Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Borut Pahor predstavil svoj “dream team”

Borut Pahor predstavil svoj “dream team”

http://www.siol.net/slovenija/volitve_2008/novice/2008/08/pahor_predstavil_nabor_kandidatov_za_ministrske_polozaje.aspx

Od tega dream teama ne bo nič, Pahor naj ne pozabi, da bo kakšen sedež treba dati tudi koalicijskim partnerjem.Kresalova menda hoče biti zunanja ministrica.

Kam bomo pa Rupla potem dali? 😉 Aja, mesta veleposlanikov še niso potrjena, se bo že zgrebel za Rim.

Dimsi bo še naprej zunanji minister! Aja komunajzarji mislijo, da bojo zmagali:-)

VIC STOLETJA:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

ja, če misliš komuniste, je pa res vic stoletja!!!

Kar majčkeno sem razočaran nad vašimi “nekomentarji”. A je tako odlična posadka ali je tako globoko razočaranje?

Mislim, da Pahor ne bi smel hiteti s sestavljanjem nove vlade… Ga čaka še precej ovir na poti do tam in govoriti o konkretnih imenih, ko še nimaš ne mandatarstva ne koalicije je hudo preuranjeno in nevarno.

Nekatera imena odbijajo tudi najbolj zveste privržence…

Ti zlobnež domobranski.Le kako moraš biti tako peklensko žleht!!!

“Partizan”, kar je na tebi partizanskega je samo ime.

P.S. Domobrance ste pometali v brezna, Partizani (tisti tapravi) so pa že davno izginili (bili pobiti, so pomrli ali pa se odrekli partizanstvu zaradi komunistične revolucije, ki je zlorabila njihov boj in idejo)

Ne verjamem, da bi to bila pahorjeva vlada v primeru zmage tajkunskih strank, razen če barbika ne cilja na 51{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Najbrž bi nekatere zamenjali stari mački socialne misli gaber,cvikl,rop,cerar,… teh iz levega železnega repertoarja v dream teamu ne vidim. Zanimiv je agent stasija lukšič, ki bi najbrž takoj uvedel metanje katolikov v levje kletke.

In partizanček, domobranec je dolgo čast, ker Slovenija je postavljena na proti komunizmu in še posebej ko vemo kakšne svinjarije so ta rdeči počeli pred po WWII in kako so ovirali osamosvojitev in kako slabe vlade so tvoji dali. Sploh pa so bili pajdaši nacifašistov ko je bila Slo okupirana.

Zanima me, če morda kdo ve, za katero stranko bo kandidiral g.Tufek(dir. adrie airways)…Nekje sem zasledil, da se podaja v politiko, po nekih govoricah se pa tudi štrajk obeta v adriji, očitno bo zanimivo še….

New Report

Close