Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Boraks – kje kupiti?

Boraks – kje kupiti?

Za tiste, ki zadevo poznate – kje ga lahko kupim – slo bi namrec za notranjo uporabo. Najdem ga sicer na dveh spletnih straneh, ne vem pa, ali gre za “taprav” boraks, ali lahko zaupam v neoporecnost. Prosim za nasvet. Hvala!

Ja, to je kriza, da se ne da dobiti tabletkov z mineralom bora.

drug drugega programiramo

Najbolj fino bi bilo, če bi se dalo kupiti farmacevtski natrijev tetraborat dekahidrat.

Pokliči jih in vprašaj za tehnično čistost, 99,9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ta bo pravi. Mora imeti vse papirje, ki jih seveda posredujejo.

Hvala!

Zanimivo je to, da je v nekaterih kompozitnih umetnih gnojilih, ki jih imamo npr. za zalivanje rož tudi dodan mineral bor. Bor je v ustrezni količini nujen za rastline. Medtem, ko v multimineralnih tabletih še nisem zasledil bora. Vem, da človek ni rastlina, ampak vseeno mi nekaj ni povsem jasno.

Samson Kamnik

[code]http://www.tovarnaorganika.si/trgovina/hidroksidi-boraks-sode-magnezijev-klorid/boraks-boraks-dekahidrat-granulat/[/code]

Vaš link
pardon 🙂

Poglej, katere minerale vse naše telo vsebuje, torej jih tudi nujno potrebuje.
Nekatere le v sledeh, to je tudi bor.
Artritiki in vsi s seksualnimi hormonalnimi problemi smo dobesedno odvisni od njega. Bor artritis zdravi in ozdravi, čeprav bo povsod zavedeno, da ni ozdravljiv.
Po najnovejših raziskavah pa ureja tudi hormon ščitnice.
Poglejte na splet dih narave in pokličite.

Pa dobro, ne se hecat. A to potrebuješ za jest? Borax uporabljam kot naravni insekticid, bemu mast. A ni to nevarno, če ga ne znaš pravilno dozirat?

Saj bi vam odgovoril, pa neka neznana Nevidna zvezdica povzroča komunikacijske probleme.

Jaz pa za belilo in čistilo *smajli, ki debelo gleda*

Piše, da njihov ni za notranjo uporabo.
Poleg tega se mi zdi, da lahko te stvari pri njih (ali sem mogoče zamenjala z neko drugo firmo) nabavljajo samo firme in s.p.-ji.

Kuhinjska sol prej, kot bor.
Koliko je je daš v juho, kilo ali več?

Piše, da njihov ni za notranjo uporabo.
Poleg tega se mi zdi, da lahko te stvari pri njih (ali sem mogoče zamenjala z neko drugo firmo) nabavljajo samo firme in s.p.-ji.
[/quote]

Če je tehnična čistoča 99,9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, je tudi za notranjo uporabo. Kar ga ostane vrh prsta.
Za v kad- kopel, od dveh jušnih žlic dalje.

Če je tehnična čistoča 99,9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, je tudi za notranjo uporabo. Kar ga ostane vrh prsta.
Za v kad- kopel, od dveh jušnih žlic dalje.
[/quote]
Itak ja, za zmešance je vse in vse potrebujete, si kar sami določite, seveda isti pa pravite, da je vse zastrupljeno….jaoooooo

Itak ja, za zmešance je vse in vse potrebujete, si kar sami določite, seveda isti pa pravite, da je vse zastrupljeno….jaoooooo
[/quote]

Te je mon dal danes v nočno? Četudi nepismen. Prav. Vsako delo je častno.

[/quote]

🙂

V nekaterih virih sem zasledila, da povecuje nivo testosterona in estrogena v krvi. Pa je to OK? Sama imam namrec ze nekoliko povecan nivo testosterona (policisticni jajcniki).

Ne vem točno, kako je s tem, ampak mineral bor je najbrž nujen za proizvodnjo nekaterih hormonov. O tem bi znal kdo drug kaj več povedati…

Jaz ga kupujem v lekarni Nove Poljane, kg pride okoli 16€. Na spletu ga sicer nimajo, vendar se ga naroči po telefonu in je naslednji dan že pri njih.

Kupiš 50 kil umetnega gnoja ccca 10 eur, pa imaš že vse notri, laho ješ ali zmešaš z vodo, kaj bi vsako posebej kupovali.

Zdravo, a ste ga kje našli? Kje ste ga kupili takega, ki je primeren za uživanje?

Živjo, Pikaču. A ta boraks si užival? Je 100? čist? Kako dolgo si ga jemal? Kako se imenuje proizvajalec? Hvala za odgovore 🙂

New Report

Close