Bor Zuljan je priznal
iDesi
Ne vem sicer, ali je to del iste zgodbe, se pa spomnim posnetka, ki je krožil pred časom, ko se je med neko sejo dopisovala po telefonu in se muzala. Takrat se mi je zdelo, da prav izžareva “tisto nekaj”, da je bila v stiku s svojo ženskostjo. Luštno mi jo je bilo videti takrat.
Za idesija
Res je. A veš da sem to opazila tudi sama in nekje gor napisala da mora biti ta ženska fejst zaljubljena in paše ji ta njen nasmeh in dobre joške ima hehe …
Bor in Urška bosta že speljala kot je treba, sta odrasla in odrasli so tudi njuni otroci. Je pa ludilo ko se v to zgodbo orgazmično vmešava SDS greznica.
No, priznajo, vsaj toliko je Bor dec, da je priznal da sta par. Da se ne skrivata več. Očitno se on sveže ločuje, ona pa je že par let živela ločeno. Ona mi ni všeč, ampak lepo je videti zaljubljene ljudi in jima želim srečo, naj jima uspe. Mogoče sta se resno zaljubila,se čutita, ni to le seks , družine razpadejo ne le zaradi ljubimcev in ljubic, tudi zaradi odtujenosti. Včasih je čas za nov začetek
Tla ste sami zvesti, neločeni in skratka super ste.
Mene politika ne zanima, mi pa pašeta skupaj.
Brez koncev ni novih zacetkov. Verjamem pa, da jima tudi zaradi takih primitivcev kot ste nekateri tukaj ni bilo lahko. Vi se pac parite po vseh senikih itd, tukaj pa se je treba izpostavit vsakemu slovenceljnu in mu razlagati od kdaj, zakaj..