Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Borut Pahor

Borut Pahor

O.K. se nisem hotla oglasit, ampak on res ni najbolj na bejbe :-(, smola (mislim za punce), ker meni ni napačen…

Konec koncev: gay, lezbijka, star, mlad, debel, suh………..
Naj dela vsak kar hoce, druzi se s komer zeli, oblaci naj se kakor hoce, vi pa se naprej izkazujete svojo primitivnost.
Lep dan!

B IN ??? KAJ PA ČE SO VAJINI DECI TUDI GEJI PA DRUGI TO VEJO VE PA NE…KOKOŠKE-ČVEKARICE. MISLIM KOKICE,DA LAHKO ČVEKATE SAMO NI LEPO DA IMENSKO. ČVEK-ČVEK MI JE VŠEČ SAMO NE DA LJUDI PRIZADANEŠ . KOKODAK ČVEK-ČVEK,KOKODAK-ČVEK-ČVEK

Meni pa se zdi to, da se spravljate na zunanjost ljudi težki primitivizem. Kar tako naprej ! Naj vsak pokaže kdo je!

Ampak ta Tanja je pa ja čisto normalna simpatična ženska, ki sploh ne izstopa od večine. Mogoče bi res morala spremeniti pričesko in bi izgledala bolj mladostno , drugače mi je pa prav všeč..

Pa pometite malo pred svojim pragom. Mogoče si katera upa dati na forum svojo sliko in svoje polno ime da bi jo lahko mi opisali in mogoče bi bila prav presenečena nad različnimi mnenji .Mogoče bi se še oglasil kakšen bivši (( če ga pa ne bi bilo, bi si ga pa sigurno katera hitro izmislila .))) ali pa še kakšna soseda, ki bi vedela za vse javne skrivnosti..

Hvala Bogu, da imajo pač vsake oči svojega malarja .

U mater, kako so eni občutljivi! Kakšna slaba izkušnja v življenju? Mogoče ste nezadovoljni sami s sabo?
No kakorkoli, to je javni forum in če pride pogovor na to kako izgleda neka oseba ne vem zakaj nimamo pravice povedat kakšna se nam zdi? A ko se pogovarjate kako izgleda kakšna slavna ameriška igralka in jo šinfate je pa vse uredu? Ah, dajte no, ne biti tako hinavski.

Sicer pa Tanja tudi meni ni všeč, me spominja na čarovnico.

Zgolj informativno – ta lepotec je ljubitelj moških – mene je najprej šokiralo, potem mi je pa postalo vedno bolj jasno – tolk skrbi zase, da je že mal pretirano, žena je precej možača (pa brez zamere, jo spoštujem, ker je izredno sposobna)…Tako, da – jah, svega i svašta ima.

Pa kaj?
Tule s(m)o pa vsi lepi in popolni in po vkalupljenih merilih.
Da se vam sploh ljubi……..

Borut Pahor seveda ni gej, s Tanjo sta skupaj že dolgo in imata otroka. Ona je simpatična in dobra oseba. Ponavadi ob uspešnemu moškemu stoji osebnostno zrela in pametna ženska. S klevetanjem drugih pa človek samo kaže zavist in lastne frustracije.

Mene pa res zanima, če se vam res zdi Pahor tip? Meni ni NIČ posebnega. Z določenih zornih kotov je prav grd.

Joj, Koka, kako si to dobro napisala: “Javna oseba ni javni WC:” Se mocno strinjam s tabo… Kar boli, ko berem te poste…saj bi jih preskocila, pa mi zenski firbec ne da miru…:))

Pa če je gej pa če ni, pa če lepo ma partnerko al pa ne pa kaj vas to briga.
Najbž mate same sabo tolk problemov , da vam je rešitev , da se kr neki spomnete pa čvekate.

meni ni všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close