Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BOWLING

BOWLING

in na koncu bodo prišli tipi v raztrganih boksarcah…in šjore v pretegnjenih modrcih…:)))))))

Mislim…………..jaooooooooo…………..kakšne napovedi…:)))

ne pričakujte preveč nooooooooooo…:))))))))))))))) hahahahahaha

The best in life is free

Ne zdej ti tle morale zbijat, noooooooooooooooo!;-)))))))))))))))))))))

Sej ne zbijam morale….sam mal jih na realna tla postavljam….hahahahaha….k ti dedci mislijo, da bojo dobili gor same Miss Universe….hehehehe

The best in life is free

Miss totalno brezveze;-)))))))))))))))))))))))))))))))))

…halo.. a ti mislis da bom sel sedaj zaradi tega pa nove bokserice kupit al kaj….
:)))) … te ko mam na sebi bom obrnil okol in ce so bile dobre tri mesece bojo pa se tri…. sej ne bom striptiz plesal.. uupppsssss…
a ti ves kaksen strosek je to.. :)))))0

jooojjj.. pa ne bit tolk zahtevnanooo… :))) in komu bojo mar vse tiste tangice,brazilke in cipkasti modrcki,ce bomo pa gledal u tiste kugle in kegle… ha ha

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Ja pa miss kr tjavendan. :))))))))

Skrajšano za oba foruma…

Bezvezna miss z gmajne
:))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Jst pa misssssssssss (verstandnis!!!! ))))) :-))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Torni ti še nisi bil na bowlu ?

Veš, ko se dama zakadi proti črti kjer vrže kuglo…ena roka naprej druga s kuglo nazaj, torzo v rahlem predklonu, glava pokonci, prsi možno poudarjene naprej, ritka nazaj….in če si zamisliš še dekolte…

Ni bolj erotičnega športa od bowlinga (mislim, dedcem za gledat)
:))))))))))))))))))))))))))))))))

Marič prevedi mi tale germanizem plisss :)))))

Mahhhhhhhhhhhhhhhhhh, nehi zdej… jaz ziher ne pridem…. prvič zato, ker nimam ritke, drugič zato, ker zdaj vem, zakaj greš na bowling ti !!!:-))))))

Pa še nekaj si pozabu … bemti …. če je babe odspredaj mal preveč (kukar tiste tvoje silikonske babice!!!!), jo lahko naprej “m”ukne !!!! Na gobec lahko pade, pa noge razkreči in poll… a je to še erotična poza, a????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hahahahahhahhaha………..

…res je ze dolgo tega.. kaksnih 25 let.. :)))))))

… no se bom ucil nanovo… o vseh prijemih v vseh pogledih.. he he

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Mariči ti obljubim da ti bom pokazal kako lahko tudi dedca fukne naprej brez naravnih ali silikonskih okrasij :))))))))))))))))))))))

Nč se ne boste dedci slinli tm, prou nč!!!!!!!! Se bo zbiralu mistra ne miss;-))))))))))))))))) Ale, pejte se prpravit!!!!!!!!!;-)))))))

Prnesi uno Nokia comunicator….bomo monoblog pisali :))))))))))))))

A toooooooooo? Ja to je “nesporazum” ane, jaz bom tam med vam kot “missverstandnis” alias “nesporazum”, ki ga bom znala upravičiti, saj nikjer ni bilo nikoli napisati od-do … ane !????

.. ce bi ti sedaj mene vidu bi se rezal na vsa usta…

.. na fasadnem odru in z komunikatorjem v roki.. :)))))))))))))))))))))
.. upam da ti
to pove dovolj.. he he

sam, da nauš dul opa!
:))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pazi da dol ne fukneš.
Še dobro da bodo ukinili med.over za dva dni…boš vsaj fasado dokončal :)))

..do sedaj se nisem . :)))))))))))))))))))))))

..fasada se koncuje jutri.. tako da brez skrbi…
.. zvecer pridem ze v elementu .. iz feste na festo.. jjiiiihhaaaa…

Pazi nase prjatu !!!

Pa brez fasade prosim!:-))))))))))))))))))

..ahhh seeevveedaaa..
se mam prevec rad da bi pocenjal neumnosti…

Ja, ti sam svojo fasado prinesi !!!

New Report

Close