Bosna mogoce Crna Gora in Dalmacija z avtom
Nacrtujem potovanje z avtom v Bosno, najraje cimprej, morda ze v ponedeljek in torek. Okvirna destinacija je Banja Luka, Jajce, Travnik, Sarajevo, Mostar, dol do Dalmacije, morda celo v Crno Goro, Peljasac, malo na Kaprije blizu Sibenika (obisk frendov) potem pa nazaj v Lj, pot je seveda lahko zelo fleksibilna, odvisna od sitiuuacije. Ce si fleksibilen(a) se mi pridruzi.
Glavni cilj je spoznati cim vec ljudi, videti kako zivijo, se zabavati in poskusati kaksne specialitete, na morju pa seveda plavanje in morda surfanje na Plejascu…Dodatne ideje zelo dobrodosle!
tel: 031-273-182
Branka
S prijateljico načrtujeva podobno potovanje. Imam 10 dni (od ponedeljka naprej), od tega sem mislila približno 3-4 dni za Sarajevo, ostalo pa kakor bo naneslo. Ker imam iste cilje kot ti, bi se ti z veseljem pridružila vsaj del poti (če planiraš daljše potovanje od 10 dni). Name lahko definitivno računaš, prijateljica pa šele v četrtek izve, če bo lahko šla, tako da te pokličem v četrtek in ti sporočim. Lahko pa tudi ti mene: 031 343 024.
V.