Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu BONUS

BONUS

ženske ali drži stari rimski rek: BONUS PENIS PAX IN DOMO

dober ***** mir v bajti?

bi bilo preveč simple, če bi bilo samo to potrebno : )

življenje je tako preprosto- ješ, spiš, seksaš ja in v službo hodiš, mi si ga po nepotrebnem kompliciramo

ja in ne……..kaj ti pomaga bonus penis, če je v glavi bonus minus.
:)))

prav imaš, pred 2000 leti je to mogoče držalo, glede na to da so takrat bile ženke obravnavane kot lastnina svojega moža , se mi pa zdi da se še vedno najde kak primerek ki tako razmišlja v današnjih časih

To si pa res dobro napisal:-)

Ma se mi zdi, da v grobem čist drži.

Veš da drži, hehe!
Saj si videl v tistem mojem postu o prijateljici, kaj se zgodi, če ku.rac odpove?!?!?!!?

Ni sicer edini in merodajni pregovor, po katerem se je treba zgledovat… drži pa ziher!

ja, če ti je do hrane samo zato da si nafilaš želodec in sex zato da se sprazniš…srečen ti : )

eni smo malček bolj zahtevni. prekleto kompliciranje, a se da to pozdravit? : )

se strinjam s tabo, prekleto kompliciranje, ampak se bojim da ni kaj zdravit si kakšen si; baje se človekova osebnost oblikuje do sedmega leta, po tem ni več povratka

Nič BAJE, tako je.

Juj…
In če so naši mulčki že prekoračili to mejo sedmih let… in če so nas do zdaj gledali, kako kompliciramo… pol se tudi za naslednjo generacijo ne da več nič nardit?!?!?!?!?!?!?
A pol tudi oni ne bodo zadovoljni samo s krompirjem in 3-minutnim seksom in bodo komplicirali v nedogled?!?!?!?!

:-)))))))))

Jaz pa rada kompliciram!
Tako pri hrani kot pri seksu.
Gurmanka prava, hehe…..

Ma ne vem Luna, če je to kompliciranje.
Jaz temu bolj rečem (visoke) zahteve za boljši standard….hihi

Ma ja…. zase itak vem, da imam visoke zahteve za vse, kar v življenju počnem!
Še posebej za izbiro prijateljev!

In ti, pika moja, izpolnjuješ zahteve, hehe…..

Kako si pa tole lepo napisala…
RTM
😉

ja nič več se na da naredit, situacija je že dolgo zavožena, še najboljše bi bilo če bi ostali na drevesu; le kdo se je spomnil da smo zlezli dol, tam gor verjetno nismo kaj dosti komplicirali,

Če bi jaz bla na drevesu, bi ZIHER komplicirala, hehe.
Če drugega ne, bi me vsaj kaka vejica med seksom pikala v rit in bi mi šlo to silno na živce….

New Report

Close