Bor Zuljan in Nina Pušlar – trenutek za nežnost in romantiko
Pesem jima je pisana na kožo, sta se super ujela. Ta pesem bi mogla it na Eurosong, če že.
.https://youtu.be/qBwjg96FFbE?si=liIzG_YqenyFWIvC
Grenivka422, 06.05.2025 ob 20:17
Pesem jima je pisana na kožo, sta se super ujela. Ta pesem bi mogla it na Eurosong, če že.
.https://youtu.be/qBwjg96FFbE?si=liIzG_YqenyFWIvC
Tale link bo pa zdaj pravi …
Grenivka422, 06.05.2025 ob 20:21
Tale link bo pa zdaj pravi …
Zelo lepa prvi link sm pa misla, da sm js pijana. Nina v naslovu pol oa Eva..
Julij Cezar, 06.05.2025 ob 20:41
kake veze ima to?gradit svojo sreco na nesreci drugega, moras priznat to?
Jaz gledam na njuno vezo drugače. Po svoje. Osebno pa ju ne poznam. To je bil zdaj hud rafal nanju, sprožil Požar. Ko bi ljudje vedeli, koliko skurbani so med sabo politiki in vsi v javni sferi, sploh medicina, nočne …
Grenivka422, 06.05.2025 ob 20:45
Jaz gledam na njuno vezo drugače. Po svoje. Osebno pa ju ne poznam. To je bil zdaj hud rafal nanju, sprožil Požar. Ko bi ljudje vedeli, koliko skurbani so med sabo politiki in vsi v javni sferi, sploh medicina, nočne …
seveda ti gledas s stalisca ki ti odgovarja, ki ti je blizu, obstajajonpa dejstva ki so sledeca…klakocarka ki prodaja kot predsednica dz svojo podobo da jje spodobna, postena oseba ki ji je med drugim moralna integriteta osebna zaveza izpade hinavska in neverodostojna ob dejstvu da se vlaci s porocenim moskim ki zeni in.otrokunizprazni bancni racun….bo zdaj slo?
lahko.pa greva v to smer…ko je potekala volina kampanija je klakocarka med drugimi iz gibanja sboboda nagovarjala volivce da se razlikujejo od odovraznega janse naprimer po tem da so posteni, moralni inverodosstojni…..torej je ce se posluzim njene pravne latovscine ki se je kot pravnica rada posluzuje zavajala volivce jim lagala da je s svojim dejanji pridobila osebno korist….v pravu obstaja za tako ravnanje termin….da spravis nekoga v zmoto itd….je zdaj kaj bolj jasno?
Julij Cezar, 06.05.2025 ob 20:49
seveda ti gledas s stalisca ki ti odgovarja, ki ti je blizu, obstajajonpa dejstva ki so sledeca…klakocarka ki prodaja kot predsednica dz svojo podobo da jje spodobna, postena oseba ki ji je med drugim moralna integriteta osebna zaveza izpade hinavska in neverodostojna ob dejstvu da se vlaci s porocenim moskim ki zeni in.otrokunizprazni bancni racun….bo zdaj slo?
Bo šlo, samo ker je ona sploh trn v peti SDS, je zato kurba brez morale.
Ampak ej, Zuljan ima pa dobre prste na kitari, upam da tako brenka tudi po Urški
Ok jaz si pa Grimsa ne predstavljam za vodenje DZ, je že bil označen na naslovnici Mladine drugače pa jaz ne navijam za nobenega, samo pesem mi je lepa.
Grenivka422, 06.05.2025 ob 20:57
Bo šlo, samo ker je ona sploh trn v peti SDS, je zato kurba brez morale.
Ampak ej, Zuljan ima pa dobre prste na kitari, upam da tako brenka tudi po Urški
Ok jaz si pa Grimsa ne predstavljam za vodenje DZ, je že bil označen na naslovnici Mladine drugače pa jaz ne navijam za nobenega, samo pesem mi je lepa.
ne ne bo slo, ker zdaj ti vlacis not sds….klakocarka ni nikoli nagovarjala volivcev sds, ampak leve in sredinske….torej zavestno laganje….glede zuljana pa tole…zaradi ljubezni ga nima, tsradi lepote se manj, torej za kaj?imidza?neizpoljenih mladostnih fantazij?se sama ne ve…cez leto bo zuljan odletel ko knof z gat kot bo klakocarka iz parlamenta….ko se bo med , denar in kao vvpliv polizal bo konec ljubezni
Julij Cezar, 06.05.2025 ob 21:03
ne ne bo slo, ker zdaj ti vlacis not sds….klakocarka ni nikoli nagovarjala volivcev sds, ampak leve in sredinske….torej zavestno laganje….glede zuljana pa tole…zaradi ljubezni ga nima, tsradi lepote se manj, torej za kaj?imidza?neizpoljenih mladostnih fantazij?se sama ne ve…cez leto bo zuljan odletel ko knof z gat kot bo klakocarka iz parlamenta….ko se bo med , denar in kao vvpliv polizal bo konec ljubezni
Hudič je v podrobnostih…
Ko se je Urška odločila za politiko, že ni več živela s svojim možem!
crazyfrog, 06.05.2025 ob 21:15
Eh đuli. Ti pa ne štekaš make love not war
to ni ljubezen…a ti mislis da ma zaljun klakocarko zzaradi ljubezni?….osebne financne.koristi…drzi pa tudi da nobena zenska ne more dpeljati drugi pravega moskega, torej…zuljan ni moski…ampak lezba hehe….glede na to da se z jelenom druzi ki mu je tud baba spizdla me ne cudi
Julij Cezar, 06.05.2025 ob 21:23
to ni ljubezen…a ti mislis da ma zaljun klakocarko zzaradi ljubezni?….osebne financne.koristi…drzi pa tudi da nobena zenska ne more dpeljati drugi pravega moskega, torej…zuljan ni moski…ampak lezba hehe….glede na to da se z jelenom druzi ki mu je tud baba spizdla me ne cudi
Ja to pa že ni res! Ona je njegova zlatolaska in živela bosta srećno do konca svojih dni
Julij Cezar, 06.05.2025 ob 22:03
za njo bi pa sel do kolen v mlacno vodo…natalie imbruglia…torn…res lepa zenska…ko se spomnim hehe
Velbet je top. Holy ne pozbam. Torn itaq super. Glede natalie-maš dobr okus.
crazyfrog, 06.05.2025 ob 22:11
Velbet je top. Holy ne pozbam. Torn itaq super. Glede natalie-maš dobr okus.
george ma dobro glasbo , beatles sem vcasih doma na gramofonu poslusal non stop…ceprav sra bila harrison in ringo star bolj strica iz ozadja ma harrison super solo kariero…zanimivo da so ti vsec…al ps tud ne glede na da so najboljsi bend v zgodovini hehe