Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BOTRI

BOTRI

Ker redno gledam hrvaško nadaljevanko Botri na POP TV, me zanima, koliko dejanj se nam še obeta.

Nikjer nisem zasledila, kdo je igralka, ki igra Valentino.

Ali se bo pač res poročil Janko z Valentino ?

Pošpici v nadaljevanki, bi rekla, da ne, obeta se mu poroka z Luce, ali pač ne.

Bo Luce pristala na zvezo z Zlatanom na odmaknjeni ekološki lokaciji. Ali pač ljubi Janka in samo seksa z Zlatanom, da se mu maščuje.

Samo, da bude muško.

Stipan se bo poročil z Danico.

Danes so ujeli Zvoneta Arapa, ki je okradel solda in ga našel mrtvega.

Odgovor na objavo uporabnika
LEPA NADALJEVANKA, 24.05.2023 ob 11:10

Ker redno gledam hrvaško nadaljevanko Botri na POP TV, me zanima, koliko dejanj se nam še obeta.

Nikjer nisem zasledila, kdo je igralka, ki igra Valentino.

Ali se bo pač res poročil Janko z Valentino ?

Pošpici v nadaljevanki, bi rekla, da ne, obeta se mu poroka z Luce, ali pač ne.

Bo Luce pristala na zvezo z Zlatanom na odmaknjeni ekološki lokaciji. Ali pač ljubi Janka in samo seksa z Zlatanom, da se mu maščuje.

Zvoneta Akrapa, ki ni asimiliran s tukajšnjimi prebivalci, bodo izselili v Zagreb.

Matija pa se bo povezala z Martinom in je pravzaprav ona noseča in ne Valentina, saj je zdravnica Luce zamenjala izvide.

Janko se bo poročil z Valentino.in na poročni dan izvedel, da ni noseča. Janko bo v priporu v Zagrebu (mogoče že druga sezona) pa imel bo neko mlado odvetnico.

Martin bo zažgal pumpo Macanovih po nesreči. Mislim, da zaradi polnilca za mobitel pride do kratkega stika.

Matija nosi hčerko.

Zlatan bo z Vedrano in Janko z Luce.

Sem na YouTube gledala krajše izseke in vem, da bosta 2 sezoni. Pa tudi mislim, da bo Akrap pričal proti ministru.

Zmešnjavo z nosečnostjo je povzročil Josip, ko mu je Lara dala epruveti krvi.

V drugi sezoni pride še Vedranin mož. Poročena zaradi papirjev. Zlatan bo ljubosumen.

Pojavi se tudi Soldov sin.

Kaj pa Akrap, ali ga obsodijo, ko zvedo, da je okradel mrtvega Solda ?

In Luce?

Jaz  na youtubeu nisem zasledila, da bi bil Akrap v zaporu.

Lahko v youtube vpišeš kumovi in dobiš do ene 10 minut nekaterih delov.

Kumovi ali Botri ?

Velik kiks je napravil Stipan, ki je kao kupil Antejevo hišo za Janka, istočasno pa jo je hotel kupiti Zlatan za Luce.

Komedija zmešnjav.

Tale nadaljevanka (Kumovi) mi pa res ni všeč.

V bistvu se vse dogaja v malem mestu, kjer se vse dogajanje vrti okrog gostilne, cerkve in domovanja župana, ter podjetnika, imetnika bencinske črpalke Macana ter njegove družine.

O druih ljudeh izvemo zelo malo.

Toda ker se dogaja tukaj in zdaj, se mi dozdeva, da je življenje v malem mestu Hrvaške dokaj siromašno, ljudje za preživetje odhajajo v tujino, nemčijo, Irsko. Mladi so brez ustreznih slušb.

Sedaj se je vrnil Soldov sin in se mi zdi, da bo dogajanje okrog denarja, še zanimivo.

Kje si ti. Jaz gledam že 70 epizodo druge sezone. Janko bo z luco

So se prav asimilirali v našo družino in vsi gledamo to nadaljevanko. Sedaj me zanima s kom je noseča Matija, saj z Martinom skoraj nikoli ni.

V drugi sezoni se tudi izve da ima Stipan hčer Šimo

Ma sedaj pa postaja že preveč izumetničeno. Kdo je s kom, pa ta je samo po poli brat in Janko ima en čas Luce, potem Valentino, ali obe hkrati.

Luce pa tudi kot izobražena ženska leže zdaj pod Janka potem pod Zlatana.

Sedaj pa je res vse izmišljeno. Postavljajo nove igralce samo, da jim dajo vloge  kot v Žlahtni štoriji, ampak je potem vse poniknilo.

Nikar se ne jezi, saj je to humoristična nadaljevanka. Zato je vse tako križem-kražem. Mene zabava.

Matija je bila z Martinom enkrat v tisti kolibi kjer se je skrival stipan.  Takrat, ko ju je Ivka najdla. Ja ta šima je hči od Stipana in mislim, da je neka revizorka.

Odgovor na objavo uporabnika
humoristična serija, 26.05.2023 ob 17:26

Nikar se ne jezi, saj je to humoristična nadaljevanka. Zato je vse tako križem-kražem. Mene zabava.

Humoristično ampak s kančkom črnega humorja, ti mladi ljudje na Hrvaškem, brez zaposlitve. Martin, Janko, Lara….tudi Vesna.

Šlepajo se na starših.

Ante, ki je predstavnik mladih, ne more na Hrvaškem preživeti sina, odšel bo na Irsko.

Sinoči sem pozabila gledati, a je poroka med Valentino in Jankom že bila.

Sedaj, ko je nastopil v nadaljevanki še Soldov sin, postaja zanimivo, nekaj se plete med njim in Matijo.

Pa tudi Vedrana ni ravnodušna do njega.

Vse je postalo bla, bla, bla po enem stotem nadaljevanju.

Vedno eno in isto, vključevanje novih oseb, zgolj za zaposlitev igralcev in vedno novi izmišljeni liki.

New Report

Close