Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bom preveč direktna? Vprašanje je namenjeno predvsem moški populaciji:)

Bom preveč direktna? Vprašanje je namenjeno predvsem moški populaciji:)

Pozdravljeni!

Ker sem v zgodnjih 30, pa nikoli nisem rabila zapeljevati (ko sem bila mlajša;)))sem sedaj malo v dvomih o mojem pristopu… Torej nisem nič posebnega, da nebi kdo mislil da se hvalim ipd…Mi pa je všeč en mlajši od mene, ki ga videvam, pa sem ga mislila zaprositi za telefonsko številko. Ne maram ovinkarjenja ker konec je itak vedno enak:) zato bi kar zaprosila za št oz jo dala sama. Torej… Da ali ne? Ter utemeljitev zakaj da/ne?!

Poglej, en mlajši ti je všeč (ne vemo če se poznata vsaj tak po imenu varianta in da se pozdravita ali ne) če se, mo simpl omeni da ti je všeč in da naj kdaj pokliče če želi za kako rundo (ma lahko dvojni pomen) ali pa samo pijačo če ti je runda preveč drzna.

No potem boš vidla če te bo hoto samo čimprej položit, pol veš da al je taki da bi te pa odišo, se morš odločit al hočeš seks ali kaj več, če kaj več načeloma bejži stran, sploh če bo hotel že prvič seksat. Če ne pa gre svojo pot do koder pač gre. Vse bo odvisno od tega kak človek je in kaj želi in ali si mu všeč.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če si BETA deklica, on alfa.. mu ne bo všeč, da se mu plen kar v gobec vrže. Moraš se znati diskretno ponujati, namigovati, se drgniti ob njega kot mačka ob nogo, potem boš pa videla..

Če si dominantna, potem valda, kakšna telefonska, lepo do njega in mu povej kaj bi rada. Če hočeš fukat, reč WANNA FUCK? ČE hočeš vezo pa reč, če bi šel V KINO s tabo ipd, bo dojel zakaj se gre… 🙂

Že samo tle se vid kašni jajčkoti hodte na forum. Kao bolj zreli, izkušeni od mene, pol pa take prpe, da vs je strah nekoga samo za številko vprašat.

NE da ne mara ovinkarjenja, sam cajta nima več za to:) Zgodnja 30eta so praktično 35;) On pa “mlajši”, verjetno tam ukol 25. Zdej je bol odvisno kaj mu lahko nudiš ja. Če maš že kakšno stanovanje, je to bistven plus, lepo bo fukal mal starejšo, milf mode, pa še hranial ga bo, best shit za mlade junce s trdim kurcom.

Imaš pa prav, da ovinki so KURAC. Čeprav men se jih je nekaj ponujajo tako, samo hvala bogu niso nikol vprašale za cifro, bi oba v zadregu spravile, ker če/ko bi bil pripravljen, bi že naredil korak. Saj ženske znate dat namige al pa vsaj dvoumne pogovore iz katerih se date izviti. Malo se zrini v njegovo družbo, no sej si ženska for fuck sake.. BOš že vedla kako s tipom zmanipulirat hehe…

Za tipe ni nikol preveč direktno, to je ženska domena. Tipi bi radi v kali povedal zakaj se gre, se prav FUK, POROKA, OTROCI ali samo CUM And DUMP ipd.. Preveč čimprej, tko la drugač, ker si že na tankem rezilu s starostjo, pa čimprej predno pride forumska konjenica samskih uspešnih in neodvisnih žensk, k ti bo svetovala, da tipa itak en rabiš oz. da naj bo še srečen, da se zanimaš zanj ipd…

GO FOR IT GIRL… ACT TODAY!

boldano je tvoja 1. napaka.

drugo je vprašanje, ali ga hočeš za fukec ali resno zvezo

Že to da se sprašuješ, če boš morda preveč direktna je znak, da nisi kot en DEC tukaj.
Iz kerih časov si pa ti, telefonska pa to. A niso sedaj FB, email, instagram pa te fore?
Kaj mu boš pa po telefonu plozala? A mu boš prešernove verze po SMSu pošiljala.

Sem le stara koka, tvojga kurca željna
rada bi ga imela notri kot dekle deželna

Kje pa kurca srečavaš? A to na avtobusu al kje. Da bi ga morala prositi za tel? Zgleda ga to nekje srečavaš, da ne veš nič o njem? A se ne moreš zrinit v njegove kroge al pa small-talk začet? A niste ženske ekspertke v tem.
Al pa robec fukni pa to. Kje si pa živela do 30ega, a si bila v BLAST FROM THE PAST? Ste bli v zaklonišču od osamosvojitve?

Sej sploh nimaš izbire, kot biti direktna. Komi čaka, da se bo z eno kok igral ukol ovinka. Edin način, da mu boš zanima je, da mu boš takoj povedala kaj bi rada. Daj mu malo muco za pošlatat.

Odvisno, oceni ga, če je en, ki težko dobi, ga bo direkten pristop ženske itak navdušil, če je en, ki raje lovi babe, pa ne bo navdušen če mu plen sam v gobec pade..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jst imam rad, da ženska ne ovinkari, da daje jasne signale, prilike. VENDAR, na koncu moram jaz narediti korak. Če bi ga ona, tisto kar direkt za telefonsko, bi takoj razumel, da je ali dominantna ali pa lahka… Kaj se ne znaš diskretno ponujati, flirtati pa to, a ti manjka ta ženski modul? No je pa res, če je beta fag je najbolje, da ga kar za jajca primeš, ga ne bo motilo.

