BOWLING
…halo.. a ti mislis da bom sel sedaj zaradi tega pa nove bokserice kupit al kaj….
:)))) … te ko mam na sebi bom obrnil okol in ce so bile dobre tri mesece bojo pa se tri…. sej ne bom striptiz plesal.. uupppsssss…
a ti ves kaksen strosek je to.. :)))))0
jooojjj.. pa ne bit tolk zahtevnanooo… :))) in komu bojo mar vse tiste tangice,brazilke in cipkasti modrcki,ce bomo pa gledal u tiste kugle in kegle… ha ha
Torni ti še nisi bil na bowlu ?
Veš, ko se dama zakadi proti črti kjer vrže kuglo…ena roka naprej druga s kuglo nazaj, torzo v rahlem predklonu, glava pokonci, prsi možno poudarjene naprej, ritka nazaj….in če si zamisliš še dekolte…
Ni bolj erotičnega športa od bowlinga (mislim, dedcem za gledat)
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Mahhhhhhhhhhhhhhhhhh, nehi zdej… jaz ziher ne pridem…. prvič zato, ker nimam ritke, drugič zato, ker zdaj vem, zakaj greš na bowling ti !!!:-))))))
Pa še nekaj si pozabu … bemti …. če je babe odspredaj mal preveč (kukar tiste tvoje silikonske babice!!!!), jo lahko naprej “m”ukne !!!! Na gobec lahko pade, pa noge razkreči in poll… a je to še erotična poza, a????
A toooooooooo? Ja to je “nesporazum” ane, jaz bom tam med vam kot “missverstandnis” alias “nesporazum”, ki ga bom znala upravičiti, saj nikjer ni bilo nikoli napisati od-do … ane !????
.. ce bi ti sedaj mene vidu bi se rezal na vsa usta…
.. na fasadnem odru in z komunikatorjem v roki.. :)))))))))))))))))))))
.. upam da ti
to pove dovolj.. he he