Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bolijo pete

Bolijo pete

Imam eno vprašanje v zvezi z bolečinami v peti.
Zakaj me boli,če ni bilo nobene poškodbe.
Je možno,da nastaja takšna topa bolečina zaradi bolečin v hrbtenici?Samo ugibam.Desna stran je bolj občutljiva in zadnje čase opažam mravljince že v rami,roki,kolkih,potem pa se nekam porazgubijo mravljinci.Pete pa tako bolijo,da včasih komaj grem na noge.Pa še nisem stara.
Je to od tega ali bi lahko bilo kaj drugega?

možna je tudi kalcinacija v petah – da se ti delajo majhni izrastki v hrustancu… zoprna zadeva in jo je težko sanirat… pojdi k zdravniku, da veš, pri čem si

Lahko gre za kak izrastek.
Nečak je imel te težave s peto in so mu z ultrazvočno terapijo stvar poštimali.
Pojdi do zdravnika pa na RTG.

Si morda pretežka?

Morda te boli zaradi čevljev? Jaz sem neko poletje hodila v natikačih, od katerih so me pete bolele tako strahovito, da zjutraj nisem mogla hoditi. Ko sem ugotovila kaj je vzrok in nehala nositi natikače, so me tudi pete nehale boleti.

petka**, ej, veš kaj, men se zdi, da ima kar prav ta naša malina***………… Pa spomnila sem se, da je res lahko kakšen kalcij v peti, saj veš, da jaz sem imela v rami, ko sem bila na operaciji. Pojdi zdravniku in ne špilaj se.
lp,
R.

Najbrž gre za vnetje plantarne fascije.
Plantarni fasciitis je ključna beseda za iskanje člankov na to temo.

ne vem zakaj to pride, toda mene je minilo šele po letu dni in še sedaj imam bolečine v peti, pa po vseh preiskavah ni bilo ugotovljeno ništa!!! peta okej, vse ostalo tudi, šla sem celo hujšat in mogoče je bil tudi to razlog, preveč teže, mal leta..teža ene 6 kg odveč, leta pa blizu 40, zdaj se počutim bolje, ko sem dala dol 6 kg. Pojdi na pregled k ortopedu!!

New Report

Close