book crossing
Kaj pravite na idejo?
Če ne veste zakaj gre preberite članek v Delu 21.9.2002 ali pa poglejte na
Lp, brina
Krasna ideja, ampak dokler bodo knjige tako drage, kot so, jih bom vsekakor obdržala!
V tujini si to lahko privoščijo, ko pa broširan izvod knjige ne stane nič več, kot pri nas kaka revija! Pokaži mi nekoga, ki bo za knjigo odštel (najmanj) 5000 sit, potem pa jo pustil na klopci v parku – naslednji, ki jo bo dobil v roke, pa jo bo zabrisal v koš!
Članka v Delu sicer nisem brala, sem si pa ogledala http://www.bookcrossing.com/.
Mi lahko kdo pove, v kateri številki Dela je članek izšel?
Hvala in LP!
Maja
Takole, jaz sem danes “v divjino” spustila eno knjigo, me je pa razočaralo dejstvo, da imajo vse knjige samo en vpis na strani. Torej samo od prvega lastnika. Potem se ni “javila” nobena knjiga več. Ali pač? Ali stvar funkcionira? Eden izmed članov iz Slovenije je zadnji dan julija “osvobodil” Romea in Julijo – čeprav po moje na slabem mestu (izpostavljeno vremenu!) – na Prešernovem spomeniku v Ljubljani.
Želim si, da bi se ex-moja knjiga še kaj javila!
Draga Irena!
Prav iskala sem tvojo knjigo, pa je nisem nasla. Jo je nekdo nasel prej. skoda, da je res pri nas knjiga tako draga stvar. Se mi zdi, da jo bo res vsak tisti, ki jo bo nasel – obdrzal. No, sicer sem pregledala vse knjige, ki naj bi bile po LJ, ampak ne vem, zakaj je toliko angleskih med njimi. Sicer pa sama tudi cakam, da se javi tisti, ki je pobral Dnevnik cesarja Marka Avrelija. Pr Semafoju ga ni vec… Pa bodibmo optimisti in nadaljujmo… Morda bomo cez pol leta veseli ugotovili, da se je stvar prijela tudi pri nas.
lp, Martina