Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style botoina – labo

botoina – labo

Včeraj sem v lekarni v btc-ju zasledila en velik pano z reklamo za Botoina izdelek od Labo. Pisalo je zelo malo, naj bi se pa uporabljalo proti gubam. Iščem na netu, pa brez uspea. Katera ve kaj več? Hvala

Slabo si iskala. Google pravi, da je to – po moje je to en tip botoxa,to pa veš kaj je -v glavnem z injektorjem apliciraš naneseš 1/4 injekcije na gube na čelu, ob ustih, kurje tačke, tam kjer so pač gube.. Eko, to je to.Ker pa ne poznam proizvoda, bi rekla, da greš raje k kakšni dermatologinji – tudi pri nas imajo te stvari, da ti injekcijo botoxa, pri nas se lahko imenuje drugače.Pa sploh ni to tako drago, kot bi si predstavljali. Ni pa učinek takojšen,oz. v začetku ni opazen zelo, ne v smislu kot bi napihnil žogo. Moja frendica je že to naredila, sama bi pa kurje tačke in smejalne morda s tem popravila. Ne vem, se še odločam. Ampak sigurno ne takihle stvari, pa četudi kupljene v farmacevtski firmi. Grem raje k dermatologinji, še zmeraj bolj zaupam našim, kot reklamiranim proizvodom.S temi stvarmi se ni za igrati.Zdravnica pa tudi prej pregleda kožo in opravi razgovor. Hodit moraš pa večkrat, moja frendica na 3 tedne in gubice so malo manj opazne.Bolje kot razni igralci, ki se čez noč pomladijo s tem,je imela pa ena italijanka kar par mesecev zaprto veko čez oči, ker ji je vbrizgnil poceni zdravnik tole v najbrž kakšen živec. In je sama rekla, da je mona ker je hotela prišparati 100 evrov, evo zdaj pa ima tole. Se je popravilo ampak par mesecev je takole hodila.Torej previdno s tem. Sploh pa jaz tega ne bi delala home made. Pa že raje kremo uporabim.

Še to ti dodam če te res zanima:vtipkaj v googla botox- pa dobiš zadetke, v slo je na Planetu lepote vse na forumu kar lepo povedano. So dodani zdravniki, ki tole delajo pri nas. Ampak je seznam po moje nepopolen. Kot piše 5o enot je zaenkrat dovolj, ena se je nafilala s 25o enotami, tudi z lastno maščobo lahko.Cene pa sigurno niso take, kot piše. Bile, pa tudi ni samo Fabjan ki to dela, so se tudi zdravniki dermatologi spustili v to, ne samo lepotni kirurgi.A se nisem lepo potrudila, že navsezgodaj tako pridna.

http://www.botoina.com/start_uk.htm

Takole, tole sem našla.
Nič ne pikaš:), samo na kožo naneseš – injektor je očitno samo za bolj natančno nanašanje.
Predvidevam, da je krema, z dodatkom botoxa. Varianta Dotox kreme, ki jih dela Zdenka Kahne.

Če pa pomaga ali ne, pa se mi ne sanja..

LP!

Ja mažeš ja,sem prebrala na netu da je to botox za domačo uporabo. Da ga kar hvalijo, cena je pa nekje okrog 69 evrov,vsak dan pa mažeš. Tako da res ne vem kje si ti iskala na netu,da nisi nič našla.

Tega dreka imajo več kot dovolj v Tuševih drogerijah.

lp,

TUŠ nima svojih drogerij, pač pa pod njihovim okriljem, oz. v njihovi ponudbi je Lepota in zdravje, kjer lahko s kartico TUŠ-a kupuješ s 50 % popusta.Zdaj pa dovolj, pa naj še sama kaj poišče in naredi kar ji paše.

