bosh pralni stroj
Mi imamo Bosch serijo 6, Eco silence drive motor,na motor 10 let garancije,zdaj je stroj star 4 leta,vsak dan se pere, nas je 4 v družini…do zdaj deluje brezhibno,nikoli še zatajil,je pa zelo tih,tudi centrifuga 67db…no bomo videli po poteku 5 letne garancije,kaj se bo začelo dogajat z njim,smo optimisti…
Aja, ko izberes model, pobrskaj po spletu, kje je najcenejsi, saj se cene lahko razlikujejo tudi za vec kot 100 eur v razlicnih trgovinah za isti model. Za neke modele Bosch zdaj tudi vraca denar, ko registriras stroj.
Ravno kupujem nek drug aparat in to je moj pristop – pregled testa, izbor modela, pregled ocen in seveda tudi cen. Je narejen ozji izbor, nakup pa se ne. Tistih 5 eur za test se mi ne zdi veliko, glede na to da pri poplavi modelov res ne ves, kaj izbrati.
Morda bo za crni petek se kaj ceneje, ampak na to ni cisto za racunati, saj vcasih so znizani samo doloceni modeli ali artikli, redko da kar vse.
Garancija, 24.10.2022 ob 16:31
Ne vem kaj pomaga garancija 10 let na motor, ker naj naj naj pogostejsa okvara je elektronika in ta fali hmali ko gre garancija od 5 let mimo.
Ta elektronika te pa spravi v obup in je boljse, da gres po novega.
Garancijo dajo vedno na stvar , ki se najmajn kvari to je motor. Pomožna elektronika za inverter motorje obvezno crkne v dveh letih strošek pa je 130 evrov odvisno od modela .