Boste kar tiho pri tej kraji nepremičnin
sds in albanci, 24.12.2024 ob 21:28
SDS ne bo nič proti Albancem nikoli, JJ je nakonektan z njimi na 100 načinov
Dajte nehat srat, to je vse levičarska propaganda. To glede diplome, ki jo je dobil janša, ker je takrat ko je vladal, priznal Kosovo in se je takrat rokoval s tem Kosovarjem, so levaki non stop obešali na veliki zvon.
Dejstvo pa je, da je pod janšo bilo znanje slovenskega jezika za tujce obvezno, ko pa je Golob prišel, je to za leto in pol kenslal, zato pa je prišlo na tisoče albancev k nam zadnje dve leti. Janša je tudi uvajal obvezno znanje slovenskega jezika za vse polnoletne člane družine, kot imajo to v AT glede znanja nemščine, če hočejo dobiti socialo. pa so levaki to takoj skritizirali in umaknili iz debate.
pač dejstvo je, da desni zaostrujejo zakonodajo glede priseljevanj, levi jo rahljajo. Tako je povsod po svetu in tako je tudi pri nas. Zakaj pa misliš, da imajo že skoraj povsod v EU desne vlade po novem? Najbolj tam, kjer je največ tujcev.
Dajte nehat srat, to je vse levičarska propaganda. To glede diplome, ki jo je dobil janša, ker je takrat ko je vladal, priznal Kosovo in se je takrat rokoval s tem Kosovarjem, so levaki non stop obešali na veliki zvon.
Doktorjat je dobil zaradi Haradinaja. Zakaj so Albanci rekli, da bodo Janšo volili, naj sami povejo. Če je še Kosovo priznal, je to samo dodatna povezava, hvala za dodatek, očitno so res kot rit in srajca JJ in Albanci
pač dejstvo je, da desni zaostrujejo zakonodajo glede priseljevanj, levi jo rahljajo. Tako je povsod po svetu in tako je tudi pri nas. Zakaj pa misliš, da imajo že skoraj povsod v EU desne vlade po novem? Najbolj tam, kjer je največ tujcev.
Kaj po novem, desničarka merkel je največ pripeljala. To je desna propaganda, v resnici samo lapajo in šopajo take ovce, kot si ti, res zaostreno ni pa nikjer na zahodu, nobene spremembe od 2015. Desni rabijo migrante najbolj. Že za strašit pred volitvami. So jim koristni.
Meje kolikor toliko zadihtane so v S. Koreji. Pa v SFRJ so bile. V kapitalističnih državah tega ne boš dočakalo. V božička tudi verjameš?
sds in albanci, 25.12.2024 ob 03:28
Kaj po novem, desničarka merkel je največ pripeljala. To je desna propaganda, v resnici samo lapajo in šopajo take ovce, kot si ti, res zaostreno ni pa nikjer na zahodu, nobene spremembe od 2015. Desni rabijo migrante najbolj. Že za strašit pred volitvami. So jim koristni.
Meje kolikor toliko zadihtane so v S. Koreji. Pa v SFRJ so bile. V kapitalističnih državah tega ne boš dočakalo. V božička tudi verjameš?
ne bluzi glup ko točak. Dejstva štejejo, ne tvoje nebuloze. In dejstvo je, da je Golob ukinil zakonsko določbo, ki jo je dal Janša, da morajo delavci v Slo obvladati slovenščino, če hočejo pripeljati svoje družine sem. To je bilo za eno leto in pol ukinjeno, potem pa je Golob uvedel zakonsko določbo, da jim ni treba več znati slovenščine na osnovni ravni, pač pa samo na “preživetveni”. To pomeni, da se lahko menijo z rokami, ni treba znat jezika. Ko je bilo to uzakonjeno, so se usuli.
Beri, kreten:
Za dovoljenje za stalno prebivanje tujcev od danes pogoj znanje slovenščine
Nisem nikoli kradla nikomur. A Kar je moje je moje in nikogar ne briga kaj delam z njim. Pa ce bi jih imela 40 nepremicnin. Mafija si je pa zamislila da me obdavči za 39? Davek je placan od vsakega Cegla, od vsakega delavca in vsakega inkasanta za elektriko in vodo. Pa še vedno bi mogla plačevat na letni ravni. Torej sem kupila nekaj in mi zdaj mafija izstavlja letni račun tj. Plačujem svojo najemnino mafiji da je lahko moje? Pa se vseeno spet ne smem delat z njo kar hočem? Hehehe nea bo šlo, cuj ;p
Bee851, 25.12.2024 ob 17:38
Nisem nikoli kradla nikomur. A Kar je moje je moje in nikogar ne briga kaj delam z njim. Pa ce bi jih imela 40 nepremicnin. Mafija si je pa zamislila da me obdavči za 39? Davek je placan od vsakega Cegla, od vsakega delavca in vsakega inkasanta za elektriko in vodo. Pa še vedno bi mogla plačevat na letni ravni. Torej sem kupila nekaj in mi zdaj mafija izstavlja letni račun tj. Plačujem svojo najemnino mafiji da je lahko moje? Pa se vseeno spet ne smem delat z njo kar hočem? Hehehe nea bo šlo, cuj ;p
V mafijski državi ni nič tvoje, ker je to mafijska država in vse pripada mafiji.
Zato ti lahko mafija vse odvzame, če se tako odloči.
Najbolj zanimivi so butci, ki replicirajo z besedo prodaj. Ja tudi, če ljudje prodajo bo kupil tisti, ki ima in ne tisti, ki nima.
Ja, odvisno koliko boš ceno znižal, preden boš našel koga, ki bo kupil (ali najel). V obdavčeni klimi, kjer se ne splača kopičit praznih, je malo drugače kot tam, kjer se to splača in te ne useka po žepu vsako leto.
Vsaka povečana ponudba na trgu vodi v nižje cene, veš? Ponudba bo večja, ker ljudje ne bodo hoteli plačevat davka. Povpraševanje za hrčkanje bo nižje, ker ljudje ne bodo hoteli plačevat davka.
Pa saj ta oderuški davek ne bo nikdar sprejet. Če pa bi bil, pa POPOLNA DRŽAVLJANSKA NEPOKORŠČINA!
Hahahahha, ne bo nobene nepokorščine. 2 stanovanji ali več ima manj kot 10 % Slovencev (podatki GURS) nobene mase ni za tem. Proletarci ne bodo protestirali za luksuz elite, malo je tako neumnih. Na forumih se še najde kak, čeprav večina je starih ciglarjev, ki zdaj norijo pod 10 vzdevki.