Borut Pahor
pozdravljene,
kaj si pa mislite o Borutu Pahorju, zdi se mi, da tudi ni ravno imun na ženske čare ha.
mejte se, sarči
definitivno ne 😉
Imamo lepe Goriške predstavnike v parlamentu, je tako? Baje je po priljubljenosti na prvem mestu, za njim Drnovšek, potem pa Rop.
Sprašuješ moške ali ženske…??
manekenka
Pahor naj raje bolje dela svoje delo v parlamentu. Pozer!
Se strinjam Bi bilo boljše če bi malo manj časa posvetil svojemu izgledu pa malo več svojemu delu.
Ciao,
men je on ena navadna “pičkica”. Pa pardon izrazu, ni druge besede.
Uglavnem, bljak, pa tak tip… sicerpa … a ste vidle njegovo Tanjo??!!
Brina
Ja, men je grozna.
Njegova zena je kot sto let stara mamca. Lahko bi si uredila frizuro,saj ta ki jo ima zdej ne pase na tak dolg konjski obraz. Ful me zanima,da glede na to,da je on ful mahnjen na modo,ce njej kej rece,ker ona se obupno oblece in pav nic ni videti da kej skrbi zase.
Na slovenski lestvici najslabše oblečenih Tanja trdno zaseda 1. mesto.
Hvala lepa za informacijo, nisem vedla, da ima naš “lepi” Pahor tako bejbo. Kolikor vem, nista poročena imata pa otroka, njiju pa nisem še nikjer videla – mislim Tanje in deteta.
Meni on sploh ni všeč. Čudno obliko glave ima pa hecno frizuro… Njegova Tanja je pa res še bolj grozna. Imata pa sinčka Luko.
Je pa Tanja čisto ena simpatična in fajn ženska, ne glede na to, kakšna je.
….in zelo zelo sposobna odvetnica!
….iz zelo znane odvetniške družine, to ste pozabli povedat. Sej drgač je borutek najbrž ne bi povohal…on ima rajši mlajše in lepše. Nista pa poročena, imata pa sinčka, to pa drži. Če pa bi rade borutka vidle v živo…večkrat laufa v svetlo modrem dresu po Podutiku…
No dejte no, a mislite res potegniti sluz izpod vsakega kamna? Hudiča, že z Vilijem ste se ukvarjale way too long.
Lejka, se strinjam s tabo, samo prosim ne mi konjev zalit;)
Drgac je on se kar OK, zena je pa pod vsako kritiko.
V vseh pogledih….
Men je pa grdo ljudi tkole na pamet simfat, res ful grdo. Kaj ce bi bila ena od vas “Tanja”, pa bi tole brala? Najbrz vam ne bi bilo prijetno.
Sicer pa najbrz tudi ve niste vse super fancy lepe in doterane, ali pac?
A nikol ne pomislite , da drugi za vas tudi govorijo si bi pa lohk najdu bolšo ……….pa ni izgled vse ampak dušica – mogoče ste ve lepe pa tupe………….
Meni se tudi zdi grdo. Javna oseba ni javni WC. A je to tako težko ločit?
Mogoče ima pa ta njegova Tanja (nisem je še videla, ampak jo kar moram malo zagovarjati, a je bila v Lady ali kaj???) kakšne druge kvalitete, ki jih takole na hitro ne opazite. Mogoče pa ima kaj v glavi?
Ah, ženske, čez 20 let bomo vse zgledale bolj tko, ampak IQ bodo pa nekatere obdržale:))) In ravno pametne ženske moške privlačijo in rajcajo v nedogled, lepe pa samo za določen čas.
Joj, zenske, res delate pravo reklamo temu forumu. To je res pravi zenski cvek.
A vi ste pa vse izjemno lepe in super oblecene? Kolikor vem, sta Tanja in Borut par ze iz mladostnih let, tu ni nobene preracunljivosti. Ce nista porocena, je to njuna stvar. Imata pa izredno lustnega sincka, blond, srcek. Mislim, da ima Tanja kaksne druge kvalitete kot lepoto in okus za modo. Je pametna in delovna zenska, dobra mati in verjetno dobra partnerka. Ki stoji Borutu ob strani, skrbi zanj… Verjetno on bolj rabi tako zeno, kot pa eno, ki bi mislila samo na to, kako je zrihtana in visela cele dneve pri kozmeticarkah in frizerkah. Sicer pa, kaksne so pa zene od Buta, pa Peterleta…? In, a je res nujno, da ima lep moski ob sebi vedno dsamo lepo zensko? In od kje ideja, da ima on rad mlajse in lepse? To je cisto blebetanje, nikoli ni naredil nic takega, da bi potrdilo te vase besede. Ce ima pa na steni sliko Sharon Stone, je pa cist normalno. Meni je tudi vsec Brad Pitt in imam tudi njegovo sliko, a to ne pomeni, da mojega moza nimam rada. Eno so sanjarjenja, drugo je pa resnicnost.
Cool down!
Za kom da rajš pogleda??? Za mlajšimi ženskami?? Opa bejbe, on je gej.
Samo tega ne ve vsaka, žal.
Forum je zaprt za komentiranje.