Najdi forum

Splash Forum Politični čvek bomo imeli jeseni

bomo imeli jeseni

volitve ali referendum o JJ???

http://www.delo.si/clanek/66676

mir pred ninej…

ninej bo volila SDS.

če bi rada dosegla za kar se zavzema…definitivno SDS..
če pa to bolj misli, in akademsko retorično nenestrpno razglabja..
ja potem pa “zahec”..

Po moje bomo jeseni imeli razpravljanje o Ninej. SE je že začelo. Še oddajo naredit in bo postala popularna po vsem svetu. Mogoče še kaj dobi. 😉

hahaha, kaj sem popularna ane.Pikam? pa ne da vas boli???

nič bat , ne bom volila SDS, ravno zato ker se zavzenmam za demokracijo in pravno državo brez zastraševanja in enoumja.

ANKETA:

Ali je v naši državi zastraševanje?

Ali ste že bili zastraševani s strani države?

Kolikokrat ste bili zastraševani s strani države?

Na kakšen način ste bili zastraševani s strani države?

s pritiski in napadi na kateregakoli človeka, okolje reagira tako, da napadenega brani.

J, bo podprt, se pa je in bo dosti naučil in bo še boljši.
prehod v demokracijo je proces in ne more biti drugačen kot je. prehod ni in ne more biti skok, saj so komunisti v 50-letni vladavini uničili vse človeške vrednote.

koliko časa bomo še poslušali o teh 50 letih.

še 50 očitno, oziroma toliko časa dokler bo to nekomu pasal!:))))

vse na zemlji, če hočeš v vesolju je uravnoteženo.
da dosežemo politični nivo v Avstriji bo to trajalo še 2-3 generacije, to je še cca 40-60 let, pri že 20 letnem učenju.

torej Golobičevi vnuki bodo razumeli demokracijo, otroci pa še ne.

hja ali pa še dlje, če se mi ne bomo spoznali z demokracijo in to prenesli na otroke.

aha Janševi pa že vedo ane kaj je demokracija, ojoj???

So na pravi poti. Dedek jim je lahko marsikaj povedal, pa ne za lahko noč, kajti po tem ne bi mogli spati.

ne,
vse nas živeče v komunizmu,je komunizem pohabil, ne glede na članstvo v partiji.
pohabil je mene (nisem bil član)
pohabil je tebe
pohabil je Janeza……pohabil je vse.

mislim pa, da tisti ki niso bili člani ZKJ so imeli več občutka za politiko in odnose s stvarnostjo.
kot politično pohabljen je vse, kar jaz pišem, moj občutek.

hvala,
že dolgo se nisem tako prijetno nasmejal.

Država, ki “spravi vkup” nekega Haiderja (da o Hitlerju niti ne bi) se mi ne zdi ravno neka referenca. Glede na nekatere naše politike pa smo pravzaprav že zdaj tam nekje.

Haider je iz časov uravnoteževanja strahov med Avstr. Koroško in komunistično Jugoslavije. Haider je posledica komunističnega korakanja po Celovcu in Zilji.

Haider je proizvod jugo-komunistov.

Ja, slovenski narod je pohabljen. Ena sama kaplja vode, če dolgo in enakomerno kaplja na glavo te ubije. Trajalo je 50 let.

hahaha, a bejš no, kaj pa JJ in tisti njegovi, so tudi al za njih ne velja tale tvoja ugotovitev???

ne ne..
to sploh ni res..
tole o pohabljanju..norTON..

poglej npr. kako tamle v S. Koreji sveti sonce in ldje so ful kul..cedita se med in mleko..
samo ne razumem, da takšni zagovorniki teh idej..trumoma ne derejo tja..

hahaha, a bejš no, kaj pa JJ in tisti njegovi, so tudi al za njih ne velja tale tvoja ugotovitev???[/quote]

ninej,
si sigurna, da si to ti napisala.
skoraj ne morem verjeti. preveri še 1x, poskusi prebirati “rigverc”.

http://www.youtube.com/watch?v=aZb9-r6ICIo&feature=related

Za bljši jutri naj preteklost postane sedanjost!!!

hahaha, a bejš no, kaj pa JJ in tisti njegovi, so tudi al za njih ne velja tale tvoja ugotovitev???[/quote]

ninej,
si sigurna, da si to ti napisala.
skoraj ne morem verjeti. preveri še 1x, poskusi prebirati “rigverc”.[/quote]

najbrž si slabo prebral: na preber še enkrat:

hahaha, a bejš no, kaj pa JJ in tisti njegovi, so tudi, al za njih ne velja tale tvoja ugotovitev???[/quote]

New Report

Close