Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Boste šli zvečer na Rožnik?

Boste šli zvečer na Rožnik?

Koliko kanite zapraviti?

Nope. Tudi letos ne.

Čemu?

Objokovat izgubljene in zapravljene delavske pravice ?

In poslušat Jankoviča kako  se dela norca iz delavstva?

Poslušat parazite kako se delajo norca iz ljudi?

ne, nikoli nisem rada hodila na to oz ne maram gneče zato ne rinem tja.

Tudi letos gremo, doma se najemodajalec, vzamemo plastenke vode.

Gremo zaradi kresa, ne zaradi govorcev. Tam se basejo s klobasami in dajejo lažne govore, pa naj tudi gostinci zaslužijo z njimi.

Mi nimamo za take afne guncat.

Nima razloga za slavje največjega pogansko satanističnega praznika, ki so ga ovili v celofan “praznik dela”. 1 maj je eden najpomembnejših satanističnih datumov. Plebejstvo prižiga kreesove in onanira na rdeče pentagrame, luciferijanska elita pa v ozadju počne veliko bolj grozne stvari.

Odgovor na objavo uporabnika
NE bom, 30.04.2025 ob 17:08

Nima razloga za slavje največjega pogansko satanističnega praznika, ki so ga ovili v celofan “praznik dela”. 1 maj je eden najpomembnejših satanističnih datumov. Plebejstvo prižiga kreesove in onanira na rdeče pentagrame, luciferijanska elita pa v ozadju počne veliko bolj grozne stvari.

A prav vsi prazniki so satanistični? Zanimivo kako pa ljudje radi pozabljajo, da v dejanjih podpirajo prav te iste sataniste, zlobne ljudi in njihove simbole. Kar ogromno znanja je na forumu glede satanizma.

Kraj kjer se zberejo neomarksisti, progresivni liberalci, FDV- teroristi, feministke, NVO sekularna duhovščina, spolni deviantneži, pijanci in Brozovi pionirčki z dobrimi službicami v javnem sektorju.

Jaz kanim krasti ker sem brez denarja, zato čuvajte tošle

Jaz grem brez tošla.

Mi pa lahko kakšnega 20taka daš v žep

Nameravam predvsem žepariti. In ker6ven9da sem tale moment pripravljena tud potamanz nekoga za denar bom raje med 4 stenami

Ne, mi smo vsi na morju, v hrvaski Istri. Tu je Slovenija v malem.

Tudi jaz previsoko najemnino, da se grem gužvat. Na Rožnik grem takrat, ko je mir.

Ta tradicija je čisto izgubila pomen.

Ne ne gremo. Smo pri mami na podeželju danes, jutri gremo v italijo do nedelje. Bomo šli na vaški kres, da otroka vidita vse zapitke ki se bodo valili tam in pridne ženičke, ki jih bodo pobirale. Jim rada pokaževa svet izven njunega, da vesta kje ne pristat 🙂

jaz bom bila nocoj šla na štangis, če bo bog dal sreče.

Mi gremo jutri, ko bo Zokan spet nakladal, kako dobro živimo pod srbsko – ptičjo zalego!

Štangis? Se boš naga vrtela okoli štange?

Ogenj uniči zlo, 30.04.2025 ob 14:41

Koliko kanite zapraviti?

Ne žrem ogabne hrane, pir lahko pa doma popijem.

Na to sranje, kjer govori o pravicah baraba Jankovic, ki so mu odpisali 40 mio EUR pufa, hvala lepa. Drugic, ne mislim gledat pijandure, ker je praznik izgubil pomen, tretjic pa cevapov za 15 EUR, ki jih je delal nekdo, ki si je prej rit cohal, hvala lepa.  Ovcke pa rinite in ploskajte, budale.

Živel prvi maj! Peljite otroke na kres, da bodo uživali, tečnobe pa ostanite doma, da ne boste s kislimi obrazi kvarili vzdušja. Kot vsako leto doslej se bodo tudi letos pripadniki SDS zaprli v kleti za dva dni in jedli pasulj iz zalog za slučaj vojne. Da bi se pridružili delovnim ljudem pri praznovanju praznika dela pa Jajo ne dovoli. Tko.

Kresovanje na Rožniku se mi zdi kot hinavsko uničevanje cerkve z vročino ognja. Eno leto jim je celo uspelo zažgati ostrešje cerkve. RTV je prikazal nalaganje materijala za ogenj sumljivo blizu cerkve. Kdo bo kriv za požar, gasilci, ki niso preprečili ognja preblizu objekta ali iniciatorji ter koristniki prireditve za samoreklamo govorcev? Kdo bo preprečil zadimljenost okolja in pomiril živali v ZOO in okolici? Primitivci, ki hočejo ostati na nekdanjem nizkem nivoju?

tja gor pa ne, 30.04.2025 ob 16:37

Čemu?

Objokovat izgubljene in zapravljene delavske pravice ?

In poslušat Jankoviča kako  se dela norca iz delavstva?

Točno tako. Vse skupaj je absurd. Pred veliko leti sem enkrat bila, pa mi je bilo brezveze. Gužva, hrup, drago pivo in še bolj čevapčiči na štantu.

New Report

Close