Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bolerioza

bolerioza

Na monu se vsak dan rojevajo nove bolezni 🙂
danes je to bolerioza, ki jo baje povzročajo klopi :)))

Misliš borelioza? 🙂

Še en minizem?:;)

ne, Mon je prepričan, da je bolerioza

Ugriz katere živali lahko povzroči klopni meningitis in boleriozo

Če bi dal Primož vse monizme na pripeto temo, bi dobil MON tudi izobraževalni učinek.
A ni bil že predlog za to?

ampak tole je uraden monizem od primoža ali andreje, skupaj s posebaj in planicami.

hahaha, ampak ne boste verjeli. Veliko ljudi, ki jih poznam, govori POSEBAJ namesto POSEBEJ. Najbolj mi je šla na živce sodelavka, ki se tako zelo trudi govoriti slovnično pravilno, a tisti njen “posebaj” … :))

je ni hujše besede kot šetnajst namesto šestnajst!

In o monizmih je šla pametovat ena, ki lahko izjavi nekaj takšnega kot ˝uradni monizem OD Primoža in….˝
Predlog OD je tukaj popolnoma odveč. Meni je to desetkrat hujša slovnična napak, kot kakšno zatipkanje ali npr. posebaj. Ošpice dobim, ko slišim kakšne takšne kot npr. ata od Mojce, nepismenost od Uradnega Monizma,…

Helihopter.

Ediventiranje.

Čeprav se sedajle ne upam nič napisat, da ne bom delala slovničnih napak…

Opravičujem se za površnost pri vnosu novih kviz vprašanj in se vam zahvaljujem za razumevanje.
Že popravljamo in obljubljamo, da se bomo popravili.

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

New Report

Close