bolgarija

Na isaknju sem že pogledala in nisem zasledila ničesar o Bolgariji!
Ima morda kdo že kakšne izkušnje? Bila bi zelo vesela čimveč informacij o letovanju tam!
– kakšne so cene (slišim sicer da niso tako zasoljene)
– kakšni so hoteli (samo strah me je, da ne pridem v kakšen hotel poln ščurkov in umazanije – sicer nisem pretirano “haklik” – samo da je dokaj čisto)
– kaj se splača pogledat
– kakšne so plaže
– kakšno je morje (mora biti čudovito)
itd….
skratka čimveč informacij za lažjo odločitev:)
Hvala lepa!

Vplačan imam aranžma v Bolgariji in sem prečesal celoten Internet .
Informacij je ogromno. Par strani, kjer lahko najdeš vtise tistih, ki so že bili tam :
Odgovori na tvoja vprašanja:
1. cene izvenpenzionske ponudbe so bistveno nižje kot na Hrvaškem
2. če vzameš hotel preko agencije Globtour, se ni bati
3. o ogledih je vse na netu, pove ti pa tudi naš vodič tam
4. plaža je mivkasta
5. morje ni tako zelo toplo, je pa prijetno

Če ni skrivnost – koliko si plačal za aranžma (za koliko časa) in v kakšnem terminu?
Jaz računam namreč na last minute. Pa upam, da mi bo ratalo. hvala za podatke – bom pogledala če kaj pametnega najdem! Saj tudi jaz po netu iščem in nekaj sem tudi že našla, vendar mi je vseeno fino, če slišim še mnenje koga, ki je bil tam in da slišim “s prve roke”.
Pa lep dopust!

Poglej si cenik na http://www.globtour.si. Vzel sem hotel Mak, ki pa je že razprodan. Last minute za Bolgarijo so iste cene. Ne hodi s Kompasom, ker tisti del obale, ki ga oni ponujajo , še zdaleč ni tako lep kot ta preko Globtourja. Sem pa dobil informacije iz prve roke v agenciji Avantura, ker je bil njihov šef na ogledih na začetku sezone in ni mogel prehvaliti vsega.