Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bovec in Belopeška jezera

Bovec in Belopeška jezera

Odpravljamo se na izlet v Bovec in okolico. Radi bi si ogledali Velika in Mala korita Soče, moja želja pa je ogled Belopeških jezer. Z nami gre tudi 2,5 leti star otrok. Vmes bi si seveda privoščili še kosilo, lahko pa tudi ogled česa drugega, če bo čas. Ima kdo kakšen nasvet, predlog, ker mi niso ravno znane razdalje, predvsem pa če je vse to primerno za tako malega otroka. Vsak predlog je dobrodošel.

Belopeška jezera so super za otroke, za korita Soče pa nisem tako prepričana. Ampak tam že dolgo nisem bila in takrat še nisem gledala skozi starševska očala, tako da ne znam točno povedati. K jezerom vzemite kakšno žogo, ker so pri zgornjem veliki lepi travniki.

Razdalje so pa seveda odvisne, od kod ste. Bovec / Predel / K. Gora / Vršič je seveda izveljivo v enem dnevu in prav lep izlet, samo upaj, da otroku ne bo slabo v avtu. Iz Ljubljane je malo dolga, ampak tudi v redu, če si res vzamete cel dan in urnik prilagodite spečemu otroku. Naš je zaspal vedno tik pred prihodom na cilj 🙁

Koliko pa je vožnje od Bovca do Belopeških jezer?

Joj, kaj pa vem.. kakšne pol ure? Tričetrt ure? Je pa to lepa vožnja.

http://maps.google.si/maps?hl=sl&cp=3&gs_id=8&xhr=t&q=najdi.si&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&biw=1024&bih=585&wrapid=tljp134519577979602&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl

Iz Kr.Gore se da priti v Bovec tudi čez Italijo. Jaz sem šla ponavadi po tej poti (čez Trbiž), se ne matraš toliko po ovinkih čez Vršič.

New Report

Close