Bor Zuljan je priznal
Nič, še dve družini v maloro, ker preveč delajo hormoni. Škoda, ampak to je življenje. Urška se menda tudi uradno ločuje, kmalu naj bi se tudi Bor. (https://www.zurnal24.si/magazin/vip/bor-zuljan-prekinil-molk-in-spregovoril-o-odnosu-z-ursko-klakocar-zupancic-439487)
d3222, 11.04.2025 ob 08:32
Nič, še dve družini v maloro, ker preveč delajo hormoni. Škoda, ampak to je življenje. Urška se menda tudi uradno ločuje, kmalu naj bi se tudi Bor. (https://www.zurnal24.si/magazin/vip/bor-zuljan-prekinil-molk-in-spregovoril-o-odnosu-z-ursko-klakocar-zupancic-439487)
…že proti koncu leta 2023 razkrila, da s soprogom že dlje časa ne živita pod isto streho. “Še preden sem se odločila za politiko, se je odselil iz našega skupnega doma,” je povedala za omenjeno revijo in potrdila, da se ločuje.
Pri njej torej prav nič novega.
stara forumašica, 11.04.2025 ob 09:33
Oče naj torej malo poskrbi, da otroci ne bodo prepuščeni sami sebi, on pa odtujen.
iDesi
Ne vem sicer, ali je to del iste zgodbe, se pa spomnim posnetka, ki je krožil pred časom, ko se je med neko sejo dopisovala po telefonu in se muzala. Takrat se mi je zdelo, da prav izžareva “tisto nekaj”, da je bila v stiku s svojo ženskostjo. Luštno mi jo je bilo videti takrat.
Desi, tudi jaz se je spomnim. Bila je oblečena v zeleno. Imela je blažen nasmeh na obrazu in prav nekako nemirno se pozibavala na stolu. Verjetno kak erotično nabit sms.
Ampak ja, to si ona ‘na prestolu’ lahko privošči med službenim časom, kar pa si blagajničarka v Hoferju vsekakor ne more. Kako je sploh lahko sledila razpravi?
Desi, tudi jaz se je spomnim. Bila je oblečena v zeleno. Imela je blažen nasmeh na obrazu in prav nekako nemirno se pozibavala na stolu. Verjetno kak erotično nabit sms.
Ampak ja, to si ona ‘na prestolu’ lahko privošči med službenim časom, kar pa si blagajničarka v Hoferju vsekakor ne more. Kako je sploh lahko sledila razpravi?
A misliš, da bi glupe SDSovce še bolj morala razturavat v DZ? Tako so vsaj zadihali za par minut. Hahahaha