Ne morem mimo brez komentarja…

Sam sem imel kupiti botoino že nekaj časa nazaj, neuspešno. No, sedaj jo, kot ste opazili, prodajajo tudi pri nas- končno! Bom povedal karseda domače, saj strokovnih izrazov iz področja dermatologije ipd. ne obvladam najbolje…
Botoina naj bi bila zmes štirih sestavin, ki imajo podoben učinek kot Botox (Botulinum), vendar Botulina kot takega ni v sami kremi! POdoben zato, ker je blažji. In kot sem uspel zaslediti na spletu je Botoine več vrst, vse od 1000 pa tja do 9000! Višja kot naj bi bila številčna oznaka, močnejši učinke naj bi Botoina imela. In seveda je temu primerno višja tudi cena. Za “zabavo” sem kremo poiskal še na ebayu in tam Botoina 9000 dosega ceno 200€ (in vsi vemo, da so na ebayu cene nižje kot v prodajalnah), kar kaže na to, da je cena v naših lekarnah, po vsej verjetnosti, še višja. Predvidevam, seveda…
Drugale pa so v kompletu 3 ampule in vsaka zadostuje za enkratno uporabo- en nanos pa učinkuje 20 dni.
In tukaj pride prav (vsaj zame) primerjava z Botoxom. Še nekaj let mi manjka do 30 pa Botox uporabljam (lahko rečem redno) že nekaj let, približno 3-4 leta. Cena, ki jo jaz plačam (če izvzamemo vrat) je ali 250 oz. 300€ max! Obiskujem pa slovenskega priznanega kirurga.
Moj problem niso ravno starostne gube temveč odvečna koža na obrazu, ki se šopiri odkar sem 8 let nazaj drastično shujšal. Učinek je božanski in zelo opazen! Resda moj obraz včasih (ko med injiciranjem Botoxa ni velikega nekaj mesečnega razmaka) izgleda rahlo, hmmmm… preveč umetno, za poznavalce, da ne bo pomote, a je hitro mimo. Pri moških je efekt omrtvičenih mišic in posledično s tem gladke in nenagubane kože krajši, pri ženskah pa lahko traja od meseca do dveh več (bojda zato, ker imate manj razvite obrazne mišice) 🙂 Blagor vam! 😉

Definitivno bom poizkusil tudi Botoino, če mi uspe pravočasno priti do Lekarne, morda še danes.
Iz ekonomičnega vidika pa raje ostajam zvest Botoxu, saj poznam postopek, vidim opazno razliko in vem kdaj je potrebno ponovno h kirurgu…
Primer Italijanke, ki je imela težave z veko, glavoboli, dihanjem ipd (in šlo je za High Class italijansko kliniko) pa je, kolikor sem se pozanimal, krivda kirurga, ki je Botox kupoval iz Kitajske (upam, da sem prav napisal) in ni bil, recimo temu, A testiran, bil pa je cenejši. Torej je bila vprašljiva že sama kvaliteta, nezaželeni stranski učinki pa na pohodu. In kot je sama dejala, zgolj zato, de je privarčevala cca 100€.

Je pa tudi v Slovenniji (čeprav ni toliko govora o tem) Botox stalnica nekaterih, pa ne nujno javno izpostavljenih. In večini kirurgov je injiciranje Botoxa rutisnki postopek.
In še to; že leta nazaj, dolgo let nazaj, pravzaprav, se je že pisalo o tem, da je možno neko vrsto Botoxa kupiti v ZDA v lekarnah in ga uporabljati doma. Moda je bila Botoina, lahko pa tudi kaj drugega. Dostikrat je tako, da laboratoriji izdelajo produkt, ki ga za mastne denarje prodajajo slavnim, ki so še zjutraj izgledali kot kepa mletega mesa, zvečer na prireditvi pa kot bi se ravno ponovno rodili. In dostikrat take produkte lansirajo v javnost šele nekaj let za tem… za “navadne” ljudi. Enako je npr. s serumom, ki res vidno (in to takoj) zmanjša temne kolobarje in podočnjake pod očmi. Nekaj časa nazaj je bila to skrivnost, ki so jo poznali le redki… danes je pa serum možno naročiti preko spleta. Če koga zanima je to Hollywood Eye Magic (in je boljši od Eye Tuck-a od Skin Doctors, ki ga cca mesec dni prodajajo v Slo). Cena je resda malce višja, ampak rezultati so božanski- preverjeno! 🙂

To bi bilo to… na dolgo oin široko.
Če sem kaj zapisal narobe oz. če se kdo bolj spozna na zadevo, naj me, lepo prosim, popravi!

Lp, L

Oj Leon,

kje pa lahko naročim Hollywood Eye Magic? Njihova order-stran ne dela. Se da to naročiti tudi kje v EU?
Hvala!

Več o izdelkih LABO BOTOINA/LABOINA tudi TUKAJ

podobna stvar je menda botoliss od top shopa tv prodaja

Zdej prodajajo tukaj KLIK BOTOINO s 15 % popusta!

New Report

Close