Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek borotalco

borotalco

Se mi je čez celo stran naslikala reklama za Borotalco, pa sem se spomnila, da mu lahko še jaz naredim malo reklame:). To je edini deodorant, ki mi zdrži ves dan, brez da bi bilo zaznati kakšne potne vonjave. Pa še diši izjemno lepo, pudrasto – tisti v zeleni stekleni embalaži. Drugih različic niti poskusila nisem, ker ta zadovolji vsa moja pričakovanja. Priporočam!

A da je res ok? Vedno, ko vidim reklamo, me kar odbije, pa ne vem zakaj. Čudno ime, čudna reklama, pa mi ni nikoli na pamet padlo, da bi lahko sprobala 🙂
Evo, kaj dela slab marketing. Al pa je z namenom slab, ker je izdelek tako dober? Kdo ve? 🙂

Res je dober. Meni so se malo zmesali hormoni in mi ni prijel noben deo, potem so mi pa tule gor priporocali Borotalco. Sem se spomnila, da sem to linijo pred 20+ leti kupovala v Italiji, ker je lepo disala. Zdaj imam ta deo vec kot eno leto in je super. Pa ime mi je vsec, ni mi cudno. Reklame pa nisem opazila.

Kaj pa aluminij, ki je v njem? Je strupen!!!!!!!

Če danes sploh ne vstanem iz postelje in samo ležim ves dan ob recimo odprtem oknu, ne dam nič vase in nase, bom dobila več škodljivega sevanja in strupenega zraka, kakor z enim nanosom deodoranta. Če pa še kaj pojem in popijem, sem pa itak zastrupljena do konca.

Jaz sem ga kupila ravno zaradi hvale na Monu, pa mi je vonj tako osladen, da ga ne morem uporabljat…pravzaprav je že v smeteh 🙂

Šel takoj v smetišno kanto – smrdi da te kap! Bi me blo sram, se voha iz letala!!

New Report

Close