Bolgarija – Sončna obala
Zdravo!
Mene bi pa zanimalo, če je že kdo tukaj bil na Sončni obali? Mi lahko lepo prosim napišete kako je tam, je drago ali poceni? Morda priporočate kakšen hotel (s tremi zvezdicami)…Kakšna je kaj hrana, so organizirani kakšni izleti? Če je kdo bil septembra kakšno je vreme takrat? Je morje septembra še toplo?
No pa če se kdo še kaj spomni… hehe 🙂
Najlepša hvala za vse odgovore, čaw
Pozdravljena!
Jst odhajam v Bolgarijo v mesecu Juliju! Moja starša sta tudi bila in prijatelji pa ni noben omenu grdega morja! Je pa tudi poceni in ni drago! karse pa hotela tiče – v tujini veljajo “splošna pravila” hotelov – če greš npr. Egipt, Tunizija, Turčija, Bolgarija …. vedno naj bi vzel hotel z najmanj 4 zvezdicami, ker je v tujini drugače kot pri nas! sicer če imaš srečo, lahko dobiš dober hotel tudi iz tremi zvezdicami, lahko je pa tudi iz štirimi zvezdicami čisto mim in zanič ….. no tukaj bi lahko razglabljali če bi hoteli :)))))
No, jst osebno sem vzela hotel 5 zvezdic ALL INC – se mi zdi da manj zapraviš – no, vsaj mi, ker moj mož zeloooooooo rad je in je non stop lačen – pa nič se mu ne pozna, meni pa takoj :(((((
No, upam da sem ti kaj pomagala!
Lp, Ella
Pozdravljena!
Jst odhajam v Bolgarijo v mesecu Juliju! Moja starša sta tudi bila in prijatelji pa ni noben omenu grdega morja! Je pa tudi poceni in ni drago! kar se pa hotela tiče – v tujini veljajo “splošna pravila” hotelov – če greš npr. Egipt, Tunizija, Turčija, Bolgarija …. vedno naj bi vzel hotel z najmanj 4 zvezdicami, ker je v tujini drugače kot pri nas! sicer če imaš srečo, lahko dobiš dober hotel tudi iz tremi zvezdicami, lahko je pa tudi iz štirimi zvezdicami čisto mim in zanič ….. no tukaj bi lahko razglabljali če bi hoteli :)))))
No, jst osebno sem vzela hotel 5 zvezdic ALL INC – se mi zdi da manj zapraviš – no, vsaj mi, ker moj mož zeloooooooo rad je in je non stop lačen – pa nič se mu ne pozna, meni pa takoj :(((((
No, upam da sem ti kaj pomagala!
Lp, Ella