Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek borotalco

borotalco

uporabljate ta deodorant proti potenju? koliko zdrži, da se ne zasmradiš takoj. zdaj imam niveo pa mi ni všeč.

Preden sem ga kupila, sem naivno verjela, da vsaj malo preprecuje potenje oz. kot pise na njem “absorbs sweat”.
Zal temu (vsaj pri meni) ni tako, res pa je, da kar dobro preprecuje razvoj neprijetnega vonja.

Bravo, da si si zapomnila ime.

kdo? jaz?

ga bom kupila, nekaj rabim, če ne bo dober pač ne bo…. hvala na odgovoru 🙂

kdo? jaz?[/quote]

Ja, ker bolj govejega imena si ne bi mogli izmisliti. Jaz ga prepoznam pasivno – torej če vidim napisano, se spomnim, kaj naj bi to bilo, nimam pa ga v aktivnem spominu.

kdo? jaz?[/quote]

Ja, ker bolj govejega imena si ne bi mogli izmisliti. Jaz ga prepoznam pasivno – torej če vidim napisano, se spomnim, kaj naj bi to bilo, nimam pa ga v aktivnem spominu.[/quote]

Če bi šla v trgovino in hotela kupiti prav to reč, bi šlo samo opisno: veste, uni deodorant z dolgim in smotanim imenom, ko se v reklami dva valjata po travi in ne smrdita.

Ja, ker bolj govejega imena si ne bi mogli izmisliti. Jaz ga prepoznam pasivno – torej če vidim napisano, se spomnim, kaj naj bi to bilo, nimam pa ga v aktivnem spominu.[/quote]

Če bi šla v trgovino in hotela kupiti prav to reč, bi šlo samo opisno: veste, uni deodorant z dolgim in smotanim imenom, ko se v reklami dva valjata po travi in ne smrdita.[/quote]

aha, reklama te nervira 🙂
če imam interes za kaj, potem si ni težko zapomniti še tako čudno ime 😉

kaj pa ti uporabljaš?

Če bi šla v trgovino in hotela kupiti prav to reč, bi šlo samo opisno: veste, uni deodorant z dolgim in smotanim imenom, ko se v reklami dva valjata po travi in ne smrdita.[/quote]

aha, reklama te nervira 🙂
če imam interes za kaj, potem si ni težko zapomniti še tako čudno ime 😉

kaj pa ti uporabljaš?[/quote]

Kar mi pride pod roke pa da ni 24-urno in to (je pa danes zelo težko sploh najti kaj takega). Predvsem pa seveda pomaga redna higiena, da ni dlak, pa takšna oblačila, ki ne zasmrdijo. Ene majice so take, da se usmradijo pet minut po tistem, ko jih sveže oblečem – take imam potem samo še za doma za delat in gredo čim prej v smeti. Škoda, ker se tega ne da ugotovit vnaprej. Ne vem pa, od česa bi to lahko bilo odvisno, ker velja tako za temne kot za svetle majice, za drage in poceni – nekatere se enostavno takoj usmradijo in pika.
Drugače pa imam s seboj vedno tudi higienske robčke in se grem osvežit, če je sila.

saj zato sprašujem, ker ti deodoranti obljubljajo marsikaj, potem pa ni kaj dosti od njih, kot od nivee ni.
izpolnujem pa vse pogoje, se pravi se umivam, depiliram. robčke imam sabo ko gre na teren. pa ravno zaradi tega bi rada en res delujoči deodorant, ker nimam vedno možnosti skočiti na wc, da se obrišem, če bi bilo treba.
z oblačili imam enake probleme. ugotovila pa sem, da se najbolje obnese, če je sestava blaga mešana, ne samo bombaž ali sintetika, ker ravno pri teh se najbolj potim.

Meni Borotalco smrdi,sem ga po treh uporabah vrgla. Načeloma sicer uporabljam tiste na osnovi kristala, samo včasih želiš malo dišat. No, Borotalco meni smrdi potenja pa tudi ni nič manj. Zdej mam enega Dm- ovega prav tako brez parabenov in aluminijevih spojin. Pa še začuda lepo diši.

Odkar so nehali prodajati “moj” deodorant, iščem in še nisem našla čisto ustrezne zamenjave. Borotalco mi je za pozimi kar v redu, za poleti pa pretežek oz. presladek. Reklame pa ne poznam (na srečo).

zdele bila v drogeriji in sem ga kupila, bom poskusila še to.
sem pa videla, da je eden tak, mal bolj ‘zdrav’, vsaj na etiketi tako piše, znamka bionsen. tega kupim naslednjega ….

Sama sem poskusila borotalco in na meni deluje. Sem sicer oseba, ki se zelo znoji, in tudi če “zašvicam” ne smrdim. Pri ostalih smrdim. Tako, da ga sama priporočam. Res pa da ima zelo močen vonj, zato bom sedaj kupila roll on.

Dober dezodorant je tudi čisto navadna soda bikarbona (natrijev bikarbonat), pa še zastruplja ne kot vse tiste kemikalije v kozmetiki!

meni je ok, že dve leti ga uporabljam. adidas je tud ok, dove tud, nivea pa mi že od nekdaj smrdi – tak čuden vonj rata, ko se pomeša a potjo

Borotalco ima aluminijeve soli, ki so zelo škodljive. Kupite si raje naravnega, od DM alverde znamka je poceni in učinkovit.

Ko so mi ven usekali hormoni in imeli hude žurke v mojem telesu, mi ni pomagal noben deodorant kot samo Borotalco in to tisti navadni, ki diši po pudru. Vse ostalo je bilo bohpomahej.

Tudi meni je Borotalco najboljši. Po njem se mi še ni zgodilo, da bi zasmrdela. Ker je to res kemija, je rešitev, da se ga odstrani oz. umije ko se pride domov. Žal v danasnjih casih ni dopustno, da v javnosti useka naravni vonj, zato kaksna blaga, naravna sredstva ne pridejo v poštev.

Sam ga uporabljam 2 leti. Vsak dan. Kupim ponavadi 2 rasprsilca in se povsod naspricam tudi po tem ko grem srat na wc mi nitreba kupovat wc papirja ker si z BOROTALCO nasprejam zadnjico da lepo disi. Ubistvu se nisem umil že en mesec in se raje zjutraj pred sihtom namesto tusa uporabim ta spray in zelo zadrzi vonj po potenju za 8 ur.
Priporočam.

ves kaj, ko se jaz stusiram, pazim da se dobro odmocim, si lase posusim, a ker sem spet znojna ker je vroce, se takoh stusiram se enkrat ali si vsaj z milom spet zdrgnem pazduhe. Potem si jih namazem z Niveo dry comfort v roll. In POCAKAM! DA SE POSUSI!
Sele ko imam suhe pazduhe, si oblecem modrc un majico. Zato da Nivee ne pobrisem dol iz koze na majico, vmes si zobe perem, ko se susi sl kaj drugega delam

Meni je odličen. Uporabljam tako zelenega kot Invisible, ki ne pušča madežev na oblačilih in zares deluje.

Sem zasledila še enega, mislim da se imenuje intensive. Moram probat…Sem videl na spletni strani Vaš link

Lp

New Report

Close