Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bosanske opanke

bosanske opanke

Ali kdo mogoče ve, kje bi se dalo kupit bosanske opanke, razen da grem v Sarajevo? V času Jugoslavije so jih prodajali na štantu na ljubljanski tržnici pa tudi v obmorskih letoviščih je bilo tega veliko. Zdaj sem se spet spomnila nanje, ker so bile zelo udobne in bi jih spet imela. Ali se jih lahko kupi po internetu? Sem že iskala, pa nič ne najdem. Prilagam sliko, da vidite, kaj mislim.

Mi smo jim rekli Cipele…..

Ne bos verjela, ampak lahko jih tudi preko neta narocis:

sicer pa najdes tudi tole na netu:
jao :))

Hvala za navedeno, ampak te strani sem že sama našla. Ne iščem SRBSKIH opank, ampak BOSANSKE. Je razlika. Sploh pa tistih s kljunom spredaj ne iščem, zato sem dala sliko točno takih, kot jih hočem.

Ce malo bolje pogledas, vidis tudi tiste brez kljuna.
Te moti kljun ali te moti, da so iz Srbije?

Ne, moti me samo kljun, model mi ni dober, sem videla tudi tiste brez kljuna, ampak mi pasek in šnolca nista všeč. Drugače pa me sploh nič srbskega ne moti, moji najboljši prijatelji in prijateljice so Srbi in so čudoviti ljudje, ravno tako imam rada tudi Bosance, ker so prijazni ljudje (vsaj tisti, ki jih jaz poznam). Rada bi pa res spet imela take opanke, ker se super nosijo in so mehke za hodit. Bo najbrž res treba v Sarajevo ponje.

New Report

Close