Bood bye cellulite od NIvea-e
A pomaga če se samo namažeš? Ne verjamam. Zelo pa pomaga, iz lastnih izkušenj, vsakodnevna 30 minutna zelo groba masaža z rokavico iz grobih vlaken. Po masaži pa namažeš s čimer koli. samo kaj, ko bi to moral početi vse življenje in ne samo mesec dni pred dopustom. Jaz takim reklamam že dolgo ne nasedam več.
Lep dan z niveo ali brez.
Jaz si zdej 2 dni mažem z eno drugo zadevo proti celulitu in je koža takooooo gladka … in takooooo mehka … da je joj. Baje so tisti ta pravi učinko šele po 4-ih tednih … :))) … tako da … čakam na čudež … ;))))
Je pa fajn če je ob teh kremicah še masaža … to pol pa sploh deluje … verjetno … :)))))))))) Ti povem čez 4 tedne … ;)))
Da še jaz odgovorim. Od januarja sem shujšala 8 kg, vmes sem skoraj vsak dan se stuširala s proticelulitnim gelom za tuširanje, skoraj vsak dan namažem s kremo, različnih proizvajalcev, vendar bolj poceni variante, tam do 3, 4 jurje na kremo. Več pijem, jem manj mastno hrano. Rezultat: samo še za vzorec celulita, tistega, ki je najdlje že bil na stegnih in zadnjici in verjamem, da se ga je zelo težko znebiti. Z negativizmom in tistim v stilu “saj je samo reklama” se celulita ne boste znebile. Jaz sem se po drugem porodu odločila, da popravim stanje in šla na to pot z veliko prepričanja, da mi bo uspelo. Tudi kreme so mi definitivno pomagale. In telovadba.