Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek botri nadaljevanje 3.sezone

botri nadaljevanje 3.sezone

Prej nisem gledala in kup ljudi ne poznam. Nekaterih ni več (Zvone , njegov oče, lastnica lokala, njen sin, Vedrana).  Ali je kdo gledal 3.sezono od začekta in ve malo povedat?

Že na koncu 2.sezone so bile neke spremembe. Očitno nihče ne gleda te serije.

Že v 2. sezoni je nekaj novih likov. Če bo na Astri, bom gledala.

Župan in njegov oče umreta? Zdi se mi.

Všeč mi je bila 1. sezona in 2. do nekje polovice.

Jaz bi drugo sezono rada gledala. Se jo da kje videt?

Na Astri te serije ne bo več. Kdo bi vedel, zakaj?

Sedaj je na POP spet nadaljevanje 3.sezone. Prvega dela nisem spremljala, tako da ne vem, kako in kdo so novi, kam so šli nekateri stari. Ne potegne mi sedaj.

Zvonetov oče je v zdravilišču, oštirka Mirjana je nekje v Južni Ameriki, njen sin umetnikuje po svetu. Ta novi mačo je županov sin iz Kanade, Šima pa nezakonska hči Stipana. Več pa mislim, da ni novih.

Seveda gledamo Botre. Zdaj so nas prisilili, da veš čas Kmetije preklapljamo programe in čakamo na Botre.

Odgovor na objavo uporabnika
po spominu, 14.11.2024 ob 16:44

Zvonetov oče je v zdravilišču, oštirka Mirjana je nekje v Južni Ameriki, njen sin umetnikuje po svetu. Ta novi mačo je županov sin iz Kanade, Šima pa nezakonska hči Stipana. Več pa mislim, da ni novih.

Seveda gledamo Botre. Zdaj so nas prisilili, da veš čas Kmetije preklapljamo programe in čakamo na Botre.

Kje je pa Zvone? Pa Vedrana (kelnarca)?

Jaz gledam za nazaj. Kmetija je bedarija. Botre so brez veze prekinili. Bi dali Kmetijo potem ob 22h npr. Če  kdo gleda.

Tudi jaz sem se malo izgubila, pozabila . Ne spomnim se, kam je izginil prejšnji žušan (zvone).

jaz gledam, 15.11.2024 ob 07:14

Jaz gledam za nazaj. Kmetija je bedarija. Botre so brez veze prekinili. Bi dali Kmetijo potem ob 22h npr. Če  kdo gleda.

Tudi jaz sem se malo izgubila, pozabila . Ne spomnim se, kam je izginil prejšnji žušan (zvone).

Že v drugi sezoni se izve, da ima Stipan  nezakonsko hčer. Katera je, se ne spomnim. Zvone je menda nekam odšel.

astra352, 13.11.2024 ob 15:10

Na Astri te serije ne bo več. Kdo bi vedel, zakaj?

Serija ni nekaj posebnega, a je lepo gledljiva. Zakaj niso na Astri dali 2. sezone? Par drugih precej slabših serij se tam predvaja.

Zvone je menda v Albaniji( po Andželkino v Grčiji), Vedrana in Mirjanin  sin v Benetkah, umetnika na svobodi, Vedra noseča, dida(stari Akrap) v toplicah. Novi so Tonka- tajnica na Macan pumpi, tamlajši Akrap imel eno kleptomanko, nekaj novih likov iz politike(Oskar….).

Občasno se malo razvleče, je pa kar dobra serija, glede na to kar nam naši predvajajo in že -najstič ponavljajo.

mamka Miška, 15.11.2024 ob 12:16

Zvone je menda v Albaniji( po Andželkino v Grčiji), Vedrana in Mirjanin  sin v Benetkah, umetnika na svobodi, Vedra noseča, dida(stari Akrap) v toplicah. Novi so Tonka- tajnica na Macan pumpi, tamlajši Akrap imel eno kleptomanko, nekaj novih likov iz politike(Oskar….).

Občasno se malo razvleče, je pa kar dobra serija, glede na to kar nam naši predvajajo in že -najstič ponavljajo.

Je o.k serija. Boljša od večine naših. Menda se snema že 4.sezona. No, meni je bila 1. najboljša. Potem v 2. pride ta hči (mi ni simpatična), pa tista Tonka na pumpi (tudi ni simpatična), tudi ta Kanadčan ne preveč, sin njegov je itak malo “poseben”. Kaj vem…. slabše se mi zdi, kot prej. Gledam pa še vseeno rada :).

okserija, 15.11.2024 ob 14:11

Je o.k serija. Boljša od večine naših. Menda se snema že 4.sezona. No, meni je bila 1. najboljša. Potem v 2. pride ta hči (mi ni simpatična), pa tista Tonka na pumpi (tudi ni simpatična), tudi ta Kanadčan ne preveč, sin njegov je itak malo “poseben”. Kaj vem…. slabše se mi zdi, kot prej. Gledam pa še vseeno rada :).

Ta fant je malo čuden,nekaj ne štima pri njem ,poleg tega da je malo  gej.

New Report

Close