko se razboli, traja dalj časa. Torej redno na 8 ur oz. kako ti predpiše zdsravnik.

meni so po operaciji dali tramal, ker pa sem po prvem tabletu dobila tako grdo alergijo. itak, kdo drug če ne jaz, mene imajo mrfiji dobesedno radi.. so mi potem dali ketonal..

Bom še vzela analgin, bom videla, če bo pomagalo.

New Report

Close