In kaj si ti? Alfa fag, po tvoje?

Multinik, sprašujem se, kdo ima večje težave, ti, ali pa pa oni, ki (nasedajo in) ti odgovarjajo? 🙂
Kot da samo “leze ven iz tebe”, kakor po tekočem traku, verbalni stroj, ki štanca stavke kot medeninaste vijake.

Naj ti nekaj zaupam, pri ženskah boš vsekakor na boljši poti, kakor sedanji pavlihovski poziciji neresnega fantiča, ki so mu pod popkom začele kliti prve dlake, če se boš naučili lepega pisanja, bontona, kulture, zrelejšega obnašanja, da tudi malo misliš zraven, ko kaj zapišeš, da vklopiš notranjega cenzorja, ki ne prepusti vse ‘čez’, ker le majhni otroci “ruknejo” ven vse na prvo. Sicer pa boš ostal le na teoretski (forumski) ravni pri razčlenjevanju 30+ žensk. Aja, sicer pa gre za čvek, tako da so dovoljene šeme in razne cirkuške predstave, tako da ti vsaj zabavnost lahko priznamo… 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Eni smo pač razpoloženi danes reči bobu bob.

Ali pa le dobrodelno hranimo lačne.

Kaj je tako malo ljudi samo še na tem forumu ali eni vidite povsod ene in iste? Samo res, kje je avtorica posta, bo spet utihnila? Naj se oglasi, da vidimo, da ni res samo zajebancija.

Ma zabaven je kot komar, ki vztrajno brenči okoli mojih ušes. Če bi bil vsaj registriran, ignor nicka pa je. Tako je treba pa vsaj par stavkov prebrat, preden ugotoviš, da gre za istega luzerja. In teh par stavkov je kot brenčanje komarja. Ki ne odneha dokler ga ne razlepiš po ušesih.

Multinik, samodopisovanje in repliciranje na lastne teme z dodatnimi X niki, tudi ni najbolj higiensko v psihološkem smislu. Kot disnijevski Peter Pan M/Ž čveka s tipičnimi fiksacijami se boš težko presegel in se preizkusil kot igralec, ki menjava vloge. 😉 Ljudje, ki so direktni kot kladiva, so izredno slabi igralci, saj ne morejo iz svoje kože, da bi se pretvarjali.

Malo diplomacije nikoli ne škodi, sicer ta direktnost, ki si jo marsikdo rad tolmači kot iskrenost, izpade kot predrznost, prostaštvo, robatost, nepremišljenost, nesposobnost ohranjanja zasebnosti z ekscentričnim oz. bučnim življenjem nazven….

Torej ne vem, od kod tebi fantazijska ideja, da boš dobil nežno, ‘mehko’, čustveno in ljubečo ženskico, saj ta mora biti privzeto žebelj ali bukova poleno, če si ti besedno kladivo, da bo zdržala s tabo, brez da jo z vsakim topim rugeljskim stavkom nevede in nehote ne zabiješ 1 m pod zemljo (čustveno prizadeneš). Spusti se na realna tla, tvoja ljubezenska realnost je dometa: Lepolaska, DS, GF… 😀 Ti neke čustvene ženske ne boš nikoli pritegnil, če si klanfa. 🙂

Še grafična ilustracija zgoraj napisanega:
[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-Lqp_b16HKN_c17dr12hV-otpNJ1e5l6oJjJ05Ge2wQNKIDvg[/img]

Se oglašam še enkrat. Sem ženskega spola, o tem ni dvoma;) niti nisem samska, da pojasnim… Sedaj se bodo vsula zgražanja, zmerjanja ipd…nekdo ki ga videvam, mi je padel v oči in bi bil za popestritev. Ne obsojat, ker zgodbe ne poznate, niti je ne mislim razlagat… Zanimalo me je samo, če je preveč narobe da zaprosim za tel. Vem da obstaja fb ipd, ampak vsi ga ne uporablamo/jo. ..tako da pride v poštev tel, za navezat stik oz nadanjno komunikacijo;)))

jebela, zdej bo šele štala :-))

….kjer je volja je tudi pot….:))
torej naj ti ne zmanjka poguma….

Multinik, o tem res ni dvoma, koliko brbljaš… Ampak ti živiš v filmih, v fantazijskih (neživljenjskih) scenah, ko lepiš 101 filmček, ko nekdo pove določen stavek pri 24 minuti in 14 sekund do 25 minute in 2 sekundi, se pravi fantazerstvo s tono nakladaštva, kakor 17 letni deček… 🙂 Katera te bo resno vzela? Mogoča kakšna s pretresom možganov? 😀

fante, zresni se, manj piši in bolj učinkuj (izven domišljijskih filmčkov) 😉

Bolj bedastega pristopa si jaz ne znam predstavljati.
V kolikor je še on tako prismuknjen, si zmagala.

[img]http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/ab03Pj9_700b.jpg[/img]

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close