Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bood bye cellulite od NIvea-e

Bood bye cellulite od NIvea-e

Je koža res bolj napeta?
JE opazit kakšno zmanjšanje celulita?

Pa saj ne verjameš, ali ne? Pomaga samo in izključno masaža.

Marikaa, verjemi, da zelo pomaga. Koža je napeta in gladka. Najprej se izmenično polivaš (tuširaš) z mrzlo, toplo vodo, začni pri gležnju na desni nogi, končaš na levi proti trebuhu. V 10. dneh uspeh ne izostane. Vsega časa skupaj ti “požre” cca 10-15 min. na dan. LP

A pomaga če se samo namažeš? Ne verjamam. Zelo pa pomaga, iz lastnih izkušenj, vsakodnevna 30 minutna zelo groba masaža z rokavico iz grobih vlaken. Po masaži pa namažeš s čimer koli. samo kaj, ko bi to moral početi vse življenje in ne samo mesec dni pred dopustom. Jaz takim reklamam že dolgo ne nasedam več.

Lep dan z niveo ali brez.

Jaz si zdej 2 dni mažem z eno drugo zadevo proti celulitu in je koža takooooo gladka … in takooooo mehka … da je joj. Baje so tisti ta pravi učinko šele po 4-ih tednih … :))) … tako da … čakam na čudež … ;))))

Je pa fajn če je ob teh kremicah še masaža … to pol pa sploh deluje … verjetno … :)))))))))) Ti povem čez 4 tedne … ;)))

Imam doma, kupila sem jo bolj zato,ker res lepo disi…meni…

Masaze pomagajo,dokler jih izvajas…potem je konec…najprej je treba mal pomislit,kaj vnasamo in sele potem na kreme…moje mnenje…aja pa mal miganja ne bo nic skodovalo :)))

Da še jaz odgovorim. Od januarja sem shujšala 8 kg, vmes sem skoraj vsak dan se stuširala s proticelulitnim gelom za tuširanje, skoraj vsak dan namažem s kremo, različnih proizvajalcev, vendar bolj poceni variante, tam do 3, 4 jurje na kremo. Več pijem, jem manj mastno hrano. Rezultat: samo še za vzorec celulita, tistega, ki je najdlje že bil na stegnih in zadnjici in verjamem, da se ga je zelo težko znebiti. Z negativizmom in tistim v stilu “saj je samo reklama” se celulita ne boste znebile. Jaz sem se po drugem porodu odločila, da popravim stanje in šla na to pot z veliko prepričanja, da mi bo uspelo. Tudi kreme so mi definitivno pomagale. In telovadba.

No, tale je pa ta narboljš. Več že skoraj ne bi mogla narediti. Tako sedaj lahko rečeš: nekaj sem naredila za sebe:-))

New Report

Close