Najdi forum

borza

Zanima me vaše mnenje o trenutnih pesimističnih napovedih dogajanja na naši borzi.Kaj bi storili vi z delnicami Krke? Nekatere napovedi govorijo tudi o 20-30% padcu vrednosti omenjene delnice.
Lep pozdrav!

Pozdravljeni!

že samo takšno govorjenje sproža padec tečajev, ker se ponudba veča povpraševanje pa manjša. Moj nasvet bi bil sledeč. Če radi špekulirate in se bojite padcev potem prodajte, če je pa to vaša dolgoročna naložba pa ne prodajte. Jaz delnic Krke ne bi prodal, ker tudi če se zgodi padec bo v razmeroma kratkem času zopet zrasla najmanj na sedanjo vrednost. Dolgoročno je to zelo dobra delnica. So ji pa že v preteklosti nekajkrat napovedali padce, pa je bilo ravno obratno. Za generična farmacevska podjatja je značilno, da imajo visoke rasti prodaje, hkrati so pa rizična, ker velike ameriške farmacevske koropracije vlagajo mednarodne tožbe proti generikom in so lahko odškodnine milijonske. Zelo pomembne so insiderske informacije, če pridete do njih, so pa prepovedane.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close