Boste šli zvečer na Rožnik?
NE bom, 30.04.2025 ob 17:08
Nima razloga za slavje največjega pogansko satanističnega praznika, ki so ga ovili v celofan “praznik dela”. 1 maj je eden najpomembnejših satanističnih datumov. Plebejstvo prižiga kreesove in onanira na rdeče pentagrame, luciferijanska elita pa v ozadju počne veliko bolj grozne stvari.
A prav vsi prazniki so satanistični? Zanimivo kako pa ljudje radi pozabljajo, da v dejanjih podpirajo prav te iste sataniste, zlobne ljudi in njihove simbole. Kar ogromno znanja je na forumu glede satanizma.
Živel prvi maj! Peljite otroke na kres, da bodo uživali, tečnobe pa ostanite doma, da ne boste s kislimi obrazi kvarili vzdušja. Kot vsako leto doslej se bodo tudi letos pripadniki SDS zaprli v kleti za dva dni in jedli pasulj iz zalog za slučaj vojne. Da bi se pridružili delovnim ljudem pri praznovanju praznika dela pa Jajo ne dovoli. Tko.
Kresovanje na Rožniku se mi zdi kot hinavsko uničevanje cerkve z vročino ognja. Eno leto jim je celo uspelo zažgati ostrešje cerkve. RTV je prikazal nalaganje materijala za ogenj sumljivo blizu cerkve. Kdo bo kriv za požar, gasilci, ki niso preprečili ognja preblizu objekta ali iniciatorji ter koristniki prireditve za samoreklamo govorcev? Kdo bo preprečil zadimljenost okolja in pomiril živali v ZOO in okolici? Primitivci, ki hočejo ostati na nekdanjem nizkem nivoju?
tja gor pa ne, 30.04.2025 ob 16:37
Čemu?
Objokovat izgubljene in zapravljene delavske pravice ?
In poslušat Jankoviča kako se dela norca iz delavstva?
Točno tako. Vse skupaj je absurd. Pred veliko leti sem enkrat bila, pa mi je bilo brezveze. Gužva, hrup, drago pivo in še bolj čevapčiči na štantu.