Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bomba?

Bomba?

A je semkaj slučajno padla bomba, da ni nikjer nikogar?

Me prav zanima kaj neki vsi počnete v petek (tale današnji) zvečer?

Jaz sem hotla en zloudan filmček gledat… Božje mesto, če kdo pozna…. pa ne najdem podnapisov… smrk, smrk.

Čauči, nočko…

oj, helly, bila sem prepričana, da se je zgodil državni udar.
pa da so vsi najini sogovorniki zdej v kešnmu arestu v Sibiriji, ane?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

A še faka mi ne prvoščiš krof smotan!!???
😉

Eh Štefi,kej ti čem pravt,kje sem bil……
😉

:-)) no, ko bom pa ene 2 leti več tukej, mi pa mogoče boš, ane?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Čaki čaki,dans ni več petek..je sobota zvečer….
Evo obiske sem nagnala domov,so mi s seboj delo prinesli,oroke bom lih kar pometala spat,jaz pa v life..))) hehehe

Mam čisto razštelan pc,čudno da med.over.net sploh potegne…)))

Aja…tebi pa OPROSTi….ravno neprav trenutek…sem pa čakala in mislila aham..)))

Saj oprostim..ni problema….sam naslednjič pa zares sleci hlačke!
;-))))

Jah….. potem sem oa gledala Nepovratno…….. bljaaaaaaaak! … še dobro, da se je do konca popravil, sicer ne bi spala to noč al pa nikol več dala — narazen………. khm, khm……….

nepovratno je blo ………kaj?

Flaške ji niso hotli v trgovini nazaj vzet,ker je bla nepovratna……
😉

jesat bi kupla edino nepovratno karto za na Novo zelandijo:-=)))

Nepovratno (Irreversible) je en francoski film, ki je leto al dve nazaj ful razburil javnost… zarad par bljak prizorov…… npr. enih ful pedrov kaže, najhujš del pa je, ko 10 minut kaže posilstvo….. bljaaaak!

včerej sem gledala LJUBEZEN JE LIŠTNA STVAR z Jack Nicholsonom, Diane Keaton…………….
Nekej najlepšga, kar sn vidla zadnje čase :-))))

Hahahah veš,da bom!!!.)))))

Saj vem.sam,da me zagledaš…si že brez!
;-)))

Jest pa Kekca!Definitivno najboljši slovenski otroški film!Vsi trije.
:-)))

TOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
Bolj,kot je odtrgano….rajš mam film.Sploh,če se pa še dol devajo pa itak!
;-)))

ziher!:))))

:-))))))))))))))))))

mmmmmmmmm

ta film, ki sem ga gledala, je v bistvu vzgojen.
Pokaže načine, kako se iz ene moške trme da vzgojit enga solidnega moškega, ki je , konec koncev, lahko tudi v velikov eselje:-))

Se mi zdi,da je v real life situacija mal obrnjena:
Iz solidnega moškega ponavadi naredite eno zakompleksano in trmasto bitje.
;-))

no, no, no, to pa nikakor ne!!
men je še iz vsazga, ki sem ga dobila v roke, uspelo narest nekej dobrega in koristnega, zlasti uporabnega !

ja kolk si jih pa že mučila?

vsak, ki sem ga, je bil po tem srečen za deset….
torej……….bi jih bilo kar precej

New Report

Close