Najdi forum

Splash Forum Koronavirus BOSTE ŠE VOLILI STRANKO SDS KI VAM NAMERNO NE POVE DA JE CEPIVO POSKUSNO

BOSTE ŠE VOLILI STRANKO SDS KI VAM NAMERNO NE POVE DA JE CEPIVO POSKUSNO

Boste še volili SDS, ki vam je namerno zamolčalo, da je cepivi poskusno . ki vam je zamolčalo da ste poskusni zajci, podgane, miši??????
Jaz je ne bom več volil!
Tudi zdravniki nam ne povedo, da je to poskus na nas, namesto na podganah!
Kaj imajo od tega se sami vprašajte!!

Nikoli nisem volil SDS. Nikoli razmišljal o tem, da bi jo, tudi sedaj ne.

Kateri bedak še sploh voli psihopate ?
Pa naj bodo levi ali desni.

Ne hodim na volitve. Ne volim nikogar. Glede cepiva, pa saj to se ve, da je poskusno.

Ne vem še točno, koga bom, edino ziher sem , ds sds ne.

Seveda ne, še nkol je nismo.
Kar se cepiva tiče: cepivo se preizkuša dve do tri leta. Raje več, kot manj. Sedaj teče prvo leto, ko se preizkuša na nas.

Tigrovec, malce strokovnih odgovorov epidemiologa raznim diabetologom, porodničarjem in travmatologom v članku “Alojz Ihan, Gregor Knafelc, Vladimir Pirnat, Uroš Dobnikar” ti ne bo škodilo pri tvojem povezovanju cepljenja s politično opredelitvijo. Zgolj malce branja in ne boš več stresal neumnosti.

Torej je v Sloveniji cepivo poizkusno, v avstriji pa je preverjeno tako kor v Nemčiji…
Večjega vica pa še nisem slišal, zato bom volil SDS, vlada dela dobro, izborila nam je cepiva in dejansko smo v enem tednu od objave možnosti za cepljenje starejših od 50 že prišli na vrsto, jaz v Petek, žena naslednji Petek in to s Pfajzerjem kateremu naj bi se vlada odpovedala.

kaj mene briga za nemce, pa avstrijce, mene briga kako predsednik vlade za nas skrbi v Slovenji……………
Seveda SDS ne bom volil, ker mi vsiljuje cepljenje, mi vsiljuje testiranje, če želim v restavracijo, mi vsiljuje ogromno stvari, preprečuje zaradi KOGA ŽE-tegale prehlada???

Večini se, če jim omeniš SDS, prikaže rdeče pred očmi.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pozdravljeni, gospodkraljmatjaz.
Gospa morda?
Poglejte, postali ste popolnoma brezpredmetni, nikoli in nikdar ne navedete vasih stalisc, nikoli in nikdar se ne posvetite”pro-et-contra”.
Ce vas je res toliko tam kjer naj bi nekaj bilo, bi nam prosim napisali stevilko koliko ljudi je umrlo od cepiva?
Podatek je javen in je objavljen, kot sem ze nekajkrat omenil, na uradni strani kjer se ti podatki zbirajo.
Poglejte, malce vec taktnosti in spostovanja je nuja, da se lahko vkljucite v plodno razpravo.
Kaj menite o tej strani?
https://swprs.org/covid-19-mortality-overview/
Posvetijo se sila podrobno, in po drzavah.
Mimogrede, a veste kdaj je Slovenija prejela prvo posiljko PCR testov?
Glede na vaso razgledanost vam to naj bi ne presdstavljalo nekega velikega zalogaja.
S prisrcnimi pozdravi,
nobody

New Report

Close