borotalco
kdo? jaz?[/quote]
Ja, ker bolj govejega imena si ne bi mogli izmisliti. Jaz ga prepoznam pasivno – torej če vidim napisano, se spomnim, kaj naj bi to bilo, nimam pa ga v aktivnem spominu.[/quote]
Če bi šla v trgovino in hotela kupiti prav to reč, bi šlo samo opisno: veste, uni deodorant z dolgim in smotanim imenom, ko se v reklami dva valjata po travi in ne smrdita.
Ja, ker bolj govejega imena si ne bi mogli izmisliti. Jaz ga prepoznam pasivno – torej če vidim napisano, se spomnim, kaj naj bi to bilo, nimam pa ga v aktivnem spominu.[/quote]
Če bi šla v trgovino in hotela kupiti prav to reč, bi šlo samo opisno: veste, uni deodorant z dolgim in smotanim imenom, ko se v reklami dva valjata po travi in ne smrdita.[/quote]
aha, reklama te nervira
če imam interes za kaj, potem si ni težko zapomniti še tako čudno ime
kaj pa ti uporabljaš?
Če bi šla v trgovino in hotela kupiti prav to reč, bi šlo samo opisno: veste, uni deodorant z dolgim in smotanim imenom, ko se v reklami dva valjata po travi in ne smrdita.[/quote]
aha, reklama te nervira
če imam interes za kaj, potem si ni težko zapomniti še tako čudno ime
kaj pa ti uporabljaš?[/quote]
Kar mi pride pod roke pa da ni 24-urno in to (je pa danes zelo težko sploh najti kaj takega). Predvsem pa seveda pomaga redna higiena, da ni dlak, pa takšna oblačila, ki ne zasmrdijo. Ene majice so take, da se usmradijo pet minut po tistem, ko jih sveže oblečem – take imam potem samo še za doma za delat in gredo čim prej v smeti. Škoda, ker se tega ne da ugotovit vnaprej. Ne vem pa, od česa bi to lahko bilo odvisno, ker velja tako za temne kot za svetle majice, za drage in poceni – nekatere se enostavno takoj usmradijo in pika.
Drugače pa imam s seboj vedno tudi higienske robčke in se grem osvežit, če je sila.
saj zato sprašujem, ker ti deodoranti obljubljajo marsikaj, potem pa ni kaj dosti od njih, kot od nivee ni.
izpolnujem pa vse pogoje, se pravi se umivam, depiliram. robčke imam sabo ko gre na teren. pa ravno zaradi tega bi rada en res delujoči deodorant, ker nimam vedno možnosti skočiti na wc, da se obrišem, če bi bilo treba.
z oblačili imam enake probleme. ugotovila pa sem, da se najbolje obnese, če je sestava blaga mešana, ne samo bombaž ali sintetika, ker ravno pri teh se najbolj potim.
Sam ga uporabljam 2 leti. Vsak dan. Kupim ponavadi 2 rasprsilca in se povsod naspricam tudi po tem ko grem srat na wc mi nitreba kupovat wc papirja ker si z BOROTALCO nasprejam zadnjico da lepo disi. Ubistvu se nisem umil že en mesec in se raje zjutraj pred sihtom namesto tusa uporabim ta spray in zelo zadrzi vonj po potenju za 8 ur.
Priporočam.
ves kaj, ko se jaz stusiram, pazim da se dobro odmocim, si lase posusim, a ker sem spet znojna ker je vroce, se takoh stusiram se enkrat ali si vsaj z milom spet zdrgnem pazduhe. Potem si jih namazem z Niveo dry comfort v roll. In POCAKAM! DA SE POSUSI!
Sele ko imam suhe pazduhe, si oblecem modrc un majico. Zato da Nivee ne pobrisem dol iz koze na majico, vmes si zobe perem, ko se susi sl kaj drugega delam
Meni je odličen. Uporabljam tako zelenega kot Invisible, ki ne pušča madežev na oblačilih in zares deluje.
Sem zasledila še enega, mislim da se imenuje intensive. Moram probat…Sem videl na spletni strani Vaš link
Lp