Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka boutique Grazia

boutique Grazia

Dekleta, kakšne izkušnje imate s tem salonom? Si je katera izposodila obleko tu?

to je the best salon v Ljubljani, sploh je pa lastnica Andreja najboljsa ker zna res svetovati in pomagati…kar pojdi tja so glih dobil novo ponudbo, moja obleka je tud iz tam

lp

Ja, res so super. Tudi jaz sem tam našla obleka za dan D. Imajo super izbiro in postrežbo – Andreja zna poslušati in odlično svetovati.

Veliko veselja ob izbiranju ti želim, Ana

se strinjam z obema. pojdi res tja, ne bo ti žal

oj!

Tudi jaz imam tam sposojeno obleko in sem bila nad njo zelo zadovoljna. Prvo obleko ki mi jo je pokazala sem bila zadovoljna z njo, saj je čisto zadela moj okus!

Anja

No comment-res so najboljši……sem verjetno najboj izbirčna nevesta, ampak našla sem jo!!!!

Ja ta butik je res najboljši. Obleko sem si izposodila v Grazii, in vse je bilo profesionalno izpeljano, tako da sem bila super zadovoljna. Pri njih sem dala tiskati tudi vabila in delati konfete, ter priponke za svate. Brez pripomb, prva liga.

Lp

Ne bo ti žal, če greš sem, ker imajo tukaj tako vrhunsko izbiro, poleg tega pa tudi zelo dobro svetovanje. Veliko veselja in sreče ti želim pri izbiri. ČAO! Polona

To je res najboljsi porocni salon v Ljubljani! Imajo veliko oblek zelo razlicnih modelov. Vendar to ni glavni razlog, da je to najboljsi salon. Srce salona je ga. Andreja, sefica. Je res ful prijazna, ustrezljiva in profesionalna. Izredno se potrudi in prisluhne vsaki zelji. Na mojo zeljo so locili korzet od krila, tako da sem po otvoritvenem plesu zamenjala krilo za mini krilo, korzet pa je ostal. Korzet so mi ful dobro zozali (je bilo treba kar precej) in krilo tudi. Vse, kar smo se zmenili, je drzalo in je bilo tocno tako narejeno, kot sem zelela. Pa sem precej zahtevna in natancna stranka. Posodili so mi tudi kos obleke, da sem lahko nasla ustrezno barvo blaga za mozev telovnik in kravato…

Res zelo toplo priporocam.

lp,

aurora

New Report

Close