Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bor Zuljan je priznal

Bor Zuljan je priznal

verjetno najboljši slovenski rock kitarist?

groza, Roman Vodeb je imel spet vse prav

Odgovor na objavo uporabnika
hopsasa217, 11.04.2025 ob 16:14

Sorry no , sicer ne živim v Slo, in nimam pojma ,kdo je ta Zulja od Bora?

Sem imela predvsem rokerski okus za glasbo, apak, za tega grdega deda nisem nikoli slišala.

Me lahko razsvetlite?

Predvsem kitarist Šank rocka že tam nekje 30+ let

iDesi 🏍, 11.04.2025 ob 09:32

Ne vem sicer, ali je to del iste zgodbe, se pa spomnim posnetka, ki je krožil pred časom, ko se je med neko sejo dopisovala po telefonu in se muzala. Takrat se mi je zdelo, da prav izžareva “tisto nekaj”, da je bila v stiku s svojo ženskostjo. Luštno mi jo je bilo videti takrat.

Za idesija

Res je. A veš da sem to opazila tudi sama in nekje gor napisala da mora biti ta ženska fejst zaljubljena in paše ji ta njen nasmeh in dobre joške ima hehe …

Bor in Urška bosta že speljala kot je treba, sta odrasla in odrasli so tudi njuni otroci. Je pa ludilo ko se v to zgodbo orgazmično vmešava SDS greznica.

Ja kaj, NAJ SE…., a ne. Jaz ji privoščim, sej je fejst baba. Naj uživa to razmerja. V 40-ih je še v polnem razmahu poželenja. Samo še nekaj kratkih let ima tega.

Pol’ ji pa ne bo več….že zelo kmalu.

Je priznal, da jo je natepaval do onemoglosti v prostorih parlamenta?

Meni pa on zgleda prav fejst dec za svoja leta! In tudi Urška je za pogledat prav lepa in seksi baba.O njeni v službi v politiki  se bom pa vzdržala.In njenem venmetanju…

Kolikor vem sta njena sinova stara 11 let. To niso ravno odrasli otroci.

točno tako, 11.04.2025 ob 18:22

Sta itak že vsega navajena in drug drugega imata.Mogoče je pa Urška doma dobra mama, saj ne vemo.

NesramnaResnica, 11.04.2025 ob 18:11

Je priznal, da jo je natepaval do onemoglosti v prostorih parlamenta?

Si mu malce fouš?

Glede njune veze, zveze..karkoli ne bom nic pisala.

Samo, bljak, kako mi je pa ta moski samovsecen, prav antipaticen.

Zaradi te izkušnje bodo prej odrasli. Ni hujšega kot sinček, ki se še pr 50 letih drži mamice, ker ne razume in ne čuti, da ima mamica svoje življenje, on pa svojega.

UKZ ga faše, zato je samozavestna, odločna, pozitivna

zafrustrirane nedojebanke (samske, v zakonu ali vdove) in tudi nedojebanci, ki ne dobijo seksa, pa se napajajo samo z negativizmom in volijo SDS, kjer edino najdejo podoben negativizem.

No, priznajo, vsaj toliko je Bor dec, da je priznal da sta par. Da se ne skrivata več. Očitno se on sveže ločuje, ona pa je že par let živela ločeno. Ona mi ni všeč, ampak lepo je videti zaljubljene ljudi in jima želim srečo, naj jima uspe.  Mogoče sta se resno zaljubila,se  čutita, ni to le seks ,  družine razpadejo ne le zaradi ljubimcev in ljubic, tudi zaradi odtujenosti. Včasih je čas za nov začetek

Micka Klakočerjeva, 11.04.2025 ob 18:27

Si mu malce fouš?

Fovš? Česa? Da fuka Urško v parlamentu? Ne.

NesramnaResnica, 11.04.2025 ob 19:30

Fovš? Česa? Da fuka Urško v parlamentu? Ne.

A dej, ti TA PRAVEGA še nisi doživela in očitno tudi ne boš.

Kaj vas briga, s kom je ona. Brigajte se za mladi revo,ki more bit nuna pr starem dedcu, ker se je v zlato kletko nakladanja ujela. Zdaj pa ugibajte.Jaz dve taki poznam v najlepših letih. Ena je zdaj kot mumija, druga pa postarana in psihično zmatrana.

Jaz Zuljanu nič nisem fovš, sem pa fovš Urški Bačovnik, da ima tapravega desca doma. Kaj bi dal, da bi bil na njenem mestu.

Tla ste sami zvesti, neločeni in skratka super ste.

Mene politika ne zanima, mi pa pašeta skupaj.

Brez koncev ni novih zacetkov. Verjamem pa, da jima tudi zaradi takih primitivcev kot ste nekateri tukaj ni bilo lahko. Vi se pac parite po vseh senikih itd, tukaj pa se je treba izpostavit vsakemu slovenceljnu in mu razlagati od kdaj, zakaj..

Najbolj nastradajo otroci, ki so sigurno deležni posmeha drugih otrok. Lahko bi bila bolj diskretna zaradi otrok. Jaz osebno bi se sramovala takšnih staršev.

Stefka197, 11.04.2025 ob 07:55

Zdaj , ko vsi že vse vemo je Bor končno priznal, da sta z Urško  Klančar že nekaj časa par. Ona bi se še vedno raje delala neumno.

Zakaj lažeš? Ne beri samo SDSS novic, ki jih pesnijo nefukabilne  SDSS matrone!

No ja, ni prva s katero je kaj imel, po Gorici je ulala zgodb, kako je Zuljan poskočen

Anonimno 3233, 11.04.2025 ob 09:05

Pa saj je v Sloveniji že dolgo več kot vsaka druga zjahana lajdra. Kaj naj bi bila ta sploh tako posebna?

Zelo očitno so prisotni tudi zlajhani lajdroti.

Nočne more zavednih Slovencev so se uresničile, Urškino mufno je namočil Srb.

Kaj imata sploh en Srb in ena blontna avša iz parlamenta komurkoli v Sloveniji za razlagat in malodane se skor opravičevat za zvezo? Meni je vseeno.

New Report

